sobota 7. marca 2015

Tip na super balzam a najviacsuper maslo



S dnešnou recenziou som si dávala teda pekne načas. Dôvod bol ale jednoduchý. Najmä jedna vecička z dnešnej dvojky ma totiž ohúrila tak, až som tomu nechcela veriť a tak som do nemoty mazala a mazala... a mazala. No ale naozaj sa mi to nezdalo - ona je FAKT skvelá! :)
Telový balzam a maslo - dvaja super-mazači od Ziaja.


Línia Kozie mlieko sa u nás všeobecne teší veľkej obľube, aj keď ťažko povedať, aký podiel obľúbenosti tvorí účinok a aký /chvályhodná/dostupnosť v našich drogérkach /no, najskôr jedno s druhým/. V každom prípade, pomaly ale isto začínam mať prelúskanú väčšinu vecičiek aj ja a musím uznať, že blahom začínam chrochtať čím ďalej, tým intenzívnejšie.
Dnes sa pozrieme bližšie na zúbok novinkovému telovému balzamu a nenovinkovému, ale o to úžasnejšiemu telovému maslu.


Hoci som len celkom nedávno ofrfľala vôňu jedného príslušníka kozieho radu, v prípade telových mazadiel sa nič také konať nebude. Opäť tu máme tú najklasickejšiu vôňu vo verzii, ktorá vaše čuchové bunky len jemne pohladí a nerozleptá :).
Balenie výrobkov je klasické a nemám mu čo vytknúť - najmä v prípade telového balzamu padne obal do ruky už zas ako zadnica na detskú toaletu a ja to veľmi oceňujem.
Oba výrobky sú určené na hydratáciu, výživu a regeneráciu najmä suchej a citlivej pokožky, ktorú chránia pred stratou elasticity. Popravde, v podstate veľmi nevidím rozdiel medzi týmito vecičkami, čo sa účinku týka, podstatný rozdiel máme ale vo vizuále a konzistencii, of course.


Nie som si celkom istá, ako má vyzerať balzam, ale podľa mňa presne NIE tak, ako vyzerá náš kozí :D. Ten mi totiž pripomína skôr veľmi hutné, výživné mliečko, čo mu teda ale na kvalite určite neuberá, že.
Balzam vám pokožku výborne premastí, ale ak počkáte zo tri minútky, nemusíte sa obávať, že si zamastíte aj vaše pyžamá. Ostane len krásne vyživená a zhydratovaná pokožka.
Čo ma ale dostalo celkom do kolien, to je konzistencia telového masla. 


Celkom subjektívno-neobjektívne  musím vyhlásiť, že je to jedno z najlepších mazadiel, aké kedy moja telesná schránka okúsila a prudko konkuruje aj môjmu miláčikovi od The Body Shop! Nádherne husté, krémové, lahodné, chladivé, voňavé... neviem, ako viac by som ho ešte vychválila! Navyše, vstrebávanie je úplne najsamviac super a celkom chýba ten môj neobľúbený pocit, že maslo vám sedí na povrchu pokožky a vy strávite polku mladosti čakaním na to, kým sa celkom vstrebe.
Pravda, zloženie už zasa nemáme tak celkom kóšér /BIOmilovníci budú frfľať!/, ale najmä to masielko je tak úžasná vec, že ja mu akýkoľvek nedostatok rada odpustím.


Ako som sa už bola bývala vyslovila, po vstrebaní oboch vecičiek vám ostane krásne jemná, hydratovaná a vyživená pokožka a medzi účinkom oboch vecičiek nevidím žiadny rozdiel.
200 mililitrové balenie balzamu dostanete za slušných 5,49 eura, rovnako veľké balenie masla vašu peňaženku ochudobní o niečo málo nad 6 eur. Obe vecičky zoženiete napr. tu
Viac k téme snáď ani nemám čo povedať :). Malá vyhrážka nakoniec, myslená smrteľne vážne - vedzte, že neumriem, kým nevyskúšam všetky maslá od Ziaja!!!

celkové hodnotenie:
balzam 9/10
maslo 10/10

Skúšali ste telové maslá od Ziaja?

- claire –

PS: Ďakujem slovenskému zastúpeniu značky Ziaja za poskytnutie týchto úžasných vecičiek na testovanie!



6 komentárov:

  1. to maslo som mala a bolo vynikajúce :) keď domíňam zásoby terajších tak sa možno k nemu vrátim, no môj terajší miláčik je brusnicový od Balei :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala, ale po Tvojom komentári určite vyskúšam :).
    Na Ziaju sa nalamujem čím ďalej tým viac. Ak by bola ešte dostupná v DM, bolo by to úplne najlepšie :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa ;). Masielko je fakt výborné a s tou dostupnosťou súhlasím, chceme Ziaju v DMke!!! :)

      Odstrániť
  3. Mne sa tak páči tá kozička na tom obale.. :D ziaju som ešte neskúšala, ale už naozaj musím! :) zaujalo ma to maslo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne :) taká priam paleolitická :)))
      Vrelo odporúčam.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...