nedeľa 31. mája 2015

Májové IN NEWS



Už zas tu máme koniec ďalšieho mesiaca a s ním prehľad, čo nové pribudlo do mojej maniackej zbierky kozmetiky. Pre dnešok sa budeme držať osvedčeného rozdelenia kritérií „kúpené“ a „zadara“. A ako sa sama seba snažím presvedčiť, že som tento mesiac vcelku sekala dobrotu, asi to tak celkom nebude.


Začnime kategóriou podarúnkov, darovancov, darov a darčekov. Keďže som mala minulý mesiac narodky, stále sa o slovo hlásia priatelia, netúžiaci po ničom inom, len po obdarovaní Claire Clairmont. Nie inak tomu bolo aj v prípade kamošky, s ktorou sme podnikli spoločný nájazd do l´occitanej predajne a utratili tam (už zas!) nekresťanské prachy. Teda, kamoška utratila :). Nájazd číslo dva – tentokrát do kútika so značkou Manufaktura – bol výdatne podporený jednou aj druhou stranou a výsledkom našich finančných strát bol darček k nákupu v podobe balzamu na pery, ktorý – ako inak – zakotvil u mňa. (Kamoška nemusí mať VŠETKO - na rozdiel odo mňa :-/... :D)
Kamoška moja, ďakujem! :*





O fajnovej výhre od Nivey som vám písala naposledy a moja spokojnosť trvá a trvá a trvááá. K čistiacemu olejovému fluidu Balea vám ale prezradím len toľko, že čoskoro sa možno pobavíte na malom (ani trochu dobrovoľnom! :D) videjku z autorskej dielne Claire Clairmont. Snáď to väčšina z vás v zdraví prežije a nebudete sa strhávať zo sna ešte najbližšieho pol roka.


Dnešný post ukončíme poctivými nákupmi alebo čím si CC urobila tento mesiac radosť. Lebo vám musí byť jasné ako facka, že okrem prostriedku na odlakovávanie nechtíkov vľavo vzadu som nepotrebovala vôbec nič a drvivá väčšina vecí sú také letné „potrebnosti“. Najväčší škrt cez rozpočet mi tentokrát urobil body mist od Bath&Body Works s vôňou uhorky a melóna, ktorému sa skrátka nedalo odolať. Z celkom rovnako voňavého dôvodu som neodolala ani baleáckemu balzamu na pery, aj keď všetky, ktoré som zatiaľ vyskúšala, stáli za dve veci. Melón je ale melón, prirodzene!
No a ďalšie vecičky? Viac sa dozviete v recenziách čoskoro! ;)

Obligátna otázka na záver: Zaujalo vás niečo? A čím ste si urobili tento mesiac radosť vy? :)

- claire -


21 komentárov:

  1. Ja mám taktiež ten melónový balzamík na pery od Balea doma, ešte som ho poriadne neskúšala, ale podľa mňa pohoda Balea balzamy celkovo :) akože, žiadna sláva, ale cez leto, alebo tak, postačí.. :) A potom na také súrne prípady s perami, tak na tie sú tu už iné balzamové kalibre :)
    Celkom sa teším na video a recenziu toho fluidu, som počula, že je dobrý, len škoda, že ja mám mastnú pleť, takže by to ozaj nič moc nebolo.. :D
    enjoy little cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne je klasicka tycinkova Balea schopna zlikvidovat pery kedykolvek, aj v lete 😀

      Odstrániť
  2. Tak to som teda veľmi zvedavá kvôli čomu sa budem strhávať v noci zo sna :)))).
    Inak, čo to je: body mist od Bath&Body Works s vôňou uhorky a melóna ?
    Ja vcelku od Balea balzamy na pery môžem, najmä ten fialový je mimoriadne podarený a najmä na noc ako stvorený.
    Ozaj, ešte týždeň a môžeme si ísť pre ďalší DM box do predajne. Teda, ty pre svoj a ja pre manželov :))))). Ešte si musím vziať jeho občiansky preukaz :)).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anooo, uz sa neviem dockat! Tak manzelovi sa zadarilo? 😉
      Ten fialovy som este neskusala, ale jeho cas isto pride 😉
      Body mist - telova hmla, na leto ako stvorene...

      Odstrániť
    2. Áno, manželovi sa zadarilo. Ani o tom chudák nevedel :)))). Len som ho prihlásila a skontrolovala či aspoň o vyhral keď sa mne nepodarilo :))). Ale predpokladám, že to bude skôr pre mňa.
      Fialový balzam na pery Balea Intensiv ej myslím s bambuckým maslom a ja som spokojná. Ale je pravda, že nejak nemám extra problémy a striedam ho s kadečím.
      Body mist mne nestačí. Ja potrebujem trošku viac. Pre mňa najviac na leto od Guerlain Aqua Allegoria (buď Limon Verde alebo Teazzurra) alebo od tej istej značky Terracotta (minuloročná špeciál edícia, ktorú sa mojej kamarátke náhodou podarilo objaviť ešte tento rok na letisku). Alebo ako každý rok od Salvatore Ferragamo Tuscan Soul.

