streda 15. októbra 2014

Supervec do kanclíka

Tak tu máme zasa jedno ohromné nadšenie z lacnej vecičky, s ktorým sa s vami musím nutne podeliť. Verím, že to oceníte a že to ešte nebude tak celkom s krížom po funuse. Limitka mliečka na ruky s vôňou malín a citrónovej trávy od značky Balea.



Asi by niekto mohol pri tejto informácii chytiť záchvat smiechu, ale minul sa mi v práci krém na ruky. Nie že by som nemala doma zásobu asi 20 ďalších, faktom ale je, že všetko sú to hutné krémy, ktoré nie sú pri práci za počítačom najvhodnejšie, že... najmä za predpokladu, že nechcete mať klávesnicu umastenú tak, že sa vám pri písaní budú prsty šmýkať z jedného klávesu na druhý a výsledkom vašej krvopotvnej pracovnej činnosti bude niečo takéto: buvfsgifgegbsalvbhfshvjslhbgjlshgshlghksek.
Takže som usúdila, že by to chcelo nejaký rýchlovstrebávač a moje kroky okamžite nasmerovali moju telesnú schránku k pumpičkovým mliekam od Baley.
Handlotions má Balea v portfóliu hneď niekoľko. Hoci v prípade takýchto vecičiek väčšinou idem nemilosrdne po vôni, tentokrát som mrkla aj na zloženie. A to ma vyštengrovalo k tomu, aby moja voľba padla na túto malinovo-citrónovotrávnatú limitku - žiadne parabény ani silikóny, miesto nich glycerín, bambucké maslo, olivový olej, urea, atď., takže moja voľba bola jasná ako facka.




Mliečko vonia nádherne po malinách, pančnuté niečím, čo bude zrejme citrónová tráva. Tento odér nie je pre mňa vôbec novinkou, mám totiž telové mlieko s touto vôňou, takže zamilovaná som do nej už dávno.
Hoci na obale je obsah označený ako „lotion“, v slovenskom preklade je to „krém“ a teda s týmto označením sa stotožňujem oveľa viac. Veľmi totiž nevidím rozdiel medzi touto pumpičkovou Vecou a klasickými, voňavými krémikmi od Baley.



Takže tak. Ale nie je to výčitka J.
Krém sa vstrebáva veľmi dobre. Pumpičkové mega balenie /až takmer neuveriteľných 300ml!/ je ohromne praktické práve na stôl do kanclíku, obývačky, kuchyne, kúpeľne, záchoda /čiže akýkoľvek/ a vďaka rýchlemu vstrebaniu na ďalšiu pracovnú činnosť nebudete musieť čakať celé veky. 
Čo je ale úplne že najsamlepšie, to je, of course, účinok samotný. Hoci by ste oprávnene mohli očakávať, že po kréme vám pri tom mega-super-vstrebaní neostane ani stopy, nie je tomu tak. Táto Vec vám totiž ruky aj naozaj vyživí a že ste na ne niečo naniesli, budete ešte pomerne dlhú dobu cítiť. Ale pozor – NIE mastnotu! Len krásne vláčnu pokožku.
Asi celkom do mrazov by som krém nedávala, ale k slnečno-chladnej jeseni patrí celkom určite J. Pri účinku, objeme a rovnako skvelej cene 1,95e nie je čo riešiť.

plusy:          účinok, zloženie, balenie, vôňa, cena
mínusy:      ŽIADNE!!!

celkové hodnotenie: 10/10


Skúšali ste pumpičkové krémy na ruky od Baley? Ktorý je vašim favoritom?

- claire -

8 komentárov:

  1. Tento mám a som s ním veľmi spokojná a skvelý je aj vanilkový s bambuckým maslom, ale ten už žiaľ nie je v predaji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem s ním úplně nadšená, radši jsem si hned pořídila i jeden do zásoby, když je to limitka. Ta vůně, tu já můžu, mohla bych se s ním mazat pořád. Zatím asi nejlepší krém od Balei:-) Tereza

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto pumpičkové Balei sú na blogoch celkom slávne, ja by som ale nevydržala mať jeden krém tak dlho, 300 ml je do práce fakt dosť. Pozriem sa asi skôr po tých klasických menších baleniach od Balei.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne Ti rozumiem :). V práci mi to ale nejak nevadí, jednak sa mi páči praktické balenie a dvak keďže doma mám asi 10 ďalších krémov, tak sa mi až tak veľmi nemá kedy tento zunovať ;).

      Odstrániť
  4. Už mám kúpený, len čakám kedy domíňam tie dva čo mám na stole, ktoré si striedam podľa nálady :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)
      Ja už tuším do roboty iný ani nebudem chcieť, len takýto pumpičkový...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...