streda 6. augusta 2014

Bronz na leto


Už to tu vyzerá ako platená reklama Biodermy zrejme, ale čo už...  :D.
Určite  nie som jediná, čo nedokážem odolať akémukoľvek výhodnému nákupu, aj keď vec momentálne vyslovene nepotrebujem k svojmu prežitiu. Podobným nákupom bol aj balíček od Biodermy, ktorý obsahoval mlieko na opaľovanie Photoderm Bronze UV faktor 30, 500ml ružovú micelárku a pidi balenie Hydrabio séra na cesty. To všetko za krááásnych cca 19 eur – no nekúp to!



Sensibio micelárku či Hydrabio sérum asi bude na tomto blogu zbytočné po ikstý krát ospevovať, dnes sa mrkneme na opaľovák.


Asi už každý pravidelný čitateľ pozná môj vzťah k opaľovaniu, ktorý je výsostne negatívny. Zo zásady sa neopaľujem „poležiačky“ a slnečné lúče na sebe tolerujem len pri akejkoľvek inej aktivite než je opaľovanie. Samozrejme, adekvátne tomu aj vyzerám! :)
Opaľovacie „niečo“ však používam naozaj poctivo. A keďže bielej pokožke zas tak extra nefandím /môj odpor k nej však nie je silný až natoľko, že by som sa prekonala a začala sa cielene opekať, to aby bolo každému jasné!/, samozrejme to, čo ma na opaľovák od Biodermy nalákalo, bolo zázračné slovíčko BRONZ v názve. Kto z nás neopaľovačov by nechcel svoje neopálenie trošku nakopnúť?
Hneď na začiatok idem frflať. Mlieko je balené v pumpičke s rozprašovačom, ale keďže mlieko nie je voda, tak sa vcelku slušne namakáte, lež z pumpičky niečo vyjde! Platí predovšetkým o naštartovaní výrobku. Ale keď nedajboh vrtíte fľaštičkou viac, ako je dobré, môžete sa pripraviť na podobnú situáciu aj niekoľkokrát počas každého pokusu o aplikáciu. Kŕče v ruke u mňa vždy naštartujú sériu vulgarizmov, vypúšťaných z mojich úst. Kto toto vymyslel??? Nie som si istá, či má pumpička v prípade mlieka vôbec NEJAKÝ význam!!!

No ale poďme ďalej. Frflať prestávam. Mliečko mi straaaaašne pekne vonia. Veľmi jemne, nevtieravo a nie až tak, aby na mňa dobrovoľne skákali mušie samovrahyne a samovrahovia. Keď sme už pri nich... veľa príležitostí páchať na mne samovraždy by ani nemali. Mliečko totiž nááádherne ľahko vsakuje do pokožky a zanechá na nej len jemnučký hodvábny film, žiadnu mastnotu!

Čo sa týka ochranného účinku, ten je super. Toto leto som síce nemala extrémne veľa príležitostí na spálenie, ale predsa len pár by sa ich našlo. Nepriškvarila som sa ani raz.
Bronzujúci účinok je u mňa trošku diskutabilný. Horná polovica tela, vystavovaná svetu na obdiv v tričkách bez rukávov/na ramienka má chytený bledohnedý nádych, nohy vystavované svetu na obdiv väčšinou v rifliach dolaďujem tak či tak samoopaľovákom /ak už sa rozhodnem raz za čas vystaviť ich na obdiv v sukni či šortkách/. Čiže určite bronzujúci účinok nie je až taký wow, ako by som chcela - nevylučujem však, že by bol viac wow, keby som sa aj ja častejšie smažila na slnku. Čo, bohužiaľ, nebudem :).
S týmto opaľovákom som inak veľmi spokojná, milujem najmä jeho nemastnú konzistenciu a vôňu. Cena nepatrí zrovna k najnižším, ale je dosť pravdepodobné, že sa k nemu budem vracať.

plusy:          účinok, nemastná konzistencia, vôňa, čiastočne aj „BRONZ“ účinok
mínusy:      pumpička, cena

celkové hodnotenie: 9/10

Máte skúsenosti s opaľovákmi, podporujúcimi rýchlejšie zhnednutie pokožky? Alebo vám nevadí, ak ste za bledule? :)

- claire -
 

4 komentáre:

  1. Používam všetky tri produkty a všetky tri na 1*****. Tá pumpička mi nevadila. Cena - nž mohla by byť aj prijateľnejšia, ale keď vychytíš akciu, ako ja naposledy 2 produkty (spolu s micelárkou) za necelých 20 €, dá sa :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď to, ja sa Biodermu snažím nakupovať IBA v akciách :D
      Ja by som inak vôbec neprotestovala, keby som musela obsah vytláčať von z tuby alebo niečoho - pokiaľ nie je obsah neviditeľný, pumpička u mňa nemá význam...

      Odstrániť
  2. ja používam od Garnier... mám of50, of15 a mlieko po opaľovaní s aloe vera
    of50 používam na začiatku opaľovacej sezóny
    of15 používam už potom stále.. tiež je na pumpičku, je to olejček, čiže manipulácia je otrasná s ním :-D streknem, rozotriem si ho a potom keď si ho chcem dať zase na seba, pumpičku už nejak nemôžem stlačiť, pretože mám ruky mastné :-D ale krásne vonia...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pumpičkovanie sa chce naozaj ťažkú logistiku! :D
      Drahým opaľovákom z drogérky až tak veľmi nefandím - keď z drogérky, tak len lacnota :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...