streda 22. apríla 2015

S čím moje labky prežili zimu



Keďže sme tu dlho nemali žiadny ručno-mazadlový príspevok, treba ako vždy tento malý restík napraviť – najmä, keď viete, akou slabosťou pre dobré ručné mazadlá trpím ;). V dnešnom poste vám ukážem krémiky, ktoré mi robili spoločnosť /nielen/ celú zimu a bolo by fakt maximálne trestuhodné, keby som im pred ich odchodom do večných lovíšť nevenovala aspoň zopár teplých slov.


Služobne najstarším fešim v tejto mini-zbierke je levanduľový krémik francúzskej značky Chemins de Provence. Na tomto kréme milujem asi všetko /vrátane vizuálu/ okrem jeho nedostupnosti. K dispozícii máte viacero voňavých verzií /verbena, med, oliva, mandľa, levanduľa/, ja som si vybrala ten levanduľový, ktorý vonia fuckt božsky a ešte prirodzenejšie než môj miláčik od Panier des Sens.



Krémik je krásne hustý, patrí k tým poriadnym vyživovačom a ruky sú po ňom jedna báseň! Bonusom je zloženie bez parabénov.


Krémik som kúpila tu za sympatické cécéá 4 éčka.


Ďalší feši na rane – melónovo-broskyňový maslokrém /pre mňa neznámej/ bulharskej značky Refan. Asi vám nemusím vysvetľovať, na čo ma nalákal ;).
Krém okrem toho, že kráááásne sladučko vonia po žltých melónoch a trošku aj broskyniach, má veľmi podobnú konzistenciu ako ten levanduľový – je hustý, vyživuje bombasticky a ruky máte jemnučké ako detská prdelka ešte ráno po zobudení.


Za slabinu považujem zloženie, budiž mu ale tento malý prehrešok odpustený. Krém som kúpila v kamennej predajni Lienkashopu za cécéá 3 eurá.


Posledný krémik zrejme takou raritkou nebude, naopak, je to skôr klasika najklasickejšia – hydratačný od Yves Rocher.
Krém som dostala, inak by u mňa zakotvil asi ťažko, keďže dvakrát neupúta ani obal, ani vôňa, ktorá pôsobí tak poloprírodne/polochemicky. Faktom ale je, že na vôňu som si celkom zvykla a účinok, ten vôbec nie je na zahodenie! 



Krémik je hustejšej konzistencie, pri aplikácii príjemne chladí a ruky naozaj vyživí a zhydratuje. Takže ak dostanem podobný darček aj nabudúce, vôbec nebudem frfľať :).
Zloženie tiež nie je najhoršie.


Krém zoženiete v každej kamennej predajni Yves Rocher alebo si ho objednáte z katalógu za sumu niečo okolo 3 éčok.

celkové hodnotenie:
Chemins de Provence 10/10
Refan 9/10
Yves Rocher 8/10

Skúšali ste niektorý z týchto krémov? Akí sú vaši obľúbenci? :)

- claire -





6 komentárov:

  1. Tyto krémy jsem ještě nezkoušela. Teď používám krém na ruce od EOSu. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala som ani jeden, momentálne používam hlavne Baleu 2 in 1 krém a maska na ruky, to sú ešte zásoby so zimy a tiež Essence bambucké maslo. Ak lovím v pamäti tak veľmi dobrá je aj Nivea Smooth Nourishing.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea má fajn krémy na ruky, a od Baley milujem ten fialkový, to je môj must-have a asi si ho hneď dnes idem /už zas!/ kúpiť! :D

      Odstrániť
  3. Ak by som mala napísať zoznam krémov na ruky, ktoré používam, bolo by to nadlho :)):
    Ak by si ešte niekedy objednávala ten prvý z e-shopu, pridávam sa ! Ja od Panier des Sens kupujem do kabelky verbenu !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oki, budem na Teba myslieť :). Len je v tom e-shope DOSŤ vysoké poštovné, takže nás musí byť viac...
      Mne sa posledné týždne darí celkom riediť moju zbierku krémov na ruky, z čoho sa hovadsky teším, keďže sa mi uvoľňuje miesto na nové! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...