piatok 5. júna 2015

Čo ma zas pekelne mrzí

Niekedy skrátka veci nevyjdú ani podľa predstáv Claire Clairmont, s tým sa musíme zmieriť. Tým viac to človeka samozrejme naprdí, čím viac času výberu vecičky venoval a čím viac peňazí za ňu utratil, že. Aj keď to nebola CC, kto v tomto prípade utrácal ;).

Kultový sprchový olej (už zas vraj najobľúbenejší výrobok!) od L´Occitane mi kúpila kamoška k narodkám a stál majlant. Lebo dať 18 éčok za vec, ktorú prakticky zmyjete do odtoku v sprche, to práve nevyzerá na ekonomický nákup roka, že jo :). Lenže to by nemohla byť Claire Clairmont a jej mánia pre všetko sprcháčové, aby si nevybrala práve túto Vec ako potenciálneho kandidáta na narodeninový darček číslo jeden. A tak u mňa skončil mandľový sprchový olej.


Za balenie ozaj palec hore. Fľaštička je síce plastová, ale tu ešte aj ten plast pôsobí mega-exkluzívne!
Ďalšia vec, čo ma dostala do kolien, to je vôňa. Neviem, či olej vonia práve po mandliach (úprimne nemám predstavu, ako majú voňať mandle!), ale tá vôňa sa zaradí určite medzi moje top vône ever! Bez debát.


Čo sa účinku týka, tu už moje nadšenie ale mierne chladne. Teda, povedzme si na rovinu, vzhľadom k očakávaniam, adekvátnym cene, bola táto vecička vlastne dosť slušným sklamaním. Ale pekne od začiatku.
O mega-účinok na vašej pokožke sa má postarať toto zloženie:


Konzistenciu by som prirovnala k hustému oleju. Ako mne je jasné, že ak má nejaká vecička v názve hocičo „olejové“, asi by až tak moc peniť nemala, ale celkom subjektívnym faktom je to, že ja skrátka na tom „penení“ fičím a šmrdlanie polomastnou špongiou s miernymi známkami penenia mi je nie celkom po chuti.
Ak by ale efekt bol wau, som ochotná akceptovať aj tento malý nedostatok. Lenže čo? Hm, ten efekt totiž wau rozhodne nie je.


Nie že by moja pokožka bola po sprche vysušená, to rozhodne nie. Keď sa ale opílingujem akýmkoľvek olejovým pílingom, aj po opláchnutí na pokožke ten olej cítim – keď opláchnem sprchový olej, necítim vlastne nič a ani to prevoňanie pokožky nie je podľa mojich predstáv.
Za mňa teda pre tentokrát osemnásťeurové sklamanie a neviem si predstaviť, že by som dobrovoľne išla do ďalšej kúpy.

celkové hodnotenie: 7/10 (aj to najmä vďaka vôni!)

Skúšali ste túto vecičku? Aká najdrahšia vec vo vašej zbierke vás najviac sklamala?

- claire -

13 komentárov:

  1. Tak to si ma prekvapila, pretože všade na internete píšu blogerky aká skvelá vecička to je, ale aj tak za tú cenu by som do toho nešla.
    Mňa naposledy sklamal Chanel rúž, ktorý nestál 5 korún a čakala som od neho niečo viac. Ktorýkoľvek rúž z drogérky mi spraví podobnú službu.
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jediná skvelá vec na ňom je vôňa a vizuál :), inak bohužiaľ...
      No, tak Chanel rúž potešil teda isto...

      Odstrániť
    2. a... blogerky toho už popísali... :DDD

      Odstrániť
  2. Fu no fakt škoda, vyzeral super, ani mne sa inak nepáči, keď sprcháč nepení, mala som od Eucerinu sprchový olej a páni to bola hrôza, ani nevoňal, ani nepenil, ale no je pravda, že pokožka po ňom bola hydratovaná dostatočne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve toto je ten problém, že v konečnom dôsledku nevidím rozdiel medzi ním a akýmkoľvek sprcháčom trebárs od Baley...

      Odstrániť
  3. Tak teda, NIKDY by som za sprcháč nedala 18 €. NIKDY. Najmä keď mám svoje obľúbené kúsky, ktoré za málo peňazí spravia veľa muziky :))).
    Myslím, že ma drahá vec ešte asi nikdy nejak extra nesklamala. Ono to bude asi tým, že pokiaľ si kúpim drahú kozmetickú vecičku (najčastejšie Guerlain alebo rúž Dior), tak to predtým niekoľkokrát vyskúšam. Najčastejšie chodím na objednané líčenia so vzorkami a až potom sa rozhodnem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, tiež si nie som tak celkom istá, či by som dala aj ja... Ak by som mala ze sebou skúšobnú sprchu :D a bol by úžasný, tak asi áno, ale inak asi ani ja né... Predsa len za sprcháč je to dosť.
      No s tým líčením by som si z Teba asi mala brať príklad :)))

      Odstrániť
  4. Tohle je přesně důvod, proč nemám ambice do něčeho jako je sprchový gel investovat větší peníze, když mi bohatě postačuje Balea, Palmolive, Fa..zkrátka značky, které se dají koupit za pár drobných:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto by som teda naozaj nečakala.. :) Na túto značku čítam samé chvály, hoci tento sprcháč vidím prvýkrát.. :) škoda, ale tak aspoň, že pekne vonia :) enjoy little cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne teda postačí aj Balea so supersladkymi vonami ktore milujem alebo dermacol :) aj ked chapem ze niekedy clovek zatuzi po niecom exkluzivnom:D

    Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto :)...
      Dermakolie sprcháče inak ja ozaj nemusím, neviem čím to je, ale pôsobia na mňa mega-umelo :-/...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...