nedeľa 28. júna 2015

Čo sa na nás chystá - DM /part 4/



Keďže sme tu dávno nemali nejaký post s horúcimi novinkami z našich drogérii, dnes si jeden takýto strihneme. Keďže pri frekvencii „článok každý tretí deň“ mám mierne nestíhačky, je dosť pravdepodobné, že niektoré z týchto vecičiek ste už v našich DMkách mohli omrknúť, aby ste ich ale náááhodou neprešvihli, ja vás na ne rada upozorním ;).

zdroj

S kokosovým odérom sa nám trošičku poslednú dobu roztrhlo vrece a inak tomu nie je ani u značky Balea. Vybrať si toto leto môžete napríklad trblietkový sprchovací gél Shining Cocos alebo deospray z rovnakej edície, pri ktorom tak trošku dúfam, že ten názov máme brať s aspoň malou rezervou. Lebo ožarovať okolie blýskajúcim sa podpazuším, to asi tak celkom nebude nikoho šálka kávy! :)

zdroj

Balea na leto vyrukovala aj s novou ochranou proti poteniu a nežiadúcemu odéru. Že sú vo forme guľôčok, z toho sa ja osobne len vytešujem a už čoskoro sa s vami o dojmy z jednej z nich podelím v samostatnej recenzii.

zdroj

S vynoveným dizajnom prišla aj naša obľúbená opaľovacia značka SunDance a jej rad Sport. Že milujem ich klasický transparentný sprej na opaľovanie, to už o mne asi viete, zároveň ale tajne dúfam, že s novým dizajnom a vôňou /ku ktorej fakt odporúčam pričuchnúť si!/ neprišiel nový aplikátor, ako to bolo v prípade poslednej voňavej limitkovej verzie, ktorá ma privádzala skôr do šialenstva než do tranzu.
Ak nefičíte na transparentných opaľovákoch v spreji, na výber máte ešte o niečo tradičnejšie ľahké mlieko alebo krémový gél.

Čo z posledných noviniek vás zaujalo najviac? Prípadne – vyskúšali ste už niečo? ;)

- claire -


8 komentárov:

  1. Nuž, DM to chŕli jedna radosť. Namiesto toho mohli ponechať tebou toľko ospevovaný výrobok na opaľovanie Body lotion Magic Summer :(((:
    Ja kokos nejak extra nemusím a vcelku, z toho čo je na foto hore, ma nezaujalo asi nič, a teda asi ani nevyskúšam.
    Na opaľovanie mám pre deti Niveu a Daylong, pre seba Biodermu a nemám potrebu meniť keď som spokojná.
    Na podpazušie som sa namotala na Rexonu a som maximálne spokojnááááááá. A teda, guľôčky som nepoužívala asi už roky.
    Peknú nedeľu !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To jako fakt? :D Ja nepoužívam nič iné než guľôčky a ak musím používať niečo iné /ako teraz sprej z minulého DM boxu/, tak som z toho hotová! :D
      S kokosom inak s tebou súhlasím a s magickým letom samozrejme tiež :).

      Odstrániť
  2. Já kokos miluju, furt jsem jim psala, ať dají k prodeji něco s vůní kokosu a hurááááá, mé prosby byly vyslyšeny :-) Jinak mám třpytivý malinový gel, ale zklamání jako, jsem myslela, že ty třpytky na těle zůstanou a ono houbelec... Prostě obyč sprcháč... A ten třp. těl. sprej bude asi se třpytkama, vzhledem k tomu, že je tělový, tak ho můžeš nastříkat všude, ne jen do podpaží :-) Třpytivé nohy by mohly vypadat luxusně, asi ho koupím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja kopem za tie telové mlieka s trblietkami, vyzerá to prirodzene, ale furt vidno, že je to niečo extra :) Čisto teoreticky, ak je to deosprej a nie antiperspirant, môžeš ho striekať všade, ale ja si to tak celkom predstaviť neviem :D najmä tie nohy... :))) Tak daj potom vedieť! :D
      Som rada, že kokos sadol ;)

      Odstrániť
  3. Já si plánuji pořídit určitě něco z jejich opalovací řady Sun Dance. Všude čtu jak krásně voní, tak snad mě nezklamou :)

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pričuchnúť fakt odporúčam, ja som išla naschvál ňuchať do našej DMky kvôli tomuto článku :)))

      Odstrániť
  4. Na ten kokosový sprcháč a deosprej se plánuji nachytat..ano, miluji třpytky a hlavně v létě:-) A Sun Dance řada vypadá dobře:-) U nás v dm jsem ještě nic z novinek neviděla-to je taky důvod proč je ještě nemám doma:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som bola s novinkovým článkom na blogu rýchlejšia než déemkovskí dodávatelia! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...