nedeľa 17. augusta 2014

NErozjasňovač

Už zasa idem byť za zlú. Ehmmm, možno polozlú, neviem sama...
Skrášľujúco – rozjasňujúci fluid od Dermacolu som síce mala prednedávnom vo wishliste, ale rovno už teraz poviem, že som si ho kľudne mohla odpustiť.



Nákupná telenovela začala tým, že v návale nadšenia, že som vymákla posledný kúsok odtieňa Day Light /zrejme všetky žiareniachtivé ženy v našom meste chcú žiariť presne v tomto odtieni!/, som si nejako zabudla všimnúť, že balenie bolo OTVORENÉ!!!

Tento fakt ešte dnes takmer spôsobil nepublikovateľnosť tohto postu pred dvadsiatoudruhou, ale keďže vám o tomto výrobku nutne musím povedať aspoň zopár teplých slov, prekonala som sa a kusla som si do jazyka.
Čo musím vyzdvihnúť, je konzistencia.

Je fakt tekutá, ale mne sa s fluidom pracuje veľmi dobre. /Aj keď možno preto, že s týmto zázrakom to teda URČITE nepreženiete, že.../.
Podľa návodu fluid možno používať spolu s vaším denným krémom na celú tvár alebo lokálne na zvýraznenie určitých častí vašej tváre, resp. dekoltu. Ja som zatiaľ vyskúšala len lokálno-zvýrazňovaciu verziu aplikácie.
Odtieň fluidu na prvý pohľad je veľmi pekný – jemný zlatavý nádych na pleti by teraz v lete vyzeral viac ako dobre.


Faktom však je to, čo asi väčšina z vás už tuší – efekt je tradične nula celá nula nič.
Takže v podstate ani nie je veľmi čo hodnotiť. S veľkou dávkou fantázie a s pomocou natáčania hlavy do všetkých možných aj nemožných uhlov vidíte veeeeeeľmi decentný svetlo-efektík, ktorý si ale za iných podmienok samozrejme ani nevšimnete. A už vôbec nepredpokladám, že si ho všimne niekto iný.



Na ruke je možno efekt relatívne viditeľný, lenže tvár nie je ruka, že... Fakt na tvári nefotiteľné.
Navyše - ak vôbec! - fluid odporúčam nanášať len nad lícne kosti, prípadne pod obočie alebo na očné viečka. Ak si ho nanesiete všade inde, kde sa rozjasňovače aplikujú, docielite akurát tak efekt mastnej, potažmo upotenej pleti, což asi nie je to, po čom niektorá z nás túži.
Takže za mňa jedno veeeľké wishlistové sklamanie a odporúčam tých viac než 10e odložiť ako príspevok na nejaký poriadny rozjasňovač, s ktorým nemusíte byť nutne za diskoguľu, ale aspoň bude efekt.

plusy:          odtieň vo fľaštičke, konzistencia, jemná vôňa
mínusy:      efekt, efekt a ešte raz efekt!!!, cena

celkové hodnotenie: 4/10

Aj vás chytila fluido-mánia alebo ste jej úspešne odolali? Ak máte tip na nejaký dobrý rozjasňovač, sem s ním.

- claire -


8 komentárov:

  1. Esteze som v tej drogerii odolala :-D :-D :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sa nalákať nedala, i keď dôvodom bolo najskôr to, že sa mi nechcelo učiť sa zase niečo iné nové patlať si na tvár.
    Ešteže som odolala - aspoň som ušetrila :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. waw :/ fakt na tej ruke nič neni vidieť.A to som si ho chcela kupiť, hm no, tak asi nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... a to ešte mám pocit, že na ruke ho vidno dosť oproti tomu, ako ho /NE/vidieť na tvári... Ja sa netúžim lesknúť ako diskoguľa, ale čakám od rozjasňovača, že niečo s mojím ksichtom aj UROBÍ :D... tento bohužiaľ nič.

      Odstrániť
  4. Ja neviem ako tvoj, ale podľa mňa má tých trblietok dosť, čo nielenže teda ja vidím, ale myslím, že to vidieť aj u mňa na foto...takže rojasnenie tam podľa mňa je...http://www.alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk/2014/06/ziarive-leto-so-znackou-dermacol.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eli ja Ti neviem, pre mňa bol obrsklamaním... Na ruke je efekt ešte ako tak viditeľný, ale u mňa na tvári 0 bodov. Keď ho dám málo, nevidieť ho, keď ho dám veľa, pripadám si ako spotená :D Ešte mu dám druhú šancu a skúsim zmiešať s krémom/mejkapom, či to niečo urobí s tvárou. Ale zdá sa mi, že mne skôr vyhovujú rozjasňovače, ktoré pokožku "sfarbia"...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...