pondelok 4. mája 2015

Čo sa na nás chystá - DM /part 3/



S novinkami v DMke sa vždy na jar roztrhne vrece a my si dnes dáme opäť malú nálož vecičiek, ktoré sa na nás chystajú v najbližších dňoch.

zdroj

Balea opäť rozširuje rad luxusných sprcháčov a voňavučkých pien do kúpeľa. Napríklad týmito kokosovo-broskyňovými kúskami.
Trblietkové telové mlieko Golden Shine sa vyhrieva na pultoch už od minulého roku a asi zožalo vcelku slušný úspech, keďže tento rok k nemu pribudne aj trblietkový telový sprej.
cena: telové mlieko 1,99e, sprej 2,79e

zdroj

DMka si pre nás pripravila jednu úchylnú lahôdku v podobe telového mlieka v spreji, ktoré sľubuje rýchlu aplikáciu, vstrebanie a hydratáciu v jednom.
cena: 3,09e

zdroj

Na záver malý bonus. Možno ste nejakými sociálno-sieťovými kanálmi už zachytili informáciu o novej DMkovskej značke dm Bio, ktorá určite poteší ctené žalúdky všetkých bio-nadšencov. Ja určite pôjdem omrknúť /aj keď nemôžem povedať, že by som sa do tejto skupiny nejako obzvlášť intenzívne radila/.

zdroj

Zaujalo vás niečo z chystaných noviniek? Ja ešte prezradím, že sa nám tu zrejme črtá minimálne jedno must-have, takže máte sa na čo tešiť ;).

- claire -

10 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ja som tiež dosť zvedavá, určite to bude zodpovedať tomu otrepanému "kvalita za rozumnú cenu"... si myslím... :)

      Odstrániť
  2. Som zvedava na recenzie a zlozenie toho teloveho mlieka v spreji. Dufam, ze ho uz testujes a mas rozpisanu recenziu :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Telové mlieko v spreji ma veľmi zaujíma. Niečo také by mi veľmi uľahčilo život :D :D :D Som naň veľmi zvedavá. A Bio vecičky sa taktiež obzriem :)
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňa nejak tie novinky až tak veľmi nezaujali, okrem Bio. Kúpila som dnes pri každomesačnom nákupe 4 výživy, tak uvidím ako budú chutiť. Ja radšej nakupujem potraviny tam kde sa majú predávať, t.j. v potravinách alebo predajniach so zdravou výživou :))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...