utorok 3. februára 2015

Štetce PLH



Fakt neviem, ako je to možné, ale prvých tak 30 rokov života jediné štetce, čo som kedy používala, boli maliarsko-natieračské. Tie kozmetické mi nikdy nič extra nehovorili – pre niektoré z vás možno vec nepredstaviteľná! – a bežne som si vystačila s klasickými penovými aplikátormi, potažmo vlastnými prstami, ktorých údržba je predsa len asi najjednoduchšia. Dnes sa už ale inými nástrojmi ako štetcami nalíčiť tak trochu nedokážem.


K aktívnemu používaniu štetcov pri líčení ma nakopla vlastne moja hyperznačková paletka očných tieňov, ktorá sa mrví už len pod letmým dotykom môjho nasratého pohľadu, nieto ešte pod dotykom obojstranného štetčeka, ktorý bol súčasťou balenia. Na takúto maslovitú konzistenciu to chcelo teda úplne iný typ štetca, aby ma pri rannom rýchlomejkape náhodou neporazilo. Keď Petra prišla s basic sadou štetcov, použiteľných ako na líčenie pleti, tak aj očí, okamžite som vedela, že ju budem mať.


Sada za niečo viac ako dvacku /kúpená tu/ obsahuje dva veľké štetce, ktorými budete šmrdlať líčidlá po vašej pleti a tri na šmrdlanie líčidiel /väčšinou/ po vašich očných viečkach. Informáciu, na čo konkrétne máte ktorý štetec použiť, nájdete napr. aj tu


Moje odporúčanie je ale jednoznačné. Netreba si príliš lámať hlavu nad zbytočnými písmenkami – celkom postačí zapojiť vašu intuíciu. Garantujem vám, že aj tak sa v 90 percentách trafíte.









Štetčeky majú drevené rukoväte a syntetické štetinky, ktoré sú veľmi jemnučké, mäkké a veľmi husté – obzvlášť v prípade „veľkých“ štetcov. Takže to naberanie farbiaceho materiálu je podstatne šetrnejšie a hoci ÁNO, Naked2 paletka práši ostošesť aj s Petrinými štetcami, aplikácia tieňov je predsa len o celkom výrazné NIEČO pohodlnejšia a už nehrozí, že moja 50eurová paletka poletí von oknom /haha, to samozrejme čisto z princípu nehrozilo ani predtým! :D/...
Takže za mňa určite áno a kúpu týchto „basic“ štetčekov rozhodne odporúčam.

celkové hodnotenie: 10/10

Používate na líčenie štetce? :)

- claire -

6 komentárov:

  1. Tiež som štetce dlho nepoužívala, registrovala som, že existujú, ale nevidela som v ich používaní nejaký extra zmysel, na očné tiene som používala aplikátory a to praktizujem v prevažnej miere až dodnes, ale štetce na make-up, lícenku a púder to musí byť, niekedy používam aj štetce na očné tiene, mám aj štetec na linku a už sa mi tá zbierka pomaly rozrastá, ale nemám zatiaľ žiadnu takú sadu, táto vyzerá super a za tú cenu sa na ne musím pozrieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som občasne na púder používala dokonca aj vatové tampóniky :D
      Ale teraz už na štetce nedám dopustiť... :)

      Odstrániť
  2. To sú jej štetce (ňou vyrobené a produkované) alebo len naň dala svoje meno ako značku ?
    Ja veľmi jej blog nepozerám, pretože sú vo forme videa a to je už na mňa moc :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vzhľadom k cene, predpokladám, že ten druhý variant... :) Ale teda ja som plne spokojná.

      Odstrániť
  3. Bez štetcov by som si už asi nevedela predstaviť sa líčiť. Ja mám tiež jeden štetec od Petry, ale z tej bielej edície a som s nim veľmi spokojná, štetce má naozaj kvalitné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tej bielej sade som pokukovala teda tiež, nakoniec som sa ale netradične uskromnila ;)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...