piatok 6. februára 2015

Ten najvoňavejší olejček od Balea



Balea skrátka vie, čím moju dušičku potešiť. V rámci spolupráce s DM drogériou mi tesne pred koncom januára pristála v schránke obálka s obsahom, ktorý ma mega nadchol! Voňavé /teda občas aj tie smradľavé, že! :D/ olejčeky sú totiž niečo, na čom poslednú dobu ulietavam, a preto som nad baleáckou novinkou, ktorá sa bude na pultoch drogérií vyhrievať snáď čoskoro, prudko chrochla blahom!


Mazanie na telesnú schránku padne vhod skrátka vždy – aspoň u mňa to takto funguje. Inak tomu nebolo ani v prípade olejčeka s poetickým názvom Seelenzart, ktorý som si krvopotne /a maximálne voľne! :)/ preložila ako „pohladenie duše“. A teda doslovne.
Poďme ale pekne po poriadku. Fľaštička je, ako to už u baleáckych výrobkov býva zvykom, veľmi chutná a veľmi farebná. Do ruky padne ako zadnica na detskú toaletu a mne je popravde moooc sympatická.


Otvor je presne taký, ako sa pri olejčekoch sluší a patrí...


...úzky, aby ste si na prvý šup nepooblievali olejom kúpeľňu, zároveň ale nemusíte čakať na jednu kvapku pol dňa.
Zloženie s kombináciou olejov, ktoré budú vašu pokožku rozmaznávať, je tiež viac ako zaujímavé.


Čo ma doslova a dopísmena dostalo do kolien, to je vôňa. Údajne maracuja a vanilka /takže koho by nepotešila, že? :)/. To najlepšie ale prišlo až po aplikácii na pokožku. Claire Clairmont je veľmi ňuchosenzitívna osôbka. /Už som vám spomínala, že Jean-Baptiste Grenouille by mal zo mňa radosť? ;)/ Vône si pamätám zväčša do konca života a ak si k nejakej už známej pričuchnem, okamžite sa dokážem preniesť do času/ročného obdobia/miesta, keď som túto vôňu na sebe cítila. Nie inak tomu bolo v tomto prípade a mňa hneď napadlo leto pár rokov dozadu, podvečerné bajkovanie sa pri rieke, tony komárov lepiacich sa na moju prevoňanú telesnú schránku... Niečo mi vraví, že takto voňala nejaká DMkovská vodička po opaľovaní, ale samozrejme na konkrétny výrobok si zaboha nespomeniem :D. Kto mi pomôžeee?!?!?! Sľubujem odmenu!!! :D
No ale dosť rozplývania sa, poďme k účinku.
Priznám sa, mazanie olejov uprednostňujem skôr na tvár než na telo. Je to najmä kvôli komplikovanejšej aplikácii, keďže olej by som na nenavlhčenú pokožku nedala za ten živý svet. A tú tvár teda navlhčíte predsa len jednoduchšie ;).
Kvôli úžasnej vôni, zvedavosti a samozrejme beauty-blogerskej zodpovednosti som s mazaním ale neváhala ani okamih. 


Olejček je mastný, of course. Ak sa niečo volá „body-öl“, asi sotva môžete čakať niečo iné, že. Takže kto nemá rád mastnú telesnú schránku, nech ďalej ani nečíta.
Samozrejme ak aplikujete olej na navlhčenú pokožku, pocit mastnoty celkom značne obmedzíte. Ja ale aj tak vždy pár minút počkám, kým olejček aspoň trochu vsiakne, aby jeho obsah neostal viac na pyžame, než na mne.
Čakanie sa ale celkom určite oplatí. Jeho výsledkom je totiž nádherne prevoňaná a vláčna pokožka, a to mi teda za tých pár minút určite stojí!
Samozrejme nemôžete okamžite čakať pocit nekonečnej hydratácie, ako je to trebárs pri telových maslách Balea alebo Body Shop, ktoré vytvoria na pokožke ochranný film a pri ktorých máte pocit, že postačí mazanie obdeň, účinok je ale aj tak skvelý. No a tá dlhotrvajúca vôňa, samozrejme... ;).
Fľaštička má obsah 150ml, čo je na olej tak akurát a jej cena bude 3,49e.

celkové hodnotenie: bez zaváhania 10/10

Tiež sa tak rady patlete olejčekmi? :)

- claire –

PS: Na záver ako vždy ďakujem DM drogérii za poskytnutie tejto skvelej vecičky na testovanie :). A zhodnotenie olejčeka po spotrebovaní nájdete napr. aj tu :).




6 komentárov:

  1. Vyzerá to absolútne skvele !
    Teším sa s Tebou nedočkavo čakajúc kedy príde aj do regálov :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po olejoch Balea sa pozerám už istý čas, asi by som sa už mala konečne dostať od vízii k činom. Ja som si nedávno kúpila detský olej Aviril, ktorý je veľmi dobrý, v zime mám oleje veľmi rada, v lete nie sú až tak praktické, ale na zimu je to to pravé. Plus mám rada sladké vône takže asi by mi mal sedieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som po nich pokukovala už dlhšie a som rada, že ako prvý prišiel práve tento najsamviac voňavý... Kto má rád olejčeky, s týmto bude určite spokojný.

      Odstrániť
  3. Vypada hodne lakave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...