utorok 18. februára 2014

Nech mi je odpustené...

... ja v žiadnom prípade nemám v pláne uraziť hráčskeho bôžika, ktorý mi v poslednom čase prejavuje priazne viac než dosť - ale tentokrát sa pri mne len zviezol. Na FB stránke mojej srdcovky Figs and Rouge nejaký ten týždeň dozadu prebiehala blesková súťaž, kde prvých 5 najrýchlejších vyhralo a ja som patrila medzi nich! B-)

Veď ma to aj stálo – nielen síl, ale najmä sebazaprenia... Počet ľudí, ktorých som na najznámejšej sociálnej sieti požiadala o priateľstvo ja, by sa dal spočítať asi na prstoch jednej ruky a tak k môjmu oficiálnemu facebookovskému kontu aj pristupujem. Ale tá vidina výhry! :) Síce sme o výhre dopredu nevedeli, ale keďže krém na ruky to byť nemal a okrem nich má e-shop v portfóliu už len balzamy na pery, motivácia pre mňa bola veeeeľká! ;D

Logika nesklamala. Tu hľa moja výhra, ktorá úspešne dorazila včera:





Priznám sa, trochu ma sužovali /no, sužovali je predsa len trochu silné slovo :)/ obavy, že sa mi ujde balzamík vanilka – pomaranč, ktorý už okupuje miesto v mojej zbierke balzamov na pery, ale bojovala by som s pocitom nevďačnosti, ak by som sa ohlásila – niéééééééééééé, ten mi neposielajtééééééé, ten už máááááááááám! :D Aj keď ten balzam milujem, blogerský duch sa vo mne nezaprie a ja som predsa len chcela vyskúšať zasa niečo nové a priniesť vám o tom report. Našťastie, s vôňou divej čerešne si predsa len prídem na svoje ;).

Ďakujem ešte raz e-shopu Figs and Rouge za výhru – aj nabudúce! :D


- claire -

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. nerozumiem a kde je recenzia balzamu??

      Odstrániť
    2. Toto nie je recenzia, ale In News report, kde sa vždy chválim, čo nové pribudlo do mojej kozmetickej zbierky ;). Ak by si sa chcela dozvedieť, aké sú účinky balzamu, môžeš sa mrknúť aj sem:
      http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/01/figs-and-rouge-suboj-balzamov.html
      jeden z recenzovaných balzamov je v podstate taký istý, ako tento višňový, len iná vôňa...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...