pondelok 28. apríla 2014

Celkom maličký foodblogerský postík B-)



Nedotýkať sa!!! Hrozí „sežrání“! A nie len výrobku, ale aj VÁS! ;) Dnešnú recenziu nemôžem začať nijako inak než takto...
Keď ma Ziaja oslovila s ponukou na spoluprácu, prikývla som veľmi ochotne. Dôvod bol prozaický. Portfólio tejto značky v našom meste je totiž extrémne chabé a vecičky, ktoré som už dávno chcela vyskúšať, tu samozrejme nedostať. Tak musíte uznať, že mi nič iné než prikývnuť ani neostávalo! ;)
No a keď z balíčka na mňa vykuklo práve toto...







































... ja, maniak do mazania telesnej schránky, som chrochtala blahom. Telové mlieko s kakaovým maslom.
Hneď na začiatok sa zastavím pri obale. Ako milujem prečačkané, pestrofarebné retro obaly, tak milujem aj tie minimalistické. A ťažký minimalizmus vládne aj u značky Ziaja - elegantný biely obal, doplnený len zopár jednoduchými modro-hnedými nápismi, to tiež môžem.
Dôležitejší než obal je ale, samozrejme, obsah samotný.
Zloženie nie je úplne kóšér pre milovníkov prírody v kozmetike, ale nikto od nikoho nechce, aby sa tváril, že Ziaja je bio značka, že... Mliečko je pomerne hustej a dosť hutnej konzistencie /ak si neviete predstaviť, o čom to tu hovorím, tak takto: spočiatku vyzerá ľahučko ako páperie, ale po rozotretí sa zmení na dosť hustý krém/:


Dobrý prvý dojem jednoznačne korunuje vôňa!
Keď som dala môjmu chlapovi ovoňať ruku, trafil z prvej: vanilka a karamel. No áno, mne totiž mliečko vonia ako štolverka! /Sorry, mladšie ročníky, ale my starci všetci vieme veľmi dobre, o čom hovorím! ;)/ Skrátka a jednoducho – vanilka, karamel a kakao v jednom. MŇAM. Som mala fakt problém mlieko nezjesť a oňuchávala som sa ešte nejakú tú hodinku po sprche! :)
Ale poďme späť k účinku. Mliečko pokožku dobre premastí, ale že by ste ho poutierali do pyžama, toho sa obávať nemusíte. Vstrebe sa totiž ľahko a počiatočný pocit mastnoty vás už trápiť nemusí, ostane len jemný, hodvábny film, ktorý chráni vašu pokožku ešte celé hodiny. U mňa s kľudným svedomím aj na zimu.
Rad s kakaovým maslom by údajne mal upravovať aj sfarbenie pokožky, zatiaľ som si na sebe nič podobné nevšimla, ale predpokladám, že takýto účinok by sa mohol prejaviť až po využívaní viacerých balení. Pravdupovediac, toto ma ale zaujíma o dosť menej, než skvelý, hydratačno-výživný účinok tohto výrobku.
Na telové mlieka Ziaja som počula a čítala už viacero pozitívnych ohlasov a mne neostane iné, len súhlasiť. Už teraz si robím zálusk na kozie mlieko a pomaranč, ale aj voňavučké sprcháče, balzamy na pery a u nás zatiaľ neexistujúcu Sensitive pleťovú radu /Chceme ju! Chceme ju! Chceme ju!/ B-).
Telové mliečko v 400 ml balení s pumpičkou vo väčšine našich predajní zoženiete za cca 6 eur, čo zas tak úplne málo za drogérkovú kozmetiku nie je, za vyskúšanie ale rozhodne stojí!

plusy:         vôňaaaaaaa!, účinok, konzistencia
mínusy:   Trochu od veci, ale neodpustím si: Prečo z celkového sortimentu Ziaja dostať v kamenných drogériách tak štvrtinu?!

celkové hodnotenie: 10/10


PS:
A samozrejme ďakujem Ziaja za poskytnutie produktu na testovanie! :)

- claire -



8 komentárov:

  1. ta sensitive rada je v tescu na kamennom nam v ba

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto???
      http://ziaja.cz/v-robky/tv/peelingy/3561,zklid-uj-c-denn-kr-m-redukuj-c-podr-d-n-spf-20

      Odstrániť
    2. ano dokonca je tam teraz 20% zlava na vsetky ziaja produkty tusim do 13.maja

      Odstrániť
    3. z tej rady uz mam denny krem a enzymovy peeling a su super :-)

      Odstrániť
    4. No ty vole, myslela som, že na SVK má byť až niekedy na jeseň... Ak zablúdim do BA, určite to omrknem.

      Odstrániť
  2. Ja neviem, nejak som jej zatiaľ neprišla na chuť, ale telové mlieko s takouto vôňou by nebolo na zahodenie.
    Skúsim zohnať, ale netuším kde v NR by som ju našla :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som mala od Ziaja odličovač na oči a páčil sa mi, a potom až toto mlieko, takže zatiaľ mám veľmi dobré skúsenosti :D...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...