nedeľa 2. novembra 2014

Mary-Lou zasahuje



A máme tu ďalšiu špecialitku. Konečne. Legendárny rozjasňovač Mary-Lou Manizer od theBalm skúšam už nejaký ten piatok a mohli ste ho vidieť nielen v in news poste, ale aj v jednom z každomesačných top produktových postov. Faktom je, že tohto miláška používam naozaj DENNE, takže už vám asi budem mať k nemu čo povedať :).


Kúpou Mary-Lou som si splnila jedno z mojich wishlistových prianí. Už tradične som uprednostnila lov v U.S. vodách pred tými slovenskými a úspešne – rozjasňovač aj s poštovným ukrátil moju peňaženku o cca 15e. Čo uznáte, že je fakt super cena :).
Asi bude zbytočné vyjadrovať sa k retro baleniu, napriek tomu si neodpustím nejaký ten nadšený komentár. Ja a retro-balenia čohokoľvek si obzvlášť prudko rozumieme a ak je v nich zabalená skvelá kozmetika, o to viac srším spokojnosťou.
Rozjasňovač na prvý pohľad možno veľmi ako rozjasňovač ani nevyzerá. 


Obsah po farebnej stránke pripomína skôr púder, ale nedajte sa zmiasť - len čo po obsahu prejdete prstom, bude vám všetko jasné. Či skôr – ROZJASNENÉ! :)

efekt v interiéri

efekt pod umelým osvetlením
 
efekt v exteriéri /slnečno/
efekt v exteriéri /pod mrakom/
Vďaka nádhernému zlatavému /a beztrblietkovému!/ odlesku Mary-Lou vytvorí na pleti žiarivý efekt, vďaka ktorému aj tá najstaršia korytnačka pôsobí aspoň o desaťročie mladšie a sviežejšie. A čo je viac než skvelé, efekt vidno aj za zamračeného počasia a nie len ako fatamorgánu vplyvom slnečných lúčov, ako to bolo v prípade tohto Dermacolu!
Rozjasňovač je superpigmentovaný, takže aspoň kvapka opatrnosti na mieste bude. Nechcem tu zbytočne poučovať a kecať o miestach, kam rozjasňovač nanášať, vďaka pigmentácii ho ale ja nanášam len nad/na lícne kosti, pod obočie, do vnútorného kútika očí a na celú pohyblivú časť viečka namiesto očného tieňa. Takže tu máme také celkom univerzálne použiteľné „mazadlo“ s viac než bombovým efektom.
 Mary-Lou sadne skôr nositeľkám s teplejším podtónom pleti /čo som teda úplne presne ja - aspoň som o tom presvedčená a teda zatiaľ ma nikto nepresviedčal o opaku!/. Vďaka veľkosti balenia ju budem používať zrejme už nafurt.
Porovnávať Mary-Lou s orfrľaným skrášľujúcim fluidom od Dermacolu by som si v živote nedovolila, takže na túto tému sa viac vyjadrovať radšej nebudem :D. S uspokojením sebe raz za čas vlastným môžem skonštatovať, že som našla ideálny rozjasňovač a momentálne vôbec nemám potrebu pátrať po ďalších.

plusy:          efekt!!!, krásne balenie
mínusy:      žiadne

celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste Mary-Lou? Máte rady rozjasňovače? ;)

- claire -






8 komentárov:

  1. Nerada nakupujem cez internet, takze jedinou moznostou je pozriet sa po tejto znacke priamo na ceste na ,,zapad".
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aktivitám navyše sa medze samozrejme nekladú... Ja ale keď nakupujem cez Americanu, beriem to skôr tak že kupujem cez kamošku :).

      Odstrániť
  2. Mary-Lou má kamarádka a je prostě božská :-) vždycky se rozhodnu, že si ji objednám, ale pak nějak z objednávky vycouvám. No asi mi není souzená :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Tak ja som okolo nej tiež chodila ako okolo horúcej kaše, ale teraz som rada...

      Odstrániť
  3. Neskúšam, nepoznám, nepoužívam :).
    Chcelo by to fotku live na tvári :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Skúšala som jak ďábel, holt, môj foťák na to nestačí :-/...

      Odstrániť
  4. Dlouho o tomto rozjasňovači přemýšlím. Ale... zatím dám asi přednost dalším nezbytnostem - a že jich je :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No príde hádam aj na Mary-Lou ;)... V každom prípade vrelo odporúčam.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...