utorok 7. apríla 2015

Pekelné sprcháče od Avonu



Predmet dnešnej recenzie som nemala v úmysle sprdnúť viac než pár slovami v out news poste, nakoniec ale nevydalo. Rubrika „čo mi bol čert dlžný“ sa tu totiž neobjavila už ozaj pekných pár týždňov až mesiacov a ja viem, že vy ju máte rady. Minimálne tak ako ja! ;)


Naozaj netuším, čo viedlo moje kroky ku kúpe sprcháčov z radu Naturals od Avonu. Hm, žeby som bola maniak? Je to možné. V každom prípade, ak idete niečo sprdnúť kvôli vizuálu, nie je celkom rozumné zverejniť efektovú fotku so zvýraznenými farbami, že :). Takže si dnes dáme fešákov v plnej kráse.
V mojej zbierke zakotvili hneď dva kúsky – ten s vôňou jabĺk a jablkového kvetu a novinková marakuja – pivonka. Viete, že na podobných sladko-ovocných vôňach závisláčim celkom slušne, no a keď som uvidela tie krásne farebné obaly v katalógu , neodolala som.
Nuž, čo dodať. Po vizuálnej stránke ma skutočne máločo za poslednú dobu dokázalo nasrať tak ako tieto sprcháče. Fakt mi je nesmierne ľúto, že som nestihla odfotiť oba kúsky, keď bolo balenie ešte plné. Obal totiž pôsobil ešte vygrcanejšie a ešte bledšie, než je tomu teraz...


... a vlastne pripomínal skôr toto:


Vizuál ale nebol jedinou vecou, čo ma dostala do miernej vývrtky. Ak sprcháč neočarí superzložením, zákonite musím chrochtať blahom z vône. To bez pardónu. V tomto prípade o chrochtaní blahom však nemôžeme hovoriť ani s mega-dávkou fantázie. Dlho som sa zamýšľala, čo mi pripomínajú obe vône a prečo, do kelu, tým blahom nie a nie zachrochtať!
Po spotrebovaní takmer oboch balení som na to prišla. Ha! Sprcháče voňajú ako prostriedky na umývanie riadu s vôňou jablkového kvetu a s vôňou marakuje a pivonky. Amen.
Čo viac dodať. K účinkom ani k zloženiu asi nemá príliš zmysel vyjadrovať sa. Finálna otázka znie: Kto má záujem umývať sa saponátom?

celkové hodnotenie: 3,5/10

- claire -

8 komentárov:

  1. No teda, fúúúúj. Neznášam keď sprcháče a tekuté mydlá na umývanie rúk voňajú / smrdia ako saponáty :((((. Nečudujem sa Tvojmu sklamaniu.
    Sprcháče z Avonu už nekupujem. Tá cena je na tú kvalitu na ozaj príšerná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, súhlasím... Paradoxne tie telové spreje mám celkom rada práve kvôli vôňam, toto bol ale čistý des-hrúza...

      Odstrániť
  2. ja som nikdy nemala žiaden sprcháč od avonu a ani ma to neláka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten citrusový Avon Senses môžem vrelo odporučiť a dala by som zaň asi aj neakciovú sumu, to je u mňa must-have... K rade Naturals ale už pre istotu nepričuchnem ;).

      Odstrániť
  3. Ja som už z avonu, oriflamu a pod. neobjednávala od mojich stredoškolských čias.. Ale ako vidím, tak sa tomu môžem len tešiť. :D Ale zase mala som tam aj pár vecí, ktoré som objednávala stále dookola...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja voči týmto dvom značkám zas nejakými predsudkami netrpím, v globále ale vzhľadom na kvalitu by tie /už akciové!/ ceny mali byť tak o polovicu nižšie... Faktom ale je, že niektoré sú fajn, na to moje balenie bázy pod očné tiene nedám dopustiť! /uvidíme, čo urobí to ďalšie... ;)/

      Odstrániť
  4. Tak toto sa mi vážne nečítalo dobre :-D Teda čítalo sa dobre, lebo článok je super vtipný atď., len som naštvaná, že majú také nízke hodnotenie. Ale samozrejme to nie je tvojou vinou, ide len o to, že mám v šuplíku 4 tieto sprcháče v 4 iných vôňach, ktoré čakajú na spotrebovanie a teraz som ozaj v rozpakoch a mám obavy sprchovať sa so saponátmi... :-D Ale za to ty nijako nemôžeš, takže prosím necháp to ako kritiku.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD tak to ma vážne mrzí! Zas nevešaj hlavu, možno tie ostatné vône budú lepšie, prípadne sa Ti budú páčiť aj tieto :) Za mňa ale e-eeeeeeeee :)))...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...