utorok 14. apríla 2015

Šťavnato-mandarínkový sprcháčik od Dove



Všimli ste si, že už som sa tu celé veky nerozplývala nad žiadnym úúúžasne voňavým sprcháčom? Keďže som presvedčená, že podobný rýchlovýlev vám tu už zaručene chýba, no tak načase tento môj trestuhodný rest napraviť! ;)


Že mám mooooc rada baleácke sprcháče, to ste si už asi všimli. Že za sprcháče nerada utrácam zbytočne prehnané sumy, to ste si asi všimli tiež – koniec koncov, logika nepustí, že ;).
Keď sa ale do niečo zamilujete, logika ide bokom. Podobný prípad bol aj novinkový sprcháč od Dove s vôňou mandarínky a kvetu tiaré.


Mandarínky milujem nielen jesť, ale aj ňuchať a všetko, čo je podozrivé z mandarínkovej vône, musí byť moje.
Čo mám k sprcháču vlastne povedať... Prírodným zložením neoplýva, ale je krásne hustý, vďaka komplexu „nutrium moisture“ nevysušuje /mno, moju telesnú schránku nevysuší asi nič!/, skvelo pení, takže ho stačí naozaj máličko /tak toto je u mňa výhoda fakt relatívna, pretože ja rýchlu spotrebu sprcháčov skôr oceňujem než vítam a beztak pri tom množstve, ktoré narvem na hubku, by „skvelo penil“ asi aj motorový olej!/ a – áááááááno! – vonia nádherne prenádherne a ja by som sa s ním skrátka mohla umývať furt. 


Jeho odér nie je prvoplánovo umelo-sladký, ale po napenení cítite evidentnú mandošku, pančnutú niečím kvetinkovým – a vonia to moooooooooooc dobre! :)
Mimochodom, pamätáte si, ako som frfľala na balenie jedného sprcháčika tejto značky? Tak v tomto prípade som relatívne spokojná, faktom ale je, že ak by sa fľaštička dala postaviť hore deklom, neprotestovala by som!
Aj tak to ale vidím akurát tak na vyskúšanie všetkých Dove sprcháčov... aj keď ma vyjdú asi raz tak draho, ako moja obľúbená Balea, tie vône sú skrátka prudko namotávkové...

celkové hodnotenie: 10/10

Ktorý zo sprcháčov od Dove je váš najobľúbenejší? Skúšali ste mandarínkovú novinku?

- claire -

16 komentárov:

  1. Mandarinkovou vůni až tak nežeru, spíš jsem na ni alergická (naštěstí narozdíl od mandarinek :D). Ale mohli by vymyslet pomerančový nebo grepový, dala bych si říct :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Tak ja na rozdiel od Teba tú mandarínkovú žeriem, ale tiež by som si dala povedať aj s pomarančom alebo grepom :)...

      Odstrániť
  2. Mne sa mega páči taký fialový :) tušim niečo s figami a slivkami ? :D už neviem, ale ten je pecka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskúšala, ale navnadila si MEGA.
    Plánujem tento + od Dove aj ten zelený (uhorka ?).
    Plus som si kúpila 2 nové od Dermacol a tie sú božské, ako stvorené na jar a leto.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jooo, tie dermacolácke lákajú aj mňa! asi vyskúšam... :)
      Uhorkový som mala, ten bol tiež skvelý...

      Odstrániť
  4. Ja som tento voňala minule v 101ke, má naozaj peknú vôňu.. :) no môj Dove favorit je jednoznačne pistácia + magnólia.. tak zvláštno - skvelá vôňa, že sa jej neviem nabažiť :) ešte šťastie, že sa vôňa z Dove sprcháčov tak dlho drží na tele :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo ten je tiež skvelý, neviem, či nebude druhý na rane ;)...

      Odstrániť
  5. Musím sa priznať, že tento nový sprcháč som ešte v obchode nestihla očuchať (vlastne ani vidieť :D ), ale celkovo proti značke Dove nemám nič, je to obľúbená značka mojej maminy, takže predpokladám, že sa u nás doma zjaví aj tento kúsok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám menšie bruchabolenia z toho zloženia, je tam toho nejako strašne moc a niektoré názvy sa mi vôbec nepáčia :D Ale čo sa účinku a vôní týka, tie sprcháče sú fakt skvelé...

      Odstrániť
    2. Poviem ti rovno, že po chemickej stránke produkty radšej príliš neštudujem, lebo ozaj sa v jednotlivých zložkách nejako extra nevyznám. Niekoľko desiatok ich síce poznám, ale neviem sa dokopať k tomu, aby som si naštudovala nekonečný zoznám látok, ktoré sú fuj fuj :-D Stále sa spolieham na čarovné slovíčka "prírodné, bio, eco" atď., ale aj napriek tomu 95% mojich vecí sú chemické koktejly. Myslím, že je to trocha pokrytecké investovať do drahej čistej kozmetiky bez chemických hnusov a potom si stejne do tela tú chémiu dodať v potravinách - toto bohužiaľ vidím u mnohých ľudí, ktorí si neuvedomujú, že práve táto sféra zdravého života je hlavne o tom, že ak chcú aby to malo nejaký účinok, treba žiť zdravo v oboch smeroch - v kozmetike i jedálničku, inak je to zbytočné. V dnešnej dobe sa ale človek už ani nevyhne aby sa mu do tela niečo dostalo pri tom všetkom čo nás obklopuje každý deň. Možno ale časom aj ja zmením svoje návyky, nateraz však ostávam v putách chémie.

      Odstrániť
    3. Ja mám trochu takú úchylku, že čím menej zložiek vidím v zozname, tým som radšej :D Ale inak sa toho tiež nejako striktne nedržím, že by som fičala len na bio abo tak...

      Odstrániť
  6. mne vyhovuje od Dove klasika:) alebo niečo neutrálne, ale ako nebránim sa ani ďalším vôňam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som už skúšala kopec sprcháčov (dokonca aj baleácky, tým ho nechcem haniť ;), možno som mala zlú ruku pri výbere) ale vždy sa nakoniec vrátim k dovu, nech by bol za akúkoľvek cenu :) ich vôňa a penitosť a to, že pokožku nevysušujú... proste u mňa asi budú vždy top...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja v dohľadnej dobe poprášim pre ten uhorkový, na leto ideál... ako nie že by som nemala nejaké v zásobe, že ;D ale sprcháče rada používam podľa ročných období, hádam v tom nie som sama! :)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...