pondelok 30. marca 2015

IN NEWS marec



Tohtomesačné prírastky v mojej kozmetickej zbierke mi dali teda pekne zabrať. Nie že by boli v takom závratnom počte alebo že by dali až tak veľmi zabrať mojej peňaženke. Je to totiž taká nepotrebno-potrebná všehochuť, že som nebola v stave rozdeliť ich do nejakých zmysluplnejších kategórií. Tak si dnes nahádžeme fotky tak celkom „polozmysluplne“. Snáď to prežijete ;).


Uznávam, je skutočne potrebné vlastniť 4 sprcháče odrazu. /Čo nespomínam piaty, ktorý sa mi zadarilo minúť ešte predtým, ako som nafotila fotky k tomuto článku./ Racionálne beauty-blogerské myslenie ale nedovolilo nevyužiť déemkovskú akciu dva plus jeden sprcháč zdarma... No a tie z Avonu? Hm, nevysvetliteľné. A aj keď poslednú dobu fičím na tuhých hand-made a bio mydielkach, tomuto fialkovému od Balea sa jednoducho nedalo odolať!


Ako som kedysi dááávno bola bývala prorokovala, tak sa aj stalo – návrat k niveáckej micke bol celkom dobrovoľný! Možno vidieť aj z fotky – takmer minutá. Vosk na vlasy zn. Balea krotí nie môj vlasový porast, ale moje obočie. Jeho podobnosť s vlasovým porastom je síce vylúčená, ale fixuje naozaj super. A okrem toho mňamkovsky vanilkovo vonia!
Ako vidno aj z fotky, do slovenskej domoviny po dlhšom čase zavítal Mníchov a preto som si nemohla dovoliť pripustiť vstup na územie Slovenska bez aspoň malinkého nákupíku z nemeckého Lidla – v tomto prípade labkokrém na nohy s ureoudva voňavučké retro-krémiky na ruky.
Krém na oči od Nuxe som vám už dostatočne vychválila tu a z jeho kúpy sa vytešujem doteraz – podobne ako zo zlupovacej masky s bielym čajom, ktorú Avon opäť zaradil do svojej ponuky ako mega-fasa-brutál novinku. No a fluid s ochranným UV faktorom od Oriflame? Ďalšia nevysvetliteľná záhada. Ale stál okolo euro pade a v katalógu mi celkom zaujímavo voňal, to snáď na vysvetlenie postačí, nie? ;)


Poctivo kúpenou dekoratívkou som sa tento mesiac potešila maximálne diétne. O alverďáckom bronzere som si názor neurobila doteraz, ale snažím sa. Tmavofialová ceruzka na oči od Oriflame bol darček od kolegyne, u ktorej zakotvila tiež neplánovane a lak na nechty? V tomto fialkovo-ružovom odtieni jarná nutnosť, myslím...


... čím plynulo prechádzame k darovancom. KONEČNE som sa dopracovala k nočnému pleťovému krému z radu Sensitive od Ziaja – cesta to bola skutočne tŕnistá /že, Awards4beauty?! ;)/ a úspešne som ju prešla len vďaka Veronike. Ktorá ho, celkom /ne/prekvapivo nakoniec OBJEDNALA na nete a preposlala jeden kúsok mne. Veron, ešte raz ĎAKUJEM a už sa trasiem na testovanie!!!
Krémik na ruky od Himalaya Herbals bol darčekom z tohto e-shopu za objednávku.
No a na záver:


Zásielka od Astor, s ktorou ste sa už rýchlosťou svetla a veľmi letmo zoznámili v tomto článku.

Len mne sa zdá, že som bola tento mesiac zbytočne skromná? :D Čím ste si urobili tento mesiac radosť vy? ;)

- claire -

8 komentárov:

  1. Fakt pekná zbierka, tie Cien krémy ma veľmi upútali tým svojím balením, ja zvyčajne túto značku obchádzam resp. obchádzam celý Lidl, pretože mi to tam pripadá všetko veľmi náhadzáné na seba, cenovky patria nikdy neviem k čomu a pri pokladniach sa nedá nikdy vybaviť, vždy tam strávim strašne dlhý čas a nebaví ma to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto krémy u nás ani nezoženieme. Treba atakovať Lidl, aby rozšíril ponuku drogérie, ja som tak už urobila :D

      Odstrániť
  2. ja mám rada také krémové sprchové gély z Lidlu :) tuším oranžový a taký ružový vrchnáčik majú a tie sú super :) bomba cena, krásne voňajú a hlavne ma nevysušujú, čo napr. Balea robí :) Lidl čoraz viac prekvapuje a vždy sa teším na ten beauty týždeň :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lidlácke sprcháče sú klasika! Ale teda ja mám rada aj Baleu :)

      Odstrániť
  3. Tento krém od Ziaja mi nesadol. Skúsila som ho asi dva razy, ale palila ma z neho plet na tvary. Pouzivam teda na dekolt, ale najako ma neoslovil ani tam. Taky bezny krem. Kremy z Lidlu by som brala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to sa občas stáva... Dnes ho idem skúšať prvýkrát, tak uvidíme :)...

      Odstrániť
  4. Micerlaku Nivea mam taky, je moc fajn a ten Ziaja krem me zaujal :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nuž, minula si v marci veľa, tak je jasné, že si si musela dopriať. Ale mohla si si dopriať aj viac :))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...