nedeľa 15. júna 2014

Na čo som koho namotala



Poznáte to... Vo vašom okolí sa vždy nájde niekto, čo v živote nepochopí vašu mániu pre kozmetiku akéhokoľvek druhu. Na svoju dennú údržbu použije maximálne tak mydlo, zubnú pastu, NEJAKÝ šampón na vlasy a NEJAKÝ pleťový krém a na vás, čo sa líčite, odličujete, micelárkujete, peelingujete a maskujete, používate denný krém, nočný krém, očný krém, sérum či bázu pod mejkap alebo nebodaj pod očné tiene, pozerá ako na tak trochu trhlých :). /No, keď som to tu takto napísala... sa ani nedivím teda! :D/
Napriek všetkému, zadarilo sa mi v mojom okolí pár osôb nahovoriť na používanie nejakých výrobkov, ktorým nakoniec „prepadli“.

Prvým takýmto exemplárom je moja krstná. Je to už staršia dáma, ktorá síce vyzerá tak o dvacku mladšie, ale v jej prípade môže za to skôr genetika než akékoľvek kozmetické vychytávky.
Na čo som ju namotala: krém na chodidlá s ureou zn. Balea.


Exemplár č. 2 = moja máti /Dáltnová :D/. Už nejaký ten rôčik trpí istým kožným nešvárom, takže u kožnej lekárky je viac ako doma. Len neviem, či patlanie sa kortikoidmi je to najlepšie riešenie. Liečbu teda chytila do rúk najlepšia beauty blogerka v našej rodine :D a zdá sa, že zatiaľ úspešne!
Na čo som ju namotala: sprchový gél Atoderm a telový balzam Atoderm PP Baume zn. Bioderma.



Poslednou osobou, ktorá sa síce „trochu“ vymyká z popisu v úvode môjho článku a už vôbec nepatrí k „–siatničkám“, je kamoška Lusil. Podobne ako ja miluje mačky, ale kozmetiku už o niečo menej /t.j. jej vzťah ku kozmetike je normálny na rozdiel odo mňa :)/.
Za posledných pár mesiacov však už badám môj pozitívny vplyv /nakoniec, sama sa mi k tomu priznala, že bez mojej osvety by bola „kozmeticky zakrnutá“ :D/, Nadobudla totiž schopnosť dať na facebook do statusu fotku čerstvo kúpeného telového masla a označiť ma v príspevku! :D Navyše, už vlastní viac ako 1 balzam na pery!!! :D
Na čo som ju namotala: na kozmetiku.


Dúfam, že môj vysoko pozitívny vplyv na iné osoby bude len a len rásť a dnešný článok sa dočká aj svojho pokračovania! ;D

Tiež máte vo svojom okolí kozmetických neznabohov? :) Ak sa vám prípadne podarilo niekoho z nich na niečo namotať, budem rada, ak sa pochválite! ;)

- claire -

2 komentáre:

  1. Takým miernym nezanbohom som bola aj ja, až pokiaľ som sa nezačala vzdelávať cca 3-5 rokov dozadu v oblasti kozmetiky.
    A nové trendy v kozmetike sledujem približne 1-1,5 roka odkedy som objavila blogosféru v tejto oblasti :))).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To ja som s tým začala cca v 14tich rokoch, keď som zistila, že ma v časopisoch najviac baví čítať články o kozmetike :) Bolo to taaak dáááááááávno... :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...