utorok 4. novembra 2014

Ako som UŽ ZAS objavila najsamlepšie mazadlo na pery



Konečne nastal deň D. Deň, keď sa zastavila Zem, keďže som po prvýkrát vyskúšala legendárny a jediný originálny balzam Rosebud Salve, ktorý sa vyrába vraj už od roku 1892 a uctievajú ho americké filmové hviezdy aj vizážisti. A to už teda ozaj musí byť niečo ;). Hoci by si niekto mohol ťukať do čela, každá balzamová maniačka teda určite musí pochopiť, čo za sviatok to pre mňa bol :D.




Balzamík som mala doma naskladnený už dávnejšie, na svoju chvíľu si musel nejaký ten čas počkať /milión otvorených balzamov na pery nepustí, že jo/. Nakoniec som ale neodolala.
Tak sa na tohto giganta /doslovného/ mrknime pekne zblízka.
A začnime balením.





Balzam je fakt že veľký. 22 gramov na balzam na pery už považujem za celkom DOSŤ. Balzam samozrejme môžete používať na mazanie iks častí vašej telesnej schránky či dokonca používať ako parfém, balzamové maniačky ale opäť isto chápu, prečo ním mažem len pery.
Neviem, či má zmysel vyjadrovať sa k retro-baleniu, keďže zrejme všetky môj vzťah k takýmto rozkošným serepetičkám už dávno poznáte :). Snáď len na doplnenie – balenie je ozaj pevné a nemusíte sa báť, že by sa vám v kabelke otvorilo, ak by ste ho chceli vláčiť všade so sebou, ako to momentálne robím ja.
Obsah vyzerá takto:


Krásne ružovo-priesvitná vazelínka, priam na zožratie. Rovnako na zožratie aj vonia. Ňuchám, ňuchám... fakt nejaký klasický krémik /Rendy tvrdí, že mandľový a ja jej to neviem vyvrátiť/, pančnutý ružou. Alebo naopak, vyberte si. Skrátka a jasne, vôňa silno lahodiaca môjmu nosu.
Vazelínka je mäkká. Pri aplikácii NESMIERNE príjemne chladí a zvlhčuje pery, nelepí a na perách vydrží celkom DOSŤ dlho! Takže si ten pocit hydratovaných a vyživených pier môžete do sýtosti užívať a užívať. A keďže sa mi po asi milión rokoch urobili kúty /nie vo vlasoch, ale na perách – zas som pila niečo, čo som nemala!/, mohla som sa na vlastnej koži presvedčiť aj o skvelých hojivých účinkoch balzamu. Podráždené kútiky upokojil v podstate okamžite.
Povedala by som vám pár teplých slov aj k zloženiu, bohužiaľ Mr. Smith bol zrejme veľký tajnostkár a tak si receptúru uchoval ako rodinné tajomstvo :). Má však ísť o zmes vazelíny, esenciálnych olejov Aromol a bavlníkového oleja.

A teraz budem ako vždy trochu proti prúdu :). Balenie je ozaj mega-veľké a všetky blogerky ochkajú, ako dlho im vydrží. Celkom narovinu vám ale poviem - obávať sa toho, že ho miniete tak v budúcom tisícročí, nie je vôbec potrebné. Keďže je vazelínka mäkučká, tak ho ubúda celkom rýchlo, že. Takto vyzerá môj Rosebud Salve po ani nie 3 týždňoch /intenzívneho/ používania: 



Na Slovensku balzam zoženiete, pokiaľ moje vedomosti a pamäť siahajú, len v jednom obchodíku a e-shope alebo si ho môžete objednať od našich českých susedov. Ja som ale kupovala priamo z U.S., kde ma vyšiel na 8,50e aj s poštovným.
A už zasa mi niečo nejasne hovorí, že zrejme neodídem z tohto sveta, kým nevyskúšam všetky verzie balzamíkov pána Smitha. Lebo som sa už zasa na niečo namotala :).

plusy:          účinok, konzistencia, vôňa, retro-balenie
mínusy:      u mňa žiadne!

celkové hodnotenie: 10/10

Máte aj vy vo svojej zbierke tento úžasný balzam? Prípadne nejaký iný? ;)

- claire -


8 komentárov:

  1. Určite čoskoro vyskúšam :) ja musím mať všetky balzamy na pery čo vidím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jsi dobrý balzámový blázen (myšleno v dobrém) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hani, kľudne aj v zlom, vypáli to na rovnako - som! :D

      Odstrániť
  3. U mňa je aktuálne favoritom Nivea Lip Butter Caramel. Len škoda, že sa u nás nedá bežne zohnať :-(
    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som všetky 4 príchute, nakoniec som ostatné rozdala a nechala si len tú vanilkovú - tá sa mne páčila najviac... Momentálne používam aj na nechtovú kožtičku, o chvíľu už padne za vlasť...

      Odstrániť
  4. Maniačka som, ale na Teba sa nechytám :)).
    A tento konkrétny nemám, ale pokukám :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...