piatok 25. apríla 2014

Postík N° 100: Lipstick Jungle Box



Že mi to teda trvalo! Ak ale vyhráte naozaj veeeeľký boxík v giveaway a chcete ho otestovať naozaj poriadne, nie je to také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad zdalo ;). Ale konečne sme sa dočkali a nastal čas, keď sa môžeme boxu od kočiek z Lipstick Jungle pozrieť trochu bližšie na zúbok.
Malé pripomenutie - box obsahoval toto:



K nekozmetickým veciam sa vyjadrovať nebudem. Sú skvelé a všetky ich využijem/využívam/som využila /Rafaello :D/. Poďme sa teda bez zbytočných rečí mrknúť na kozmetickú časť môjho Lipstick Jungle Boxu.
A začneme hneď výrobkom, ktorý leží u mňa v poličke zatiaľ nedotknutý. Jediným výrobkom /okrem vzoriek/, ktorý som ešte vyskúšať nestihla, je kompaktný Sensibio AR make-up od Biodermy. Dôvod je asi vcelku logický, že jo – je ním odtieň. Doslova ma desí! :D V lete som zvykla používať občas 50kového opaľovacieho brata tohto make-upu, ale išlo o SVETLÝ odtieň a musela som byť opálená na maximálnu možnú mieru /ktorá u mňa teda bohviečo nie je!/. Takže si aj s týmto make-upom pekne počkám na vrchol leta.
A teraz už pokračujme pekne po poradí zľava doprava.
Lak na nechty s bieliacim efektom Alessandro Pro White Original.  Pre lepšiu ilustráciu pripájam foto:
































Hoci si nechty lakujem v podstate stále už pekných pár „desaťročí“, vďaka používaniu podlaku problém so zažltnutím nechtov neevidujem. Chvalabohu. Ak by ste však nááááhodou tento problém mali, tento malý, fialkový pomocník si s tým – aspoň opticky – poradí. Mierne fialové sfarbenie laku totiž zneutralizuje žltý nádych nechtov a dodá im pekný lesk. Okrem toho má obsahovať aj zložky, ktoré zažltnutiu zabraňujú. Neviem, či je k dostaniu aj na Slovensku, našla som ho na nete a jeho cena sa pohybuje okolo 10 dolárov, čo vôbec nie je málo.
Micelárka od Dermacolu bola pre mňa jedno veľké prekvapenie. 
















Odličovala skvele a moju pleť nedráždila a nevysušovala napriek tomu, že bola určená na „mladú“ pleť /u mňa pojem „mladá pleť“ zahŕňa rozpätie tak 15 – 20 rokov, teda hranica, do ktorej som sa vmestila asi tak pred tisícdvestoosemdesiatimišiestimi rokmi/. Okrem toho pekne voňala. Prekvapenie číslo dva však nastalo tesne pred doužívaním výrobku.
  















Pod očami som si vyrobila pekne presušené červené fľaky a tak mi treba! Raz darmo – tisícdvestoosemdesiatšesť rokov je tisícdvestoosemdesiatšesť rokov a nehodno ich podceňovať! :D
Inak micelárku môžem len vrelo odporučiť, ale teda skôr pre tie z nás, ktoré majú mastnejšiu, prípadne normálnu pleť /a vôbec nemusí byť tak celkom „mladá“ ;)/.
Asi jediný výrobok, ktorý ma naozaj nezaujal, bola riasenka Imperial Long Lash od Dermacolu
































Mám pomerne krátke, pomerne riedke a NEpomerne, ba priam EXTRÉMNE NEvytočené riasy a táto špirálka s nimi urobila jedno veľké NIČ. Kefka ma tiež nijako nezaujala, takže riasenka si našla nového majiteľa.
No a teraz to NAJ. To malé čudo, čo sa nenápadne povaľuje v strede prvej fotky, je gélový tint na pery od Essence

















Mám zopár skúseností s touto značkou a žiadne extra nadšenie sa zatiaľ nekonalo, ale toto je vážne fajn! Okrem toho, že "atrament" nááádherne malinovo vonia a sladučko chutí, na perách drží ako betón!!! Fakt som sa ešte nestretla s dlhotrvajúcejšou „farbou“ na pery – a že som si vďaka skvelej chuti pery oblizovala naozaj poctivo! :) Faktom je, že keď vám zmizne z pier lesk a ostane len farba, tint trošku vysušuje, ale kľudne aplikujte balzam na pery, farba bude držať naďalej.
Takto vyzerá farba tesne po nanesení cca 11:00 doobeda:
















A takto vyzerá okolo 16:00. Tint so mnou absolvoval jedenie, pitie 2 litrov lipovo-zázvorového čaju a následné potenie, a následnú sprchu, spánok a samozrejme výýýýdatné ochutnávanie jeho sladučkej chuti! :D
















Posledné zvyšky som dala dole okolo 21:00 pri umývaní zubov a masáži pier zubnou kefkou.
Takže myslím, že naozaj slušný výkon od "farbičky" za pár šúp. Práve farba je však to, čo mi je trošku ľúto, je síce krásne malinovo ružová, ale ja som skôr na tie nude odtieniky a pre mňa je na bežný deň mierne nepoužiteľná. Ale tak nemôžeme mať všetko, že :) ...
V predajniach ani na slovenskej Essence stránke som tint už v ponuke nenašla, tak je možné, že sa už nepredáva. Škoda. Po nejaký pekný nude odtienik by som si veľmi rada behla.
No a teraz malý bonus na záver :D. Mojím úúúúplne že najobľúbenejším výrobkom bola gázová kórejská ženšeňová pleťová maska Beauty Friends /na prvej fotke celkom vpravo pod ružovým puzdrom na vizitky/. Aby vám bolo jasné PREČO:







































S takouto vizážou by som bez problémov odohrala akýkoľvek masaker akoukoľvek pílou a hanbiť by sa za mňa nemusela akákoľvek nu-metalová kapela. Mi nedalo neodfotiť, aj s menšími "kozmetickými" úpravami ;)...
Maska voňala krásne ako ženšeň /nepamätám si, odkiaľ viem, ako ženšeň vonia :D/, bola mi „veľká“ a po pár minútach ma na ksichte dosť ťahala, z čoho usudzujem, že nebola vhodná pre môj typ pleti. Ale už len kvôli tej fotke za to stála! :D
Malý sprcháčik a vzorky si nechávam „na cesty“ a ak ma medzi nimi niečo mega-hyper zaujme, určite sa s vami o to podelím ;).
Ďakujem ešte raz kočkám z Lipstick Jungle za tento krásny boxík, určite sa zapojím aj do súťaže o ten druhý! ;)

- claire -

8 komentárov:

  1. Pekný článok :)
    A tu vodu od Dermacol som mala tiež a bola som s ňou maximálne spokojná :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!
      No isto to bude tým, že máš mladú pleť! :D

      Odstrániť
  2. Skvelý článok, ďakujeme :)) Nemôže každému sadnúť všetko, ale teší nás, že si si v tomto boxíku našla to svoje pravé orechové ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som tiež takéto niečo chcela vyhrať :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...