piatok 8. mája 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za apríl



Minulý mesiac sa celkom jednoznačne niesol v znamení mazadiel a čističov. Tak si dnes omrknime, na čom som minulý mesiac ulietavala najviac /a najradšej/.


Jarná baleácka fialková edícia v zložení mydlo – krém na ruky je niečo, čomu od minulého roku skrátka už len z princípu neodolám. Milujem ten dizajn, milujem tú vôňu, milujem účinok. Ak sa nemýlim, mydlo sa na našich déemkovských pultoch objavilo až tento rok, ale ak ostane v stálej ponuke, určite neodolám aj častejšie.
Pri fialkovej ešte na sekundu ostaňme. Viem, že na niveácku micinu pár ľudí frfle, u mňa je to ale naozaj už micelárkový must-have a v tomto prípade balenie číslo dva v mojej kúpeľni. Možno neodličuje tak dokonale ako naša stará známa ružová, ale účinok je u mňa furt super a vrátim sa k nej určite zas. Mne skrátka vyhovuje.
Mandarínkový sprcháčik od Dove som vám už vychválila tu a moje nadšenie trvá doteraz. Ak by som nemala ďalších zo šesť sprcháčov v železnej rezerve, určite by som dokúpila aj tento – v každom prípade, jeho opätovnej kúpy sa už neviem dočkať. Post dozadu som vám vychválila aj telové maslá od Ziaja a z mojej recenzie bolo asi dosť jasné, že vo výbere top vecičiek sa musia objaviť. Pomaranč už padol za vlasť a ďaleko od toho nemá ani oliva. Toto sú skrátka veci, ktoré MUSÍTE aspoň raz v živote vyskúšať! :)


Pri Ziaji ešte na chvíľu ostaňme. Z blogerského eventu s touto značkou som si doniesla aj dva balzamíky na pery /to by nebola Claire Clairmont, keby nevyskúšala každý balzam na svete, že!/ a aj keď som k nim na blogu neutrúsila ešte ani jediné slovo, prezradím, že sú úžasné. Viac o nich sa dozviete čoskoro, dnes sa budem hrať na tajomnú a budem na slovo skúpa ;).
Keď hodím očkom po výbere s top dekoratívkou, tiež to nebolo minulý mesiac až tak tragické.


Priznám sa, sama som mierne šokovaná z toho, aké skrášľovadlo pier sa to dostalo medzi tie NAJ produkty! Lebo CC a žiarivý cyklámenový rúž, to bola donedávna predstava celkom nepredstaviteľná. Bohužiaľ /alebo chvalabohu?/, matná Vivid Divine od Astoru je tak úžasná, že dostala na kolená aj takú ortodoxnú vyznávačku nude farbičiek, ako som ja a posledné týždne na nej naozaj naplno fičím!
Paradoxne, opäť som sa zamilovala aj do maximálne nude /a ošúchanej a opotrebovanej/ JLo od L´oréal a  - ešte paradoxnejšie – AJ vďaka tej vôni, ktorú som v prvotnej recenzii teda poriadne ofrfľala :).


Ďalšou klasikou v mojej dekoratívkovej zbierke je rozjasňujúce pero Luminys Touch od Pupa Milano, ku ktorého používaniu som sa po zime opäť vrátila /ako nie že by som v zime nepotrebovala rozjasňovať a omladiť svoj vizuál, že!/.  Netvrdím, že jeho úlohu nezastúpi /takmer/ akýkoľvek svetlý korektor, mne sa ale výsledok jeho aplikácie fakt páči a používam ho rada.
Minulý mesiac som sa trošku buchla po vrecku /no nevyužite všetky tie narodeninové zľavy!/ a tak u mňa skončil mejkapový fešák od Lancôme. Z mejkapu som zatiaľ celkom nadšená, aj keď nejaké tie frfľaniahodné pidi-detailíky sa určite nájdu, v konečnom dôsledku sa ale z tejto kúpy, našťastie, furt vytešujem. Recenzia bude, ako inak ;).


Posledný obľúbenec nebude tak celkom tradičný, o to však užitočnejší. Stylingový vosk na vlasy od Baley sa stal mojim každodenným pomocníkom pri úprave obočia a momentálne nemám potrebu skúšať nič iné. A spomínala som vám, že ten „neuer duft“ vonia po vanilke a ovocí? :)

No a celkom na koniec tu máme TOP sklamanie. Celkom jednoznačne:


O pekelných vlastnostiach micky od L´oréal som vám už písala, takže kto má záujem dozvedieť sa viac, nech mrkne sem.
To by bolo z minulomesačného top výberu všetko. Obligátna otázka na záver: Na čom ste najviac frčali vy a čo vás, naopak, sklamalo?

- claire -

10 komentárov:

  1. Kukuřičná micka na konec mě dostala :D Můj objev měsíce je každá nude rtěnka, kterou vlastním, protože v dubnu jsem jim konečně přišla na chuť :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak, musela som si opätovne prečítať Tvoju recenziu na Ziaja mazadlá na telo. Potrebujem sa zbaviť ešte pár balení iných značiek a potom hor sa na nákupy dúfajúc, že ich v Nitre nájdem buď v Tescu alebo 101.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam e-shop, pochybujem, že v NR budú niekde... ale ak ich nájdeš, daj vedieť! ;)

      Odstrániť
  3. Tuhle micelarku od Nivei mam moc rada :-) A ty balzamky Ziaja vypadaji moc dobre :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že nevyhovuje len mne :D Balzamíky sú super...

      Odstrániť
  4. "Pomaranč už padol za vlasť " - bože dievča, skoro som vyprskla pivo na monitor pri tejto hláške :D Ale samozrejme masielka od Ziaje nesmú chýbať ani omylom keď sú také "ňuňavé"! Inak ja sa pre zmenu chystám urobiť si radosť rúžom JLo v pôvodnom červenom odtieni, ale to len v prípade úspešných štátnic, takže takto o týždeň mi drž palce, aby som mala dôvod rozšíriť svoju kozmetickú zbierku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ty to dááááááááš! /A keby náááhodou nie, bude dôvod na utešenie sa, no né? ;D/
      Inak tá červená edícia už trochu láka aj mňa /predtým ma dosť desila! :)))/...
      Maslá sú môj svätý grál, fakt...

      Odstrániť
    2. Že "keby nááááhodou nie" - také mi ani nehovor.. Už tak dosť chytám paniku ako to bude s obhajobou diplomovky a ty mi tu ešte toto zadelíš, tsss.. :D

      Odstrániť
    3. :DDD o Tebe nepochybujem, len sa snažím zvnútorniť Ti, že ten rúž môže byť Tvoj tak či tak! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...