nedeľa 18. januára 2015

Tak trochu balzamové "čo mi bol čert dlžný"

Úprimne, hovadsky ma štve, že musím písať práve takúto recenziu. Od vecičky, ktorú som samozrejme - ako inak – nepotrebovala, som predsa len čakala aspoň o máličko viac. Holt, nevydalo a po dlhej dobe sa v mojej kozmetickej zbierka ocitla vec, ktorej už od začiatku budem musieť nájsť nejaké to alternatívne využitie.
Tónovaný balzam na pery od Sleek.



Začneme pozitívami. Hneď na úvod musím vyzdvihnúť obal. Jednoducho dokonalosť sama! Balenie je také vcelku „slim“, vrchnák nenormálne pekný až elegantne pôsobiaci, všetko drží tak, ako má.
Chrochtanie blahom z vizuálu pokračuje aj po otvorení dekla.



Dokonale hladká plôška balzamu v odtieni „Bare Minimum“, ktorá navyše neodolateľne krásne vonia. Teda ako ten obsah myslím :). Taká kokosovo-exotická vôňa.
Konzistencia balzamu je doslova a dopísmena krémová. Možno by som ju prirovnala k maslám na pery od Nivey, ale v trošku ľahšej verzii.



Ani voči zloženiu nemám v podstate zásadnejšie výhrady. Ku cti mu slúži ochranný faktor 15.



Čo sa účinku týka... No takto. Nič zásadné PROTI povedať ozaj nemôžem. Už som tých balzamov poskúšala iks a dokážem odhadnúť, čo ktorá konzistencia porobí s mojou papuľkou. Ak dáte balzamu poriadnu vrstvu trebárs na noc /čo ale zas kvôli SPF nie je celkom najlepší nápad, no ale budiž!/, určite budete mať pery ráno hladučké a vyživené. Balzam je na perách celkom príjemný a nelepí. LENŽE! Odmyslite si farbu a najmä chuť.
Najskôr k farbe. Môj nude odtieň vyzerá naozaj krásne, nakoniec to ale až taká must-have voľba nebola. Ak si balzamu nanesiete na pery pidi-množstvo, balzam vyzerá len ako lesk – čiže absolútne NEfarebne. Ak dáte vrstvu poriadnu, vyzerá to nejak takto /neodfotiteľné - musíte sa uspokojiť s opisom/: Okrem toho, že moja huba vyzerá ešte bledšie, než „originál“ /a to ja fakt nemusím!/, tak sa ten balzam ešte aj vcelku pchá do všetkých možných rýh a vrások a usádza na tom mieste, kde sa spája vrchná pera so spodnou / :D fakt vražedne vysvetlené!/.
Druhá vec – chuť. Nie že by som nutne každý balzam potrebovala v rámci desiatej a olovrantu z držky zlízať, ale ak balzam sladko chutí, je to u mňa len plus. Toto ale pri Sleeku nehrozí. Balzam totiž chutí tak blééé HORKO, že tú famóznu pachuť cítite, aj keď ho priamo neoliznete /lebo kto by ho dobrovoľne už len olizoval, že!/.
Takže suma sumárum, bohužiaľ. Tónovaným balzamom na pery od Sleek si budem tónovať zrejme akurát tak moju večne suchú kožtičku okolo nechtov. Lebo na hubu toto ja asi fakt nedám.
Balzam som kúpila tu a vyšiel na nie celkom ľudových 7 éčok. Nákup v e-shope plná spokojnosť, ale tomuto balzamu nabudúce už isto odolám.

celkové hodnotenie: 4/10

Skúšali ste tento balzam na pery? Prípadne niečo iné od tejto, u nás zatiaľ celkom neokukanej značky?

- claire -







4 komentáre:

  1. Neskúšala a po tvojej recenzii ani skúšať nebudem.
    Musím minúť tých svojich cca 15 balzamov čo mám doma :). Vidíš čo so mnou robí Tvoj blog? Namotala som sa zatiaľ na všetky Tvoje balzamy na pery (teda okrem tohto).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda no, sice barevné balzámy moc nemusím, ale vypadal dobře :)

    http://makeup-challenges.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...