utorok 6. januára 2015

Odporúča desať z desiatich bôžikov - a ja tiež!



Už zasa si budem pripadať ako mimozemšťan, ale musím vám to povedať. Počas mojej tisícročnej existencie som nejak nikdy nestihla pochopiť význam pojmu „suchý olej“ /a furt som presvedčená o tom, že niečo také skrátka nemôže existovať!!! :D/. Teraz som ale natrafila na „suché“ telové maslo, takže je možné, že moje ortodoxné názory nakoniec prehodnotím :).


Poctiví čitatelia môjho blogu možno značku Venus Secrets zaregistrovali v súvislosti s nie práve najlichotivejšou recenziou tohto balzamu na pery. Čo čert nechcel :D, pôvodný vianočný darček od môjho chlapa doraziť do Vianoc nestihol a tak škodoradostný bôžik všetkých zákerností nasmeroval jeho kroky do vyššie uvedeného obchodíku s /nielen!/ olivovou organickou kozmetikou, ktorú, ako inak, považoval za stávku na istotu. /Takže mi v rámci darčekového balenia v zbierke kozmetiky zakotvil aj, ÁNO, ďalší balzam na pery typu Venušino tajomstvo! :D Budiž mu odpustené, že krásne vanilkovo vonia :)./
V kozmetike netrpím ale žiadnymi predsudkami, takže darček samozrejme potešil. A dnes sa mrkneme na prvého fešáka, telové maslo s olivami a aloe a vôňou čaju latte.


Hneď v úvode som tu čosi kvákala o „suchom“ telovom masle. Faktom je, že s niečím podobným som sa ešte pri telovom masle naozaj nestretla, a to je teda čo povedať, keďže na telových maslách ja vcelku ulietavam a poskúšala som ich už neúrekom.
Poďme ale pekne od začiatku. Masielko je balené v celkom luxusne pôsobiacom darčekovom balení. Tmavozelenú ja môžem. Kelímok je tiež kvalitný a oku lahodiaci.
Vyjadrovať sa k zloženiu asi nebude príliš potrebné :).


Maslo údajne možno aplikovať aj na podráždenú pokožku a vďaka krátkemu pohľadu na zloženie by som tejto informácii aj celkom dôverovala. Holt, aloe je aloe.
Podobne ako zloženie, aj konzistencia masla je jedným slovom úžasná.



Pôsobí tak trošku ako VEĽMI hutná, našľahaná pena, ktorá pri aplikácii na pokožku mooooc fajnovo chladí.
Trošku rozpačito ale hodnotím vstrebávanie...



... ako vidno aj z fotky, že. Nech by ste sa totiž snažili akokoľvek maslo rozotrieť, no tak nerozotriete, resp. rozotriete minimálne. Maslo sa po pleti akurát tak šmýka hore-dole a pri aplikácii nápadne pripomínam snehuliaka.
Potiaľto samozrejme, čo sa aplikácie týka, celé zle a prvý dojem nezachráni ani veľmi pekná vôňa /aj keď o existencii čaju latte som doteraz ani nechyrovala - napriek tomu, fakt existuje :) a v jeho zložení nájdeme čierny čaj, mlieko a exotické korenie vrátane škorice, klinčekov a zázvoru./
Nebudem vás zbytočne naťahovať. Stačí počkať tak 3 minúty a rozotretá maslovitá hmota sa vám SAMA OD SEBA bez stopy vsiakne do pokožky, ktorá neostane ale že VÔBEC mastná, zato krásne vyživená a hydratovaná! 

Pri telovom masle som sa s týmto teda ešte nestretla /a kto áno, nech sa prihlási!/ a rozhodne môžem povedať, že nie som nespokojná. Takže tým z vás, ktorým pocit mastnoty na pokožke vadí, toto masielko môžem len odporučiť, a koniec koncov, vďaka účinku ho môžem odporučiť naozaj každému.
Masielko v e-shope stojí nie celkom kresťanských cca 15 éčok za celkom netradičných 280 ml - takže na intenzívne opakované použitie to asi nevidím, ale nepopieram, že každá jedna voňavá verzia ma teda poriadne láka! Takže, ďakujem, neplánovaný Ježiško! ;)

celkové hodnotenie: 9/10

Poznáte grécku kozmetiku Venus Secrets? Ak ste niečo skúšali, sem s dojmami! :)

- claire -


8 komentárov:

  1. Hmm..zaujimava vecička, určite stojí za povšimnutie. Inak velmi rada čitam tvoj blog,recenzie super inšpirativne :) Ja momentalne ulietavam na našej prííírodnej kozmetike Soaphoria,super vecičky,levandulový piling nema chybu, patladielka na pery parada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto čítam najradšej ;), ďakujem! Soaphoria je skvelá, do budúcna plánujem pozrieť sa bližšie na zúbok aj ich balzamom na pery, ale zatiaľ ešte neprišiel ich čas :)...

      Odstrániť
  2. Páni toto maslo vyzerá vynikajúco, tiež som sa začala orientovať na maslá, hlavne v zime mi pripadajú lepšie ako telové mlieka. Škoda len tej pomerne vysokej ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celý balík bol údajne kupovaný v celkom slušnej zľave, takže možno pri troche šťastia sa dá zohnať aj lacnejšie, 15e je ozaj moc...

      Odstrániť
  3. Nuž, vyzerá to úplne, ale že úplne božsky. Ale ani náhodou takú cenu za tento zázrak nedám. Ani vo sne :).
    Zato Soaphoria s ich telovými suflé je iná káva :). Mala si ich poslednú Biobeauty krabičku krásy ? Tam bola vzorka telového suflé, ja som mala citrusový zázrak. Až tak ma očarila, že som si hneď od nich objednala ďalšie tri - citrusový je už stálica. Zvyšné dve vône ma až tak neočarili. Ale majú aj iné vône, tak začnem skúšať :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to suflé sa chystám už mooooc dlho! Tak si ma nakopla :)
      A ktoré vône Ťa až tak netento?

      Odstrániť
  4. The best of bola Citrusová vôňa. Aj mliečne potešenie bolo ok. Čo bol úplný prepadák, bola čokoládová vôňa - nebeská čokoláda - ani konzistencia nebola dobrá, o vôni ani nehovorím. Chcem vyskúšať ovocný sad, čistá krása a aj anglické raňajky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pod pojmom "anglické raňajky" si hneď predstavím vajcia a slaninu, takto by som asi nechcela voňať :D Ale hádam sa mýlim! :D
      Citrusový mám balzam na pery a ten voní fakt krásne, takže asi sem pôjde aj moja prvá voľba :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...