sobota 18. apríla 2015

Ziaja event Košice 2015



Ako to dopadne, keď sa stretnú beauty-maniačky v kozmetickom raji? Nuž, z istého pohľadu to vyznieva celkom psychiatricky /jo, vidím tie chlapské komentáre o zlete čarodejníc! :D/ - verím totiž, že nie každý by zvládol pohľad na toľko kozmetických vychytávok našej obľúbenej značky pokope, koľko videlo nás sedem /statočných/, v konečnom dôsledku sme si ale v metropole východu minulý víkend užili celkom dosť zábavy.



Košice sú fakt krásne mesto s úžasným centrom, kde vám história šliape na päty na každom kroku, okrem Alžbety východniarom ale prudko závidím aj toto:


Predajný ostrovček Ziaja pre Teba v OC Atrium Optima, kde nájdete toľko kozmetiky tejto obľúbenej značky pohromade, ako zatiaľ NIKDE inde na Slovensku – lebo na ploche 12 metrov štvorcových viac než 400 výrobkov, to už je celkom slušná pálka!
Veď povedzte, kde v ostatných slovenských drogérkach ste videli rad Ziaja MED, rad s arganovým olejom, líniu pre pánov alebo ňuňu-roztomilú Ziajku pre detváky? No, fotky povedia asi viac, než nadšené ochkanie, s ktorým sa určite stretnete /príp. ste sa stretli/ aj u ostatných kočiek, ktoré sa eventu zúčastnili.

Môj milovaný pomaranč, za ním novinkový kokos, ktorému sa na blogu ešte povenujeme.
Patladlá pre detičky. Žltému keksíkovo-vanilkovo-zmrzlinovému sprcháču som neodolala!
Všeobecne obľúbená oliva v podstatne rozšírenejšej verzii, než ju poznáme z bežných drogériek. Telové maslo vonia úžasne!!!
Kozia rada - detto, body lotion s novým obalom. Btw, väčšine blogeriek sa viac páčila stará koza, mne ale táto nová príde fakt moc ňuňu!
Intímna hygiena v naozaj vypeckovaných obaloch, dole novinková SLIM línia, ku ktorej si tiež ešte pár teplých slov povieme.
Starostlivosť o vlasy v podaní Poliakov. Treba niečo dodávať?

Kto tušil, že má Ziaja bébé a cécé, nech sa prihlási!
Modrý kútik. Sensitivka je už klasika a Morské riasy voňali neuveriteľne dobre!

Tmavomodrá pre pánov, oranžová pre nôžky.

Opaľovanie + krémiky pre nerozhodné :)
To najlepšie na koniec: dermokozmetika Ziaja MED, ktorá okupuje poľské lekárne.
Okrem jojkania, ochkania a achkania  na predajni z toľkého množstva kozmetiky, kde sa nás okrem našej zlatej ziajovskej píár Peti ujala pani Lýdia Ondrejkovičová ako distribútorka značky Ziaja v SR a Natálka, milá pani predavačka a poradkyňa v jednom, užili sme si aj chutný obed, nejakú tú kozmetickú procedúru a večerné Košice, ako inak.


Ktoré kočky sa /okrem mňa – príde mi fuckt dosť blbé dávať odkaz sama na seba!/ ziajovského eventu zúčastnili? Tie najväčšie, ako inak /viď foto č. 1 ;)/ – abecedne:


... a vy môžete hádať, ktorá sme ktorá a ako bonus prezradím, že sme tam jedna neblogerka ;).
A čo som si na predajni ulovila ja? Moje šťastie, že som nešla do Košíc autom... Kochajte sa :).



So všetkými vecičkami sa na blogu ešte stretnete, off course. Ak by ste mali do Košíc nie tak celkom na skok, hlavy v smútku mať nemusíte - všetky vecičky totiž zoženiete aj v tomto e-shope.
Akcia tohto druhu bola pre mňa „tenkrát poprvé“ a musím povedať, že som /tradične a tentokrát takmer doslova!/ chrochtala blahom. Ako z celej úrovne zorganizovania /Peti, klobúk dolu!/, tak z mojich kolegýň blogeriek, s ktorými sme strávili nejakú tú „hodinku“ a prebrali všetky problémy sveta počnúc kozmetikou a končiac nesmrteľnosťou chrústa. No a o chrochtaní blahom nad samotnou predajňou vám písať ani nemusím, že ;).
Ďakujem, Ziaja a kočky, za perfektný víkend a dúfam, že nebol posledný! ;)

Ako sa vám páčila virtuálna prehliadka Ziaja predajne? Prijali by ste takú aj vo vašom meste? :)

- claire –


Na záver mám pre vás malý bonus z mojej hotelovej izby - pracovný názov: "poriadkumilovná beauty-blogerka". Amen.

 







6 komentárov:

  1. Už som niekde čítala o tejto akcii a v dobrom závidím ! Len som bola mierne šokovaná, že nejde o klasický obchodík, ale skôr stánok-tak-uprostred.
    Ani som netušila koľko toho je. A tiež by som si nevedela vybrať !
    Jáááj, a podarilo sa mojej kamarátke zohnať pre mňa minuloročnú limitku od Guerlain Terracotta parfém :))))))). Vytešujem sa !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ponuka bola ozaj WAU.
      V košickej Optime ide o predajný ostrovček a aj keď vyzerá celkom malo, tých výrobkov tam bolo neúrekom! Všetko krásne uložené plus ten dizajn obalov, pripadala som si skôr ako v lekárni než "drogérke" :).
      Gratulujem k parfému :) pričuchla by som rada...

      Odstrániť
  2. tak tomu sa povie poriadna dávka fotiek - super, veď nech len majú čitateľky prehľad, koľko sa toho zmestí no Ziaja stánku - som rada, že sme sa všetky takto mohli stretnúť a pokecať nie len o kozmetike :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď som sa bála, či mi ten post kvôli tým fotkám vôbec nahrá! :)
      Bolo skrátka super... :)

      Odstrániť
  3. A prečo sa tam všetky tak lesknete?, čo ste si nedali nejaký super zmatňovač?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zmatňovače už nie sú IN, teraz sú v móde rozjasňovače! :D :P

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...