štvrtok 24. apríla 2014

Krémy na nôžky /alebo Ako som už zasa urobila to, čo som nemala!/



Pred nejakým časom som vám písala o mojom najobľúbenejšom krémiku na moje nôžky a že výnimočne absolútne nepociťujem potrebu skúšať nejaký iný. Ha!!! No, som slabá žena. A navyše beauty blogerka. A to je dostatočne zabijácka kombinácia.
Podľahla som peknému obalu, ako inak :).
Keď mi pred časom došiel /rozumej: minul sa/ môj skvelý, úžasný, najsamlepší krémik na nohy s ureou od Baley, neodolala som pokušeniu a do nákupného košíka som predsa len vhodila baleácke masielko s vôňou citrónovej trávy - poslednú dobu na nej ulietavam - a mäty. Balenie bolo síce v tégliku - z čoho teda zasa až tak veľmi neulietavam - ale predstava sviežej vône bola mocnejšia než nejaká logika.



A teraz už samotné porovnanie maslo vs. krém:

účinok
Začneme tým /zdanlivo/ najpodstatnejším. Maslo je fajn, účinok v podstate porovnateľný s krémom. Keď sa vstrebe, nôžky sú vláčne a hebké. Určite za málo peňazí veľa muziky.

cena
Maslo stálo niečo nad 3 eurá a má raz tak veľký obsah ako „môj“ krém s ureou – 200 ml. Cenovo teda vyjde o niečo výhodnejšie.

konzistencia
A tu je prvý kameň úrazu. Maslo je pre mňa až mooooc nechutne mazľavej konzistencie! Pri aplikácii síce príjemne chladí, ale tú mazľavosť ja nemôžem prekusnúť. Krém na rozdiel od masla je naozaj „krémový“.


vôňa
Kameň úrazu číslo dva. Hoci v nej zreteľne cítim aj citrónovú trávu aj mätu, tá kombinácia takto „naživo“ na mňa pôsobí dosť čudne a ťaživo! Občas až smradľavo B-).
Vôňu krému vám nezadefinujem, ale vonia len veľmi jemne a nevtieravo.

obal
Zasa jedno balenie, ktoré ma traumatizuje! Do kelímku s maslom treba pchať prsty, čo je pri produkte, určenom na chodidlá, čistá fantázia, ktorá mi spôsobuje naozajstné psycho problémy!
Krém je balený v tube, takže o hygienickosti balenia polemizovať nemusíme.
Po vizuálnej stránke ale maslo vedie jednoznačne.

Takže asi takto... Vyskúšala som a dobrovoľne viac nekúpim. Maslo dostať aj v „odľahčenej“ verzii v tube /lotion/, ale kvôli tej vôni nejako nemám chuť viac experimentovať.
Zlatý môj krémik s ureou, hlboko sa ti ospravedlňujem za tú ťažkú zradu, čo som na tebe spáchala a len čo sa masochisticky dotrápim s tvojím maslovým bratom, pokorne sa k tebe vraciam! :)

Na záver pridám len celkové hodnotenie masla: 5/10.
Za účinok by si zaslúžil hádam aj plnú paľbu, ale tie ostatné veci neviem odpustiť...

- claire -




3 komentáre:

  1. Nuž, ja som začala používať toto maslo na nohy od minulého roku po prečítaní recenzií na blogoch a musím povedať, že v mojom prípade by dostal 10/10.
    Používam ho najmä počas tepla - cez leto pri mori bol neskutočný. Je pravda, že som musela počkať aspoň 5 minút na vsiaknutie, ale ten božský pocit na nohách bol na nezaplatenie.
    Ale skúsim vyskúšať aj tebou odporúčaný s ureou. Akonáhle domíňam krém z Avonu :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žeby som si ho odložila na leto?! :D
      Ako účinok fakt beriem, ale mne jednoducho neskutočne vadí tá konzistencia a vôňa :(

      Odstrániť
  2. Ty kokos, akože z akého dôvodu mám pod týmto článkom menovku ANTIPERSPIRANT??? :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...