pondelok 6. apríla 2015

Benefit Rockitude PART FOUR - HighBeam rozjasňovač



Dnes postnutou rýchlo-recenziou slávnostne zavŕšime hodnotenie benefitej Rockitude kazetky. Kultový HighBeam rozjasňovač s /opäť raz/ vizuálom laku na nechty ale u mňa, bohužiaľ, tým povestným zlatým klincom ani čerešničkou na torte teda nebude a vôbec to nebude len tým, že je tekutý.



Moja prvá skúsenosť s rozjasňujúcim fluidom nedopadla práve najlepšie, Claire Clairmont ale predsudkami už zo zásady netrpí, že. /Obzvlášť ak ide o high-end značku ;)./ Faktom ale je, že zrejme tekuté rozjasňovače vyhľadávať už nebudem /ak sa im rovno nebudem vyhýbať ako upír cesnaku! ;)/.
Balenie HighBeam rozjasňovača je ako dvojča mnou vychváleného BeneTintu a vyzerá ako lak na nechty. Teda aspoň ten obal.

Konzistencia je veľmi ľahučká, krémovo-penovo-fluidná. A tu sa dostávame k problému číslo jeden.


Aplikácia nad lícne kosti alebo nad hornú peru je síce pohodlná a dá sa povedať aj príjemná, horšie je to s vnútorným kútikom oka. Štetček je v tomto prípade prakticky nepoužiteľný a ani to rozotieranie niečoho tekutého prstom nie je práve med lízať.
Odtieň je zľahka naružovelý so strieborným shimmerom, čo nie je tak celkom moja šálka kávy - ale tak môj problém.



Čo bude už ale problémom všeobecným, to je efekt, aký HighBeam vytvára. Ten je totiž síce /najmä na dokonale zmatnenej pleti/ relatívne fajn, ale v porovnaní s týmto aj trošku menej výrazný /aj keď na fotke to tak nevidno!/ a – čo mi vadí mega-najviac – výdrž je fakt biedna! Čiže keď prídem domov z práce, po jase na mojom ksichte ani stopa – čo taká Mary-Lou by mi podobný podraz určite neurobila!

vľavo HighBeam, vpravo Mary Lou
Niečo mi matne našepkáva, že tento rozjasňovací fluid by možno bol vhodnejší na primiešanie do mejkapu na ľahučké prežiarenie pleti, inak od neho až tak veľa nečakajte.
Suma sumárum, s aspoň trochu čistým svedomím môžem vyhlásiť, že HighBeam bol asi najväčším sklamaním benefitej kazetky, keďže nádeje mnou vkladané boli viac ako veľké /možno tiež moja chyba!/. V konečnom dôsledku som rada, že mám len toto moje pidi-balenie, lebo kúpiť fullku za nejakých 30 éčok, asi by som zrovna neujúkala nadšením.

celkové hodnotenie: 7,5/10

Aké rozjasňovače uprednostňujete vy? Zaujal vás HighBeam?

- claire -





6 komentárov:

  1. Hanbím sa, ale žiadny rozjasňovač nepoužívam :)))))).
    Max niečo biele pod oči od MF, ale to sa nepočíta. Jednoducho, neviem to aplikovať.
    Ale som objednaná na líčenie s Guerlain, určite tam vyskúšam. I keď túto značku na to používať nebudem, je to príliš drahá na také občasné patlanie na tvár.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zas si nemyslím, že na rozotretí pidi-kvapôčky nad lícnymi kosťami alebo pod obočím je nejaká veda! :D
      Aj ja chcem na líčenie s Guerlain!!!!!!!!!! :D Profík ma nikdy nelíčil, celkom rada by som videla výsledok :)
      Práve zajtra sa chystám do Fannky obzrieť tie guerlainie mejkapy, obávam sa ale, že mi farebne nesadnú :(...

      Odstrániť
  2. Ja rozjasňovače zatiaľ nepoužívam, ale do tekutého by som asi aj tak nešla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja už tiež asi nie, aj keď priznávam, tá konzistencia je v podstate príjemná na pleti...

      Odstrániť
  3. Já mám High Beam ráda, i když to není můj nejpoužívanější rozjasňovač. Pro mě je nejpoužívanějším rozjasňovačem Albatros od Narsu, líbí se mi ten jeho studený jemně nazlátlý lesk. Mary Lou mám taky, ale abych řekla pravdu, tak jej víc používám a oči než na tvář.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nars je klasika, raz sa k niektorému dopracujem aj ja isto :). No a Mary Lou na oči používam tiež, ono je to také vcelku univerzálne patlátko...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...