piatok 7. februára 2014

O zázračnom géliku, ktorý vám spôsobí pár vrások navyše

Dnešný preslov bude o očnom géle, ktorý vám nespôsobí vrásky vďaka vysokej cene alebo tomu, že ho na pultoch našich predajní nezoženiete. Spôsobí vám vrásky totiž DOSLOVNE. Aj keď je, paradoxne, určený na omladenie pleti.

Mám jednu trestuhodnú úchylku, ktorej nie a nie sa zbaviť. Ak zbadám niečo hyper-super-mega-lacné, čo síce absolútne nepotrebujem, ale - prirodzene! - v budúcnosti by sa to dalo využiť, nikdy neviem odolať. Podobne tomu bolo aj v prípade tohto zázraku, ktorý som zohnala v sete s krémom na tvár za neuveriteľné 1,90 - slovom: JEDNOEURODEVäŤDESIAT!!! 
No, je mi jasné, že niektoré z vás si poklepú na čelo, ale ja som jednoducho neodolala - nikdy nezavrhujem veci len preto, že až podozrivo málo stoja. Zároveň ale moje očakávania nie sú neviemaké a v tomto prípade sa mi obavy potvrdili dvojnásobne.
V dnešnej recenzii sa budem venovať očnému gélu, ale spomenúť chcem aj pleťový krém - keďže venovať mu samostatnú recenziu ochotná nebudem. Toto je on:




















Z bližšie nešpecifikovaného krému sa nakoniec vykľul krém nočný, má takmer gélovitú konzistenciu, peknú perleťovú farbu - podobne ako očný gél - a smrdí. Okrem toho je lepkavý - ale keď sa vstrebe, na pocit je pleť celkom O.K. Nič viac, nič menej - týmto by som pokec o pleťovom kréme s výťažkom z kaviáru uzavrela a poslala ho navždy do prepadliska dejín medzi ostatné nezaujímavé kozmetické výrobky.
Zato očný gél, to je celkom iná kategória - zaručujem vám, že na tento zázrak nezabudnem a s nostalgiou budem spomínať, ako som sa dala poblázniť a potom si istý čas večer čo večer "rozťahovala" ulepené vrásky pod očami... :D
Dosť bolo rečí, pozrime sa na hlavného hrdinu našej recenzie:






































Gél na oči - teda úplne doslovne "luxusný gél na oči s výťažkom z čierneho kaviáru" má gélovitú kozistenciu, naozaj peknú, perleťovú farbu, na rozdiel od pleťového krému nesmrdí a pri aplikácii príjemne chladí. Týmto zoznam jeho pozitív končí. Tak sa na tú konzistenciu aspoň pozrime:




Gél vďaka výťažkom z kaviáru má mať omladzujúci a regeneračný účinok /otázka je, koľko z toho kaviáru sa vmestilo do výrobku za cca 1 euro!/. Priznám sa, možno časom by sa nejaké tie účinky prejavili /možno alergia? :D/, lenže ja to už zistiť nestihnem! Dôvod?
Nuž, ako som už naznačila v úvode a vlastne aj v názve tohto postu - gél je tak neuveriteľne lepkavý, že len čo sa po aplikácii usmejete, koža sa vám zlepí spoľahlivejšie ako v reklame s občanom, visiacim dole hlavou z plafóna a vaša voľným okom takmer neviditeľná vráska pod okom sa vám roztiahne asi o pol metra z každej strany a tak meter do hĺbky. A vám neostane iné, len si ju pekne roztiahnuť prstami v snahe dostať ju naspäť do pôvodného stavu!
Čo viac dodať... Ak by niekto prejavil záujem kúpiť si tento "čistý luxus" za avizovanú neakciovú cenu 7,70, asi ho posadím rovno na elektrické kreslo, mal by to ľahšie. Ešte sa mi nestalo, že by nejaký kozmetický výrobok u mňa putoval do odpadkového koša, ale v tomto prípade k tomu nedošlo len vďaka tomu, že sa ho "ujala" moja mama. Nie je príliš náročná na kozmetiku. Tak sa možno dožijeme aj nejakého toho omladzujúceho účinku na "nevlastné" oči.

plusy:          farba gélu, pomerne pekné a kvalitné balenie
mínusy:      Fakt nedali do tuby Pattex????

celkové hodnotenie: 1/10

- claire -

4 komentáre:

  1. Zvláštne, že ty ho máš lepkavý. Ten môj nelepí absolútne vôbec. Ani po tom, čo som ho rozotrela na chrbte ruky, ani potom nelepil. Iba som po ňom prstom sťahovala vrstvičku zatvrdnutého gélu. No... v každom prípade je jedno, či lepí alebo nelepí. Účinok zrejme nebude mať žiadny. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som sa vôbec nedivila, keby bol kus od kusu iný! :D
      Mne sa lepil predovšetkým vo vráskach, myslím, že máš iný "reliéf" pod očami než ja :D ja tam mám niečo, čo vyzerá ako vráska, ale je to tam v podstate od narodenia :))), takže myslím, že toto má tiež dosť podstatný vplyv...

      Odstrániť
  2. presne takto nakupujem aj ja, (veď sa mi to zíde...) takže palec hore :-) len tak ďalej, nech je o čom písať. :-)
    Toto mi zvyknú robiť očné gély, preto si kupujem už len krémy. Po nanesení a po nejakom mimickom prejave sa koža pod okom zroluje ako roleta a ostane prilepená a môžeš odliepať. Inak super blog, prvý kozmetický s poriadnym zmyslom pre humor a som rada že som ho našla, keby ešte písmo v postoch nechodilo okolo obrázkov tak, že sa to nedá čítať, tak sto bodov :-) Zdraví Miška

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík :D Ono s tým písmom je to myslím už vychytané, ani neviem, prečo to robilo, ale zrejme súvis s umiestnením fotiek. Len opravovať sa mi to už samozrejme nechce :D
      Ano, očné gély to zvyknú robiť, ale toto bol tak trochu extrém.
      Inak asi Ťa sklamem, už nakupujem trochu triezvejšie :D hypotéka nepustí, no... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...