utorok 22. júla 2014

Druhá šanca pre pár vecičiek

Väčšinu svojho života som za sekeru, to je holá realita, ale druhé šance občas dávam. Faktom je, že skôr kozmetike než ľuďom, ale keďže o nej je tento blog...
Pred časom som ofrfľala pár vecí, ale už pri písaní prvých recenzií som vedela, že svoju šancu presvedčiť ma ešte dostanú. K čomu som teda bola taká milosrdná?




V recenzii som frfľala najmä na odtieň a nulový hydratačný účinok. S príchodom leta moja tvár chytila odtieň „vo vápenke len brigádujem“ a aspoň okrajovo začala tolerovať aj sensiBBio odtieň. Hydratačný účinok, bohužiaľ, ostal stále nulový, ale dorovnala som to denným krémom ako podkladom /čím asi mierne odsabotujem účinky BBčka proti začervenaniu, že, ale tak čo už.../.
Treba však uznať, že vyzerá na tvári celkom prirodzene. Takže prideľujem 3 plusové bodíky a celkové hodnotenie zvyšujem na 6/10.



Neúčinkujú. Je mi ľúto, ale na tomto mojom názore sa nezmenilo asi nič. Ako ich na seba napatlem, tak ich aj zmyjem. V letných horúčavách však fungujú ako ukľudňovače svedomia, keď nemáte chuť mazať sa po sprche niečím mastnejším a následne to spotiť zo seba dole. Mlieko do sprchy z pokožky totiž zmyjete J. Tajne dúfam, že sa mi toto leto podarí minúť aspoň jedno...
Za ukľudňovacie schopnosti prideľujem mliekam skóre 4/10.



Neslaný – nemastný efekt, ktorý som ofrfľala v prvej recenzii, som si vylepšila po svojom /a následne zistila, že asi nie som jediná, nakoľko som objavila nejaké šialenkyne, ktoré boli schopné toto urobiť meteoritom!/ Jednoducho som vzala po jednej guli z každého odtieňu a zmasakrovala som ich na prach.



Síce som si práškom zasvinila zvyšné gule a celé balenie, ale farebný efekt stúpol asi tak o sto percent. Navyše, druhom rozdrvených gúľ si môžete regulovať, či chcete mať rozjasňovač alebo bronzer.
A ku podivu, farba má celkom slušnú výdrž. Zázrak určite čakať nemôžeme, ale jeden a pol plusového bodíka si vecička zaslúži – nové hodnotenie: 6,5/10.

To by sme mali pre dnes všetko. Nejaké vecičky, ktorým by druhá šanca padla vhod, sa ale ešte určite nájdu ;).

Dávate aj vy kozmetike druhú šancu?

- claire -




11 komentárov:

  1. Ja som si to BB nekúpila, lebo aj na mňa bol svetlý odtieň tmavý. Teraz, keď nevyzerám ako vápenná jama (ako hovorievala moja starká :)), by mi možno sadlo, ale celkovo na mňa dojem neurobilo, ostávam pri mojich ázijských BB - čkach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No popravde, ja BBčkám až tak moc nefandím, aj toto som si kúpila len kvôli tomu, že bolo za 4 éčka! :D

      Odstrániť
  2. Tak, čomu určite nedám druhú šancu, je BB krém. Pre mňa absolútne zbytočná vec, ktorá mi nesadla. Bez ohľadu na značku.
    Iné ma ani nenapadá - väčšinou čo otvorím, aj miniem a keď nesadne, druhý raz nekúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Druhýkrát nekupujem ani ja - skôr druhýkrát vyskúšam to prvé balenie! :D

      Odstrániť
  3. Áno, dávam druhú šancu, najmä špirálam. Už neraz sa mi stalo, že až po určitom čase, keď trochu zaschli, sa dostavil ten pravý efekt :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BB mam a pouzivam ho namiesto opalovaka na kupko. V tom sa mi osvedcil. Aj v hydratacii je OK, len sa po nom desne lesknem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mám asi iné BBčko :D Mňa nehydratuje teda ale že vôbec, ale aspoň sa po ňom nelesknem! :D

      Odstrániť
  5. Ja som sa zatiaľ po každom BB, ktoré som vyskúšala, leskla ako diskoguľa. Fakt. Vážne. Nič také si ešte nevidela :(.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...