štvrtok 3. júla 2014

ZIAJA sprcháčovité lahôdky



Dávno pradávno sme tu nemali recenziu na nejaký super bombový sprcháč, a keďže mám doma hneď dve takéto „bomby“, nedá mi nepodeliť sa s vami o svoje dojmy. Voňavé :).



Na sprcháče od Ziaja som prednedávnom objavila skvelú akciu v 101drogérii a aj keď mám doma zásobu asi 3 ešte neotvorených sprcháčov, neodolala som. Tentokrát pomaranču a koziemu mlieku, ktoré som chcela vyskúšať už dávno. Akcia 500 ml - family size, využívaná samozrejme čisto sebecky mnou samou - a za niečo málo cez 2 eurá, no odolajte!
Oba sprcháče sú vlastne krémy. Zloženie je relatívne podobné /až na hlavné prísady/ a dovolím si tvrdiť, že sa líšia najmä farbou a vôňou. Asi nemusím bližšie popisovať, ktorý je ktorý, že ;).

Oranžový sprcháč obsahuje pomarančové maslo, coco-glukozidy a D-panthenol a pokožku má jemne premasťovať a zmäkčovať. Biely sprcháč obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, D-panthenol a pokožku má vyhladiť, vyživiť, zvýšiť pružnosť a hydratovať. Intenzívne samozrejme.
No, možno by som podobné informácie až tak vážne nebrala, že jo, ALE: Konzistencia je stredne hustá, penivosť veľmi slušná. Sprcháče moju pokožku naozaj nevysušujú, ale to prirodzene neznamená, že by ste sa po umytí týmito sprcháčmi nemuseli krémovať alebo mliekovať, že jo.
Sympatické, minimalistické balenie je fakt veľké, s čím mám ja teda večný problém, lebo ma láka k nenormálne veľkej spotrebe :D, ale tak pre ostatné, úspornejšie založené beauty-maniačky je nesporne výhodou.
A čo je ale že úúúúplne NAJ, to je vôňa.
Tá je, prosím pekne, čistá bomba! Pri oranžovom prenádherne sladko pomarančová a pri bielom úchvatne „čistá“...  nie som si istá, či som to niekde náááhodou nečítala, ale vôňa bieleho sprcháču mi pripomína nejaký prášok na pranie... Ak to už predo mnou niekto vyslovil, tak mne nedá, len súhlasiť.
Obe vône sú dosť intenzívne, čo by niekomu mohlo aj nevyhovovať, ja ich teda ale beriem všetkými desiatimi a je mi ľúto, že na pokožke nejako extra dlho nevydržia.
A mne neostáva iné, len rýchlo pretriediť domáce zásoby, aby som mohla s kľudným svedomím vyskúšať aj ostatné sprcháče od Ziaja ;).

plusy:          vôňa!!!, účinok, cena
mínusy:      prijala by som o málo hustejšiu konzistenciu a dlhšiu výdrž vône

celkové hodnotenie: 10/10

- claire -

5 komentárov:

  1. Ja skúšam pomarančový zatiaľ som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám doma asi 10 sprcháčov v zásobe, takže aj keď tieto vyzerajú zaujímavo a na Tvoju recenziu zväčša dám, týmto musím odolať :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto, môj večný problém -_- ... :)
      Ale inak ĎAKUJEM!!! :)

      Odstrániť
  3. Ja mám sprcháč s kakaovým maslom...Je super, nemám po ňom vysušenú pokožku a strašne krásne vonia...vždy sa až teším, keď sa idem sprchovať, že sa zasa budem patlať tou vôňou :-D
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som telové mlieko s kakaovým maslom a voňalo fakt nádherne, mňam :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...