utorok 3. marca 2015

Ako som sa už zas nepoučila



Zisťujem, že som prudko nepoučiteľná, čo sa vlastných chýb týka. Asi by som si mala najať nejakého týpka, čo mi zakaždým, keď dobrovoľne zopakujem nejakú kozmeticko-nákupnú chybu, dá jednu do držky. Aj keď sa obávam, že ja by som ho nejako prešťala a nakupovala hovadiny aj za cenu nasadenia vlastného života.
Ale ak si dobrovoľne kúpim ešte jeden matný rúž, natankujte mi prosím. Hocikto :).


Smutným faktom je, že Rouge Edition 12 heures od Bourjois som mala svojho času vo wishliste. Ako ono to zas taká tragédia nebude, keďže sa tento rúž /aj keď hneď dvakrát :)/ dostal medzi moje februárové top produkty, ale fakt sa zatiaľ len presviedčam o tom, že matné rúže nie sú tak celkom moja šálka kávy. No ale poďme na vec.
Moja voľba, čo sa odtieňov týka, bola viac-menej istá. Odtieň číslo 31 s názvom Beige shooting je naozaj, naozaj, naozaj nádherný. Nude farbička s jemným podtónom do ružovo-hneda, toto fakt JE moja šálka kávy.


Rovnako chrochtám blahom aj pri obale samotnom. Vyzerá veľmi elegantne a aj keď pôsobí možno dosť masívne, do ruky sadne ako obligátna zadnica na detskú toaletu. Čo rúžu slúži ku cti, to je aj jeho pigmentácia. Je fakt skvelo pigmentovaný. 


Týmto by sme ale s pozitívami asi aj skončili, bohužiaľ. Rúž sa tvári, že vydrží 12 hodín, ale neverte mu ani slovo. Pretože vydrží prd. Vďaka tomu, že je fakt „suchý“, tak na tých perách vydrží možno o malé máličko dlhšie než mastná klasika, ale rozhodne ho nemôžem označiť za „dlhotrvácny“, pretože o poháre sa otláča fakt dosť nechutne! Takže: nežrať a nechľastať!
Čo sa týka rúžu v praxi, nie je to až také tragické, ako to bolo v tomto prípade, ja si ale skrátka na tú matnosť nejako neviem zvyknúť.



Odtieň je úžasný, prenádherný, ale ak máte na perách tristoosemdesiat vrásočiek, zaručene s rúžom ich budete mať ešte o tisícpäťdesiatšesť viac a približovanie sa k objektu vášho záujmu do vzdialenosti kratšej ako pol metra asi príliš neodporúčam.
Čo mi ale vadí ešte viac, to je usádzanie rúžu do čiarok v tom mieste, kde sa vám spája spodná pera s hornou. Toto je vec, čo mi pri rúžoch pije krv priam nenormálne a toto keď na sebe vidím, mám chuť vraždiť!
A tak, no... Rúž stojí niečo nad 10 éčok, čo podľa mňa nie je cena práve najnižšia. A keď sa tak teraz nad tým zamyslím, mala som sa poobzerať radšej po „rouge edition“ bez tej avizovanej dvanástky. Lebo čosi mi opatrne našepkáva, že s tým by som bola spokojná asi viac.
V každom prípade, napriek všetkým ofrfľaným nedostatkom, rúž nosím posledné týždne vcelku často. Kvôli tomu odtieňu som totiž schopná podstúpiť naozaj veľké obete :).

celkové hodnotenie: 7/10

Skúšali ste tento rúž? Aké rúže uprednostňujete vy?

- claire -

10 komentárov:

  1. Má krásnu farbu :) mne sa veľmi páčia matné rúže, ale keďže mám dosť vráskavé pery (:DDDD) veľmi by som zo zlievania nebola nadšená :) ..ale vo všeobecnosti farbičky na ústa nepoužívam, zatiaľ sa s tým neviem stotožniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ešte Ťa to možno chytí, ja som mala také obdobie, že som bola schopná na pery dať hocičo výrazné, potom som dlho dlho dala maximálne bezfarebný lesk a teraz mám zasa rúžové obdobie :)

      Odstrániť
  2. Ten odstín je opravdu nádherný, taky některým rtěnkám dokážu odpustit nějaké ty nedostatky, když si zamiluju odstín :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten odtieň je nádherný!!!! Mne matné rúže držia vždy oveľa dlhšie ako hydratačné klasiky, ale je jasné, že 12 hodín by bol príliš krásny sen:D Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré aj mne, ale paradoxne tie nové maslá od Astoru /ale nie tie matné, čo majú prísť na trh!/, ktoré na svoju dlhotrvácnosť vôbec neupozorňujú, tak mi vydržia dlhšie než toto tu :-/...
      No ale odtieň je boží, tak som ticho vlastne :)

      Odstrániť
    2. waw, tak to masielko mne nedrží takmer nič...teda vlastne ako ktoré...teraz mám jednu z tých tmavých verzií a to drží aj po odlíčení:D

      Odstrániť
    3. :D no veď práve, ja som akurát dnes dávala dole mickou a držalo furt!

      Odstrániť
  4. Vyzerá skvele. Práve dnes som v rámci kupovania a využívania zľavy 20 % vo Fann kúpila zmatňujúci rúž od tejto istej značky Bourjois, ale je to skôr lesk.
    Sedí mi ako r.ť na šerbel. Je prekrásny. Dala som na recenziu od Eli :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, viem ktorý :) Prihliadnuc k matnému efektu, asi by to bola veru lepšia voľba, ale keď ja som furt zaťažená na klasiku :-/...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...