streda 17. septembra 2014

Korektor, ktorý zbožňujem a vy budete tiež ;)



Na dnešnú recenziu asi niektoré z vás čakali a viem, že som si dávala trochu načas, chcela som však vecičku, ku ktorej utrúsim dnes viac než len obvyklých pár teplých slov, otestovať poriadne aj v extrémnych – dovolenkových /keďže moje dovolenky sú dostatočne extrémne/ podmienkach.
Len čo som uvidela recenzie českých kolegýň beauty-blogeriek, bolo mi jasné, že korektor Radiant Creamy Concealer U.S. značky NARS bude môj. 



Nikdy som nebola na korektorovanie sa nejako zaťažená – ako zas nie že by nebolo čo korektorovať, to ani náhodou, bohužiaľ! – ale presne táto vecička sa mi začala javiť ako niečo, čo fakt že POTREBUJETE. Rozumej potrebuje každá jedna z nás. Ku kúpe som sa odhodlávala pomerne dlhú dobu - vzhľadom k cene takmer 40e, za ktorých korektor zoženiete na istom slovenskom e-shope, však predsa len až taká dlhá nebola. To by som však nebola ja, keby ma opäť raz nepochytil záchvat náhlej lakomosti a rozhodla som sa po druhýkrát zaloviť priamo v amerických vodách. A samozrejme úspešne ako vždy. Korektor aj s americkým poštovným na vyšiel o takmer 10 éčok menej.
Dosť bolo ale obkecávačiek, poďme sa mrknúť radšej na to, či bol tento nákup ozaj takým nákupom roka, ak nie priam storočia, ako mi všetky blogerky sľubovali ;).
Hmm... nooo... BOL. Ale pekne po poradí.


Silno oceňujem obal. Čierny vrchnák je síce pogumovaný, takže občasnému zapatlaniu sa nevyhnete, ale v čistote sa udržuje ľahko. Celé balenie je samozrejme /dobre vyzerajúca/ kvalitka.
Konzistencia, ako už názov samotný napovedá, je naozaj krémová. Intuitívne som zvolila druhý najsvetlejší odtieň Vanilla a silno sa teším, že som urobila dobre. 





Pred aplikáciou odporúčam penový aplikátor vcelku PORIADNE pootierať o okraj, pretože by ste to s množstvom mohli veľmi ľahko prehnať /Myslite na cenu ktorú ste zaň vysolili, prípadne vysolíte!!! ;)/ a vďaka hyperpigmentácii tejto vecičky to absolútne nie je potrebné. Korektor je vhodné zapracovať prstami a potom už len doďobkať aplikátorom prípadné detailíky.
Čo sa krycieho efektu týka, posúďte samy – a ospravedlňujem sa za nekvalitu fotiek, bohužiaľ lepšie som nebola schopná odfotiť moje oko „pred“ a „po“ /chcelo by buď nový foťák alebo nové oko, že.../





























Korektor je skrátka úžasný. Krycia schopnosť je 100percentná, schopnosť nezaliezať do vrások 99,5percentná. Ak už nejaké tie vrásky pod očami máte /čo je, holt, aj môj prípad/ a ak si po pár hodinách očné okolie poriadne ponaťahujete, v zrkadle, vzdialenom asi centimeter od vášho oka si na dennom svetle môžete všimnúť veľmi jemné zalezenie korektoru do tých najjemnejších vrások.
Myslím ale, že teraz už ozaj preháňam a snažím sa na každej jednej vecičke nájsť aspoň niečo, čo by som mohla ofrfľať, je vám ale snáď jasné, že nie je nutné naťahovať pokožku okolo oka len kvôli tomu, aby sme, trikrát hurá, zistili, že aj 40eurové korektory do vrások predsa len zalezú, aj keď to vidíme asi tak mikroskopom.
Takže môj konečný verdikt znie: áno, aj ja sa pridávam ku všetkým tým nadšeným recenziám a odporúčam túto vecičku ako niečo, čo POTREBUJETE, aj keby ste na chlieb nemali. Zvolením vhodného odtieňa /a že ich je vskutku požehnane!!!/ máte korektor a rozjasňovač v jednom a s kľudným svedomím môžete do out news postu šupnúť všetky vaše zelené, žlté, ružové, béžové a neviem aké veci, ktoré sa tvária, že by mali fungovať ako prekrývače našich početných nedokonalostí.

plusy:          krycia schopnosť, konzistencia, balenie
mínusy:      holt, cena...

celkové hodnotenie: 10/10

Koľko eur ste ochotné vraziť do výrobku z dekoratívky? Aký korektor je ten NAJ pre vás? ;)

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.

- claire -

6 komentárov:

  1. no tak ja silno uvažujem nad jeho kúpou, okolie oka po aplikácii vyzerá priam zamatovo jemné... som zvedavá, keď ho kúpim, čo spraví s mojimi kruhmi pod očami... len keď ja sa bojím ako si vybrať odtieň...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ich prekryje ;). Na Tvojom mieste neviem či by som nevzala aj chantilly /najbledší/...

      Odstrániť
  2. No tá cena je strašná, asi by som nad tým veľmi uvažovala či to kúpiť ..

    Poď ku mne na GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No už len kvôli tej značke lakov sa musím zúčastniť! :D
      Cena JE vysoká, ale keď sa na to pozrieš tak, že nepotrebuješ už žiadne iné korektory a tento vďaka výdrži a pigmentácii vydrží fakt dlho... Takže raz za čas túto sumu ochotne obetujem ;).

      Odstrániť
  3. Uvažujem nad jeho kúpou, ale vzhľadom na cenu + nákupy tento mesiac sa zrejme zaradí na čakaciu listinu :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...