štvrtok 26. marca 2015

Benefit Rockitude PART THREE - Rockateur

Dnes pokračujeme opäť Rockitude kazetkou od Benefitu a krátko hodíme očkom po vecičke, kvôli ktorej som vlastne celý tento počin /rozumej nákup/ spáchala. Lebo ak lícenka, tak jedine v TOP kvalite. A na cene nie vždy musí záležať ;).


Benefitie obaly žeriem. Priznávam, že aj kvôli vizuálnej stránke som zľahka koketovala s myšlienkou zainvestovať do plného balenia rockateurskej farby na líčka, nakoniec ale vo mne zvíťazila nielen moja lakomosť, ale hlavne uvedomenie si faktu, že plného Rockateura zrejme neminiem do konca svojho života. /A ak by aj bol celkom na prd, nebude ma to zas tak mrzieť, že./
Môžem hneď dodať, že na prd teda fakt nie je. Hneď na úvod hodnotenia ale začnem frfľaním :)


Malinkého Rockateura z kazetky samozrejme nevyberiete. Čo je z jednej stránky aj dobre, lebo ak by ho zabalili do originálneho pidi-balenia, asi by ste ho museli aplikovať štetcom na očnú linku. Čo ma ale neskutočne vytáča, je automatické zaklápanie magnetického dekla kazetky. Takže máte na výber: Buď budete dekel neustále jednou rukou držať otvorený a druhou budete šmrdlať štetcom po Rockateurovi /a treťou rukou držať zrkadielko v prípade, že nemá nohu/, alebo dáte prednosť zrkadielku a ak ste mdlejšieho rozumu, pri logistike neustáleho otvárania, šmrdlania štetcom a zatvárania kazetky sa niekde zamotáte a picnete na seba niečo, čo ste v pláne vlastne vôbec nemali.
Takže tak. Tento fakt mi skrátka nedalo nespomenúť, keďže najviac mi to prekáže práve pri aplikácii farby na líčka. Týmto by sme ale pri výpočte negatív aj skončili, chvalabohu.
Odtieň farby na líčka je veľmi univerzálny a použiteľný asi pri každom farebnom type.

zdroj

zdroj



Hoci vo full verzii hádže Rockateur v balení všetky možné odlesky, v Rockitude kazetke vyzerá celkom beztrblietkovo /začínam mať podozrenie, že z kazetkovej miniatúrky urvali tie ligotajúce sa časti!/, ale napriek tomu líčkam okrem farby dodá aj jemnú žiaru. Naozaj JEMNÚ – ak by ste mali v pláne vydesiť sa!



Výdrž je absolútne celodenná, pigmentácia tak akurát, aby ste to s ňou ani neprehnali ani nemuseli drať líčka hodinu, lež sa objaví farebná stopa.
Viac ani nemám čo dodať. Full verziu zoženiete aj u nás za tradične nesympatických a necelých 40 éčok, v mojom prípade ale ako rozumnejší nákup vidím kazetkovú verziu, kde si za plus-mínus rovnakú sumu môžete vyskúšať tých produktov hneď niekoľko. Kúpené tu.

Jo a pre vašu informáciu: štetček v balení je kompletne nepoužiteľný.


celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste benefitie lícenky? Dali by ste prednosť full verzii alebo radšej kazetke s mini-baleniami?

- claire -

3 komentáre:

  1. Vyzerá to všetko absolútne skvele :). Ale pre mňa asi nepoužiteľné a zbytočné. To isté (alebo podobné) by som asi aj dokázala s trolinko menšou sumou peňazí.
    Ale ako ňu ňu úžasné !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kde ty na tieto produkty chodíš ? Myslím, kde na ne berieš inšpirácie ?

      Odstrániť
    2. Väčšinou u CZ blogeriek... majú Sephoru ;). /Zato my máme Fannku s Bourjois a Max Factor! :D/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...