utorok 27. mája 2014

Ako som sa skamarátila s Jennifer Lopez

Okolo stojana s novou kolekciou rúžov Collection Privée od L´oreal som chodila ako okolo horúcej kaše. Predsa len, dať viac než 10 éčok za obyčajný rúž z drogérie, to mi tak celkom po chuti teda nebolo. Moja lakomosť občas nepozná hraníc, no... :)
Nakoniec som ale neodolala. Nude odtiene, obrandované slávnymi hereckými či speváckymi hviezdami, boli totiž veľmi pekné a rovnako pekné a efektné bolo aj balenie rúžov, ktoré vďaka kombinácii čiernej a zlatej pôsobilo naozaj luxusne. 
































Na výber máte zo šiestich odtieňov a keby ste si náááhodou nevedeli vybrať, stačí na stránke L´orealu zodpovedať na tri primitiv otázky a L´oreal rozhodne za vás ;) /výsledok negarantujem! :D/.
Ja som však od začiatku vedela, po ktorom odtieni pôjdem. Že to bola zrovna Jennifer Lopez, ktorú pokladám za zlú speváčku a ešte horšiu herečku, to beriem ako svoju osobnú tragédiu prvej kategórie a vyrovnávam sa s tým dodnes :D. Treba však uznať, že tento odtieň sa „jej“ podaril.








Nude rúže mám veľmi rada. Namaľovať sa zvládnete aj za volantom /nie že by som to robila!/ a takýto rúž môžete nosiť aj k maskáčom, nielen k večernej róbe /toto nerobím už vôbec!/. Vždy sa však držím jednej zásady. Nude rúž NESMIE byť bledší než je prirodzený tón mojich pier. Vtedy už totiž matne začínam lookom pripomínať utopenca a to nie je práve to, po čom mi duša piští, že.
Odtieň nešťastníčky JLo túto podmienku spĺňa dokonale a zároveň je to najbledší odtieň nude rúžu, aký som ochotná tolerovať a dám na pery dobrovoľne:




















Ako /ne/vidno, rúž je naozaj VEĽMI nude :). Je hydratačný /aj keď až tak ako moja obľúbená pastelka od Astoru asi nie!/, takže o nejakej trvácnosti farby môžeme hovoriť len ťažko. Inými slovami, rúž utriete všade tam, kde sa perami niečoho dotknete. Toto mu ale musíme všetky samozrejme odpustiť – na dlhotrvácnosť nie je predurčený a ani sa tak netvári.
Odtieň je krásny, nezalieza do vrások a na perách vyzerá prirodzene. To je všetko, čo požadujem od dobrého rúžu a preto som s týmto kúskom nadmieru spokojná.
Napriek tomu, nebola by som to ja, keby som aj tu nenašla pár „kozmetických“ vád, ktoré síce nemajú na kvalitu výrobku nejaký zásadný vplyv, ale predsa mi nedá nespomenúť ich. Nepáči sa mi vôňa rúžu. Jennifer Lopez /a predpokladám, že všetky ostatné herečko-speváčky!/ vonia ako kombinácia  šumivého celaskonu a rúžu na pery 90ročnej babičky za 5 Kčs, ktorému záruka skončila ešte pred revolúciou.  Môj zlatý drahý vanilkový Astor!!!
Druhá vec: Viem, že necelých 11 eur za rúž zas nie je až taká strašná suma, ale predsa len by nemusel kvalitný rúž pri používaní robiť toto:






Posledná vec: obal. Akoby pogumovaný povrch je síce naozaj krásny a luxusne vyzerajúci, ale predpokladám, že až taký praktický zrejme nebude – už vidím prvé odtlačky prstov a to ani do roboty chodiť nemusím :) /zasa asi väčšina nepochopí, nevadí! :D/.
Ako som však už povedala, toto sú ozaj také detailíky. Preto sa budem opakovať: Odtieň je krásny, nezalieza do vrások, pekne hydratuje a na perách vyzerá prirodzene. To je všetko, čo požadujem od dobrého rúžu a preto som s týmto kúskom nadmieru spokojná a teším sa z neho!

plusy:          odtieň, hydratácia, obal
mínusy:      cena, vôňa

celkové hodnotenie: 9/10

Vlastníte niektorá vo svojej zbierke tento exkluzívny drogérkový kúsok? Prípadne sa naň chystáte? A máte vôbec rady nude rúže? :)


- claire -

8 komentárov:

  1. Vlastním, vlastním - Julianne. Je výraznejší ako Tvoj a vyzerá naozaj skvele. To čo robí tebe (to oškieranie zvnútra) mne nerobí.
    Cena je naozaj príliš, ale ja som ju kupovala v zľave v DM, k tomu ďalšia zľava na nákup - 15 % a ešte aj, že keď som si kúpila výrobky od tejto značky za 14 €, dostala som ich micelárku zdarma.
    Mne sa to dokopy oplatilo :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zas som teda natrafila na nejaké "vydarené" balenie? :D Značka L´oreal sa mi celkovo zdá dosť predražená, ale tak čo už...

      Odstrániť
    2. No a takéto výhodné nákupy, tomu ani ja nikdy neodolám! :D Čo na tom, že vyhodím viac peňazí za veci, ktoré v skutočnosti nepotrebujem! :D

      Odstrániť
    3. Ja som to yvriešila tak, že aby som šetrila čas a peniaze, chodím drogériu komplet celú nakupovať do DM raz za mesiac so všetkými zľavnenými kupónmi vrátane 15 % zľavy na celý nákup. A naozaj sa veľmi snažím už si nekupovať sprostosti, ktoré nepotrebujem.
      Niekedy je snaha márna, ale aj tá sa cení :).
      Musí byť veľmi mimoriadna akcia niekde inde, aby som nakupovala mimo.

      Odstrániť
    4. Väčšinou to tiež tak robím, ale tie jednorázové meganákupy ma väčšinou v ten mesiac dosť zruinujú :D

      Odstrániť
    5. Áno, to tak býva - čo ušetríš na veľkom nákupe so zľavou, to minieš, ak nie vica, na tých iných malých prkotinách :).

      Odstrániť
  2. Ja som si vcera aj na zaklade tvojho (pre mna novo objaveneho ) blogu jeden tento ruz kupila, ako pise baba vyssie tiez Juliane a som s nim velmi spokojna, neviem este ci sa mi bude nicit pdobne ako tebe kedze ho mam kratko ale zatial vsetko OK, dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) Tak teda vitaj medzi nami... ;)
      Jediná vec, čo mi na tomto rúži vadí, je práve to otláčanie, mám sto chutí strhnúť mu za to ešte nejaké body...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...