pondelok 11. augusta 2014

Ďalší balzamový milášek do zbierky



Dnešnú recenziu by som mala začať skôr, než ma chytí ťuťu-ňuňu-ochkací záchvat. Pri tomto miláškovi totiž nutne musí dočasne zdementnieť každý maniak do balzamov na pery a vôbec nemusí ísť do kolien zo všetkých tých pseudocelebrít, ktoré balzamu robia celkom slušnú reklamu.

zdroj
  

Balzam na pery EOS som mala v hľadáčiku už dávno, dopracovala som sa k nemu až s mojou prvou objednávkou z USA. Hoci sa mi ušla vôňa, ktorú som samozrejme vzhľadom na moje nie dokonalé jazykové schopnosti nevedela dostatočne identifikovať /ale vďaka prirodzenej inteligencii som si tak trochu domyslela/, nakoniec už zasa raz chrochtám blahom.


Z „honeysuckle honeydew“ balzamu, čiže balzamu na pery s vôňou zimozelu alebo zemolezu /e? :D/ – po gúglení a vzhliadnutí pár divných fotiek som teda nebola ani trochu múdra – sa nakoniec vykľul balzam na pery s vôňou medového melóna. Možno ma niekto bude presviedčať o opaku, ale neskoro - už som sama seba presvedčila o tom, že je to melón, takže smola.  V každom prípade, vonia akurát na zožratie a tým by sme mali za sebou dilemu s identifikáciou vône.
Pokračujme dizajnom. Roztomilé vajčkovité balenie funguje stopercentne. Balzam len jednoducho otvoríte, nanesiete na pery a zatvoríte. Nič viac, nič menej. Čiže tým chcem povedať, že nič nemusíte vrtieť, vytláčať ani rýpať prstom /zatiaľ - uvidíme, len čo dosiahnem hladinu 0 a budem sa snažiť dostať do hladiny mínus niečo/.


Vajíčkovité balenie v sebe ukrýva vajíčkovitý obsah. Balzam je pomerne hutný, čo mi plne vyhovuje. No a čo milujem asi najviac, to je spôsob nanášania. Vďaka tvaru stačí priložiť balzam na zatvorené pery a stačia dva-tri pohyby, a hotovo – netreba patlať spodnú aj vrchnú peru zvlášť.
Balzam rovnako dokonalo aj chutí. Sladko, ako inak. Mám fakt problémy udržať sa a nezlízať si balzam z pier rovnako rýchlo a jednoducho, ako si ho tam nanesiem. No a vďaka prírodnému zloženiu to ani tak veľmi nevadí.
Asi by som nebola zrovna dobrá beauty-blogerka, keby som neutratila pár slov aj k účinku, že :D, rovno sa ale priznám, že v tomto prípade už pre mňa ani tak podstatný nie je – do balzamu som sa zamilovala už len vďaka vyššie uvedeným supervlastnostiam.
Napriek tomu – hydratačný účinok je skvelý, ten vyživujúci by som prijala aj väčší, ale to je daň za nie príliš mastné zloženie.
Na záver môžem len skonštatovať, že UŽ ZASA som sa na niečo namotala a UŽ ZASA musím vyskúšať všetky možné aj nemožné varianty. Aké prekvapivé u mňa! B-)

plusy:          aplikácia, vôňa, chuť, roztomilé balenie, hydratačný účinok
mínusy:      vyživujúci účinok by mohol byť o niečo väčší

celkové hodnotenie: 10/10

A čo vy, milé moje kočky, podľahli ste aj vy EOS mánii?

- claire -        


10 komentárov:

  1. Som rada, že aj tebe ten balzam tak sadol :-) je skvelý ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, už aby som ho minula a s čistým svedomím objednala ďalší ;D

      Odstrániť
  2. ja som až 2 dni odolávala jeho kúpe ale nakoniec som podľahla... a ani trošičku som neoľutovala... pocity sú presne také isté ako sú opísané v článku. nevedela som svoje pery od neho odlepiť, vkuse som si ho na ne patlala... dokonca som prvú noc zaspávala s ním vedľa hlavy :D ... to nie je balzam... to je proste Eosek :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D To znie tak záhorácky! :D Ale chápem, presne si to vystihla, tiež by som ho najradšej so sebou všade vláčila, miláška :)

      Odstrániť
  3. no lákate ma kočky statočne:D aj ty aj katka:)))ale musím odolať....chcem a dúfam, že obstojím...mám teraz v pláne iné veci:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám už doma 5(2x gran. jablko s malinamy, tie mi veľmi sadly, potom jahodový, ten nemám veľmi rada, potom melónový a summerfruit) ale objednala som si od nej aj ja a to novinku kokosový. Už som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež chcem vyskúšať všetky verzie, ale fakt sa už krotím ;)...

      Odstrániť
  5. Takže, ja som mu zatiaľ nepodľahla, čo je spôsobené tým, že sa mi ho nechce objednávať :).
    Ale nalákať by som sa dala :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On je strašne dobrý... Ako aj účinkom samozrejme, ale teraz myslím CHUŤOU! :D Asi tam dávajú niečo, čo spôsobuje moju závislosť od neho, najradšej by som sa ním patlala permanentne :)
      Takže určite sa prekonaj a objednaj! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...