utorok 17. septembra 2013

Mineral Beauty System Krém na ruky a nechty, 50 ml, cena 3,50 eur

Určite to poznáte... Vyskúšate nejakú kozmetickú novinku a už po prvom použití si poviete - WOW, tak toto je BOMBA!
Podobné pocity mnou zalomcovali včera večer pri vyskúšaní vzorky tohto krémiku na ruky, ktorá mi dorazila opäť z BioBeauty.sk - a to až natoľko, že som sa rozhodla porušiť moje dobré predsavzatie nehodnotiť číslami produkty, ktoré som vyskúšala len ako vzorky. Tak sa poďme bližšie pozrieť na tento malý zázrak.

Prírodný krém na ruky a nechty ponúka vo svojom zložení koktejl z minerálov z Mŕtveho mora, vitamínu E a aloe vera, obsahuje slnečný filter a zároveň sľubuje dlhotrvácny účinok - ponuka teda viac ako skvelá! Vôňa krému je rovnaká ako pri ostatných produktoch tohto radu, ktoré som mohla vyskúšať. Je jemná, nevtieravá a kdesi v podtóne cítim niečo, čo mi pripomína vôňu harmančeka.
Krémik prekvapil super konzistenciou - takou "akurát" - nie je ani príliš hustý, ale ani riedky. Druhé prekvapko prišlo po rozotretí krému na pokožku rúk - vstrebal sa okamžite, ale na povrchu zanechal jemný, hodvábny film, ktorý chráni vaše ruky a tiež nechty. A to som ho na rukách cítila ešte ráno po prebudení! Skrátka paráda :).
Myslím, že ide o najlepší krém, aký som kedy vyskúšala a už sa teším, ako budem svoje rúčky rozmaznávať jeho full verziou!

plusy:            účinok!!!, vôňa
mínusy:         žiadne :)

celkové hodnotenie: 10/10

- claire -



2 komentáre:

  1. Túto vzorku mám aj ja, musím po nej siahnuť a vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V dohľadnej dobe sa naň chystám, konečne plné balenie... Len musím počkať, kým sa mi minie môj telový peeling, nech mám nejaký "naozajstný" dôvod urobiť na BioBeauty objednávku! :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...