štvrtok 29. januára 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za január



Minulý mesiac sme pravidelnú rubriku top vecičiek trošičku odignorovali, ale v januári ju tu máme opäť v plnej paráde. Čo mi v januári najviac prirástlo k srdu, čím som sa mazala najviac a čo bolo pre mňa top sklamaním?


Svoju tvár za posledný mesiac najradšej krášlim týmito vecičkami. Riasenku 2000calorie od Max Factor som napriek jej kultovosti prvýkrát vyskúšala až teraz a môžem povedať, že moje očakávania splnila. O ceruzke na oči som vám už písala a moja spokojnosť nepozná hraníc. Na milosť beriem aj ofrfľanú Naked2 paletku, ktorú vďaka novým štetcom používam čím ďalej, tým viac. No a tónovaný balzamík na pery od Oriflame, síce v novom šate a zasa raz o niečo viac slim, to je už taká moja klasika. Účinok nenadchne /dokonca skôr môžem napísať že naserie! :D/, ale tá farba je božská!

Mazadielka, patladielka a iné. Nie veľa vody pretieklo dolu Váhom odvtedy, čo som zvozila pod čiernu zem ceny kozmetiky značky  L´Occitane a už sa u mňa doma vyhrievajú dvaja noví krásavci. Hoci som sa dušovala, že krém na ruky za 22 éčok si v živote, ale V ŽIVOTE nekúpim, nevydalo :). Podľa môjho skromného názoru, do toho krému dávajú nejaké návykové látky :). Uvidíme, ako si s mojou večne presušenou kožou v okolí nechtov poradí olejček s 30 percentami bambuckého masla. Recenzia určite bude.
Ďalšia dvojka obľúbencov – Atoderm Nutritive krémik a tyčinka na pery z toho istého radu. Zatiaľ čo krém je stálicou najstálicovatejšou, Atoderm tyčinka vďaka inovovanému zloženiu naozaj prekvapila. A v dobrom.
Čistiaci pleťový gél od Ziaja používam každý jeden deň a som s ním megaspokojná. K čomu celkom nepopierateľne prispieva aj krásny a elegantný vizuál balenia ;).
No a nakoniec si dajme jedno top sklamanie.

Tónovaný balzam na pery od Sleek, o ktorom som vám písala tu. Keďže tónuje na prd a chutí ako žlč /nie že by som ju niekedy chutnala!/, k overeniu jeho účinku sa asi veľmi nedostanem. Nemám na to totiž chuť ;).

Čo ste si v januári obľúbili vy a čo vás, naopak, sklamalo? :)

- claire -

4 komentáre:

  1. Ten krémik ti taaaak závidím ;-) je to asi najúžasnejší krém, aký som doteraz mala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D
      Tak či najúžasnejší, to neviem, ale v každom prípade má čosi do seba! ;) /niečo, čo ma donútilo vyhodiť zaň viac než dvacku! :D/

      Odstrániť
  2. Veľmi sa teším na recenziu na krém od L´Occitane.
    Mascaru od MF poznám, používala som, ale nakoľko som našla aj lepšie, už som sa k nej už nevrátila.
    Kde dostanem to od Ziaje ? V 101 som ju nevidela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz ktorý L´Occitane myslíš? :) Na ten na ruky recenzia už bola...
      Gél od Ziaja najbližšie v Trenčíne tuším :), inak e-shop Fortis, niekde tu na blogu mám aj link...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...