      Odstrániť
    3. Ja mam hmly najradsej do nasej zatial furt neklimatizovanej kancelarie, chladim sa nimi kazdu chvilku ☺
      Ked Ta manzel niecim naserie, posli ho za trest pre ten box sameho! 😀😀😀

      Odstrániť
    4. Nuž, ako trest to spraviť nemôžem, pretože sa na to vykašle, keďže nejaký DM box je mu zo srdca ukradnutý. Tak by skôr potrestal on mňa :))).

      Odstrániť
  3. Mne pribudol do balzamovej zbierky tiež balzam od Baley,ale malinový:)Podla mna sú celkom fajn baleácke balzamy,pokial pery nie sú v zlom stave..a tak isto aj nový krem na nohy od oriflame:))vonia super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ako som sa uz vyjadrila, ja pery v zlom stave nemam, ale tie tycinky od Baley ich do neho vedia dostat po dni pouzivania! 😀
      Jo, malinu som si vsimla, ale teda u mna bol melon jednoznacny 😊

      Odstrániť
  4. Deodorant na nohy od Oriflame jsem si objednávala taky:-)Já jsem si udělala radost hlavně velkými Balea nákupy, mimo jiné jsme klofla i samopalovák na který jsi mně nalákala:-) Jestli moje nákupy půjdou tímhle tempem dál, tak je už snad ani nebudu mít kam dát, vše je plné:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 😀 Som rada, ze v tom nie som sama a AJ z tychto dovodov asi bude zas nejaka rozdavacka ☺

      Odstrániť
  5. mám Magic Summer, keďže si o ňom písala, a som maximálne spokojná! zaujal ma BodyMist, musí to voňať super,ešteže v BB nič také nemáme, aspoň neutratím...a po Cellular od Nivči si pôjdem do Kauflandu, lebo je tam v zľave, ale zálusk mám na nočný :) toť vsjo!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sklamem Ta, na BBW uz mame slovensky eshop, takze ano, aj v BB mozes utratit!!! 😀😉
      Z toho mliecka sa tesim 😉

      Odstrániť
  6. Fluid mam aj ja a ako susienke tento baleacky pocit velmi vyhovuje, este keby som ho aj pouzivala pravidelne...ze ano. A aj ich letne mlieko vdaka Tebe u mna troni........len ja lemra lemrava som este nebola schopna sa nim natriet.Mno ale tak snad jedneho dna :-):-):-)
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak šup do toho, kým je leto! :D

      Odstrániť
    2. Stalo sa a hned na to dokupena este jedna flasa do zasoby :-D:-D(ukoristila som tento krat poslednu vylozenu, zrejme je nas dost takych, co sa nemusia opekat a zaroven nechcu byt totalne beloby ;-)...).Uzasne, ze to nema klasicky smrad "samooalovakov", neflakatie...proste parada.Velka vdaka za recenziu!!
      Inak body mist laka aj mna, len moj nos je strasne fajnovy, maloco mu vonia a podla popisu si vobec neviem predstavit vonu, tak stale vaham, do coho "ist", kedze tuto vecicku ponuka viacero znaciek.
      Jana

      Odstrániť
    3. :D Tak to sa tešííííííím! A rado sa stalo... :)))
      Ja som išla vyslovene po BBW značke a keďže pre všetko melónové mám slabosť... :)

      Odstrániť
    4. Cha, nohy mam vdaka Balea hnedsie ako pp dovolenke pri mori (to sa ma obycajne vsetci pytaju ci som bola vobec na slnku...no hej ale pod slnecnikom :-D ).
      Hmm BBW je momentalne mimo mojho "rozpoctu"...tak asi vyskusam nejaky v.secret.Tak snad neskonci ako WC deo.
      Jana

      Odstrániť
    5. :D super, som na tom nápodobne, aj v kraťasoch som sa cez víkend vytasila, a to sa teda nestáva! :D
      Ja som bola najviac opálená pred 15 rokmi na praxi, keď sme strávili pod holým nebom s lopatami, rýľmi a fúrikmi dva akčné týždne, to sa ma fakt pýtali, či som bola pri mori! Bohužiaľ keď som vyzula tenisky, každému bolo jasné vďaka snehobielym chodidlám :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...