pondelok 2. februára 2015

Maslo z Lidla



Poznáte ten pocit, keď desať z desiatich ľudí niečo celé veky ospevuje a keď to nakoniec vyskúšate, ani s extra porciou fantázie to neviete považovať za taký zázrak, aký ste očakávali? Tak toto sa mne stáva celkom často a nie inak tomu bolo aj v tomto prípade.
Preslávené telové maslo značky Cien z Lidla.


Asi všetci o mne vedia, že som lakomec a teda dať nejaké 4 éčka za toto maslo sa mi fakt nechcelo. Lebo je to fakt bomba suma, že :D... Keď ale masielko zlacnili na nejaké dve niečo, neodolala som a do vozíka vhodila jeden kúsok s vôňou – ako inak – manga.


Začnime balením, ktoré je vcelku mega /400ml/ a vcelku pekelne držiace. Z jednej stránky pevný dekel oceňujem, z druhej ho neoceňujú moje nechty, ktoré sa tuho obávajú prípadného urvania sa pri otváraní/zatváraní. No ale budiž.
Konzistencia a vôňa. Na prvý pohľad /a oňuch/ chrochtám blahom. 


Konzistencia je skrátka nádherne maslovitá, masielko je na dotyk veľmi príjemné a pri aplikácii úžasne chladí. Dobrý dojem dopĺňa aj pekná vôňa, ktorá ale ani trochu nie je prvoplánovo sladká a umelá a trošku mi pripomína balzam po opaľovaní tej istej značky.
Určite sa nájde niekto, koho by zaujímalo zloženie tejto vecičky...

Čo sa ale účinku týka, tu už sa môjmu nadšeniu rysujú aj nejaké tie hranice. Masielko je nepochybne super vecička – a nielen v pomere kvalita-cena – ale jednoducho až taký ten wau efekt sa u mňa nedostavil. Maslo vsiakne do pokožky vcelku dobre /pozor – NIE výborne!/, ale ja furt mám pocit, že pokožka ho do seba nevcucne ako niektoré iné maslá, čo som za svoj život poskúšala. Ale že na tej pokožke ostane tak nejak sedieť navrchu a minimálne polovica skončí pootieraná na vnútornej strane vášho pyžama/nočnej košele/trička/čohokoľvek, čo na seba pár minút po aplikácii natiahnete. Keď sa tak nad tým prudko zamyslím, podobný pocit som mala z tohto telového masla...
Nemôžem povedať, že by pokožka na dotyk nebola príjemná, ale pri tomto masle skrátka nemám pocit nekonečne dlho vyživenej pokožky – a to sa fakt snažím sama seba presviedčať o opaku! Jednoducho nemám.
Takže verdikt? Skrátka a jasne - čakala som trochu viac...

celkové hodnotenie: 7/10

Čo vy a telové maslá Cien?

- claire -

10 komentárov:

  1. Nuž, tiež som neodolala a kúpila rovno dva kusy - mango a kakao.
    Oba skončili u maminy, ktorá na seba napatlá všetko.
    Mne oba vadili, jednoducho mi pripadali hrozne umelé - vôňou aj tak inak.
    takže, aj určite už nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tá vôňa nevadila, ani nejako dlho nevydržala... len teda, očakávania boli podstatne väčšie...

      Odstrániť
  2. Já jsem zkoušela kakao a kokos. Obě mi voní docela synteticky. Kakao brzo vonět přestane, ale kokos cítím i ráno. Taky jsem čekala asi víc, ale kokos bych si asi koupila znova :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mango tak dlho nedá... Ale teda mne tá vôňa nevadila, naopak mi prišla celkom "prirodzená"... No a možno nakoniec vyskúšam aj tie iné voňavé verzie :)...

      Odstrániť
  3. ja mam kakaove a desim sa,ked ho spotrebujem,lebo tuna v Cechach v Lidli ho nemaju. Mne naopak vyhovuje pocit,ze na mne to maslo "byva",lebo vacsina mazadiel do mna vsiakne ako nic. Za mna je to hviezda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj tu na SVK ho majú len občas...
      Ja mám tiež rada PORIADNE maslá, ale u mňa hviezdi skôr to od Balea /cenovo porovnateľné/ alebo z Body Shopu /cenovo neporovnateľné/...
      Ale samozrejme tým nechcem povedať, že toto maslo z Lidla je na prd :).

      Odstrániť
  4. Presne tak, vôbec ma nenadchlo ako ich ospevovali. Pre mna nič extra, sú omnoho lepšie aj v tej cenovej kategorii.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaký ten pátek zpět jsem si v akci (jak jinak :-) ) nechala koupit máslíčka rovnou 2 - kokosové a mangové. Především proto, že byla tato másla všude opěvovaná a mazadla já prostě můžu. A pocit mám víceméně stejný jako Ty. Neurazí, nenadchne. Budu ráda, když je někdy dopotřebuji, ale nové už nekoupím. A musím říct, že to mangové používám častěji, je docela příjemné a vůně mi tolik nevadí, ale to kokosové... voní tak intenzivně, uměle, chemicky, až mi to bylo kolikrát nepříjemné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že nie som sama s týmto názorom :).
      Tak skoro si ho síce určite nekúpim, ale zas do budúcna nejakú novú vôňu na odskúšanie tak celkom nevylučujem...
      Nicméééně, momentálne testujem jedno z tých DOKONALÝCH masiel :) čoskoro na blogu! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...