nedeľa 31. augusta 2014

Padlo za vlasť v auguste



Zasa koniec mesiaca, zasa Out News postík. V auguste za vlasť padlo toto všetko:



 
Dva sprcháče. Holt – leto :). Sprcháč Aveo z nemeckej siete drogérií Müller som už vychválila tu a nedá mi neurobiť tak znova. Extrémne hustý sprcháč, ktorý stojí pár centov, skvelo pení a nevysušuje. A tento s jogurtom a aloe navyše neuveriteľne nádherne vonia. Ak by boli k dispozícii na Slovensku, určite kupujem permanentne. Podobným prekvapkom bol aj konvalinkový sprcháč Yves Rocher, ktorý vyslovene pár centov síce nestojí, ale napriek tomu som si ho zamilovala a jeho opätovnú kúpu nevylučujem.
Krém od Dolivy, určený na rehydratáciu pleti, kupujem pravidelne v letných mesiacoch. Nie je to síce žiadny zázrak, ale na leto mi plne postačuje. A ako bonus pekne vonia.
Krém na ruky Balea s vôňou fialky som spomínala už tu a môžem povedať, že som s ním bola veľmi spokojná. Po zime, keď som ruky patlala silikónovými bombami, prišiel naozaj vhod a aj keď patrí medzi tie light krémy na ruky /čiže supervstrebávače/, ruky vôbec nevysušoval. Vyzdvihujem aj vizuálnu stránku balenia a vôňu. Kúpila by som s kľudným svedomím opäť, ale nie som si istá, či ešte zoženiem. Rovnako najmä na ruky som používala aj univerzálny avokádový krém, ktorý mal síce mega-super-extra-zloženie, ale účinok ako taký skôr veľmi nemastno-neslaný, takže toto do budúcna potrebovať zrejme už nebudem.
Naopak, žihľavový šampón Dixi bol pre mňa dosť veľkým prekvapkom. Odhliadnuc od jeho arómy, pripomínajúcej šampóny 60ročných pánkov, nosiacich hrebene v zadnom vrecku nohavíc, v pravidelných intervaloch prečesávajúcich svoj mastný, riedky vlasový porast, k účinku nemôžem povedať jediné krivé slovo. A teda aj keď mi nedá šampón občas prestriedať niečím voňavým, zrejme sa k nemu budem vracať. Vlasy mi totiž padali naozaj o dosť menej.
Posledný slovenský partizán, Balea krém na nohy s ureou, kúpený už vo výpredaji. Predbežne na Slovensku už nezoženiete. Viem, že opakujem túto informáciu tretíkrát, ale stále sa z toho neviem spamätať! :D
No a potom tu máme ešte pár Yves Rocher stálic. Kefka riasenky Sexy Pulp mi vyhovovala natoľko, že som do nej raz použila aj náhradnú náplň. Kúpila by som znova, hoci tých cca 10-12eur sa mi zdá za katalógovú riasenku celkom dosť. Balzamy na pery tejto značky zbožňujem a inak tomu nebolo ani v prípade tejto – ešte vianočnej – limitky. Vôňa kakaa a pomaranča bola skrátka neodolateľná a na zahryznutie. Účinky som vychválila už niekoľkokrát, takže nebudeme zas papagájovať, že.
Posledná Yves Rocher stálica – toaletka, tentokrát limitková vôňa manga a marakuje. Presne tento typ sladučkých hajzlíkových vôní mám na leto rada a hoci neviem, či by som nevyskúšala radšej zasa nejakú novú ovocnú verziu, vôňa sa mi páčila. Veľkú trvácnosť vône samozrejme nečakajte, ale ak vás užije na podobné hyper-sladké vône, mohli by ste byť spokojné. Druhá vec – vôňu už zrejme nezoženiete :).
No a opäť sa mi stalo to, čo sa mi stáva celkom pravidelne, len tentokrát som bola príliš lenivá improvizovať. Do Out News postu som zabudla, či skôr nestihla odfotiť ešte jednu vecičku:




Telový jogurt Fennel s vôňou čokoládových keksíkov. Vec úúúžasne voňavá, úúúžasne chladivá a úúúžasne hydratačná. Jedna neresť by sa ale našla, ako som už v recenzii spomenula. Farbenie. Jogurt je bledohnedej farby a bohužiaľ nie je vhodný na následnú okamžitú aplikáciu oblečenia. Obzvlášť nie toho svetlého, že ;). Vecička to bola ale tak úžasná, že ak by ste boli ochotné risknúť nejaký ten fliačik na oblečení, určite nebudete ľutovať. Prípadne skúste nejaký iný, menej farebný variant – vôňa keksíkov je ale nenahraditeľná :).
Tak, tento mesiac sme mali zasa poriadnu „out news“ úrodu. Chvalabohu :).

Čo ste tento mesiac spotrebovali vy? S čím ste boli spokojné a s čím, naopak, nespokojné?

- claire -


10 komentárov:

  1. Ten aveo sprcháč určite vyskúšam keďže ja mám pri ruke Muller a DMko nie :( Mám rada aj Mullera, kupujem tam aj papaníčko pre kocúra, sušené ovocie a podobné veci, veď tam majú všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to úprimne celkom závidím! :) Aj keď najlepšie mať po ruke obe drogérky ;)...

      Odstrániť
    2. Kto má DM ten by chcel Muller a naopak :) Ale včera sa mi podarilo navštíviť DMko, mala som zálusk na masielka od Alverde ale veď pravdaže neboli :)

      Odstrániť
    3. Tie nové limitkové? Ani ich tu nečakám -_- ...

      Odstrániť
  2. No super, spotrebovaný krem na ruky. Kolko ich este mas? Dalsich 30? :-)
    Zaujal ma sprchovy gel Aveo a pripomenula si mi sampon Dixi. Pre zvysne vyrobky nie som cielova kategoria. O mojich spotrebovanych vyrobkoch som pisala na blogu
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D poteším Ťa, zrátaný to má minimálne ďalší jeden!

      Odstrániť
  3. Celkom ma zaujal telovy krem s keksikovou vonou. O znacke fennel som predtym nepocula az pokym mi sestra nepriniesla jeden kokosovy zo Sydney. Pravdupovediac som ho zatial skusila asi 2 krat na ruky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj skvelý - nebyť toho farbenia, je dokonalý...

      Odstrániť
  4. Hneď by som brala ten posledný výrobok - normálne si viem predstaviť tú vôňu.
    Z ostatných výrobkov používam len baleu krém na ruky a je naozaj skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja aj môj chlap sme ho pravidelne chodili ňuchať, tak krásne voňal! :D
      Škoda, že ten krém na ruky už zrejme nezoženieme, ale tak Balea určite prekvapí nejakou novou supervoňavou verziou :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...