štvrtok 11. júna 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za máj



Ako vždy bez zbytočných úvodných obkecávačiek, omrknime v dnešnom poste to, čo mi za minulý mesiac najviac /a najmenej/ prirástlo k srdcu. Dnes netradične začnime dekoratívkou. 


Asi nebudem príliš originálna, ale druhý krát po sebe čestné miesto medzi top vecičkami zaujalo skvelé astorácke matné masielko Vivid Divine. Claire Clairmont nám asi fakt zošalela, že. 
Nuž, popravde – naozaj to tak vyzerá. Do žiarivej cyklámenovej som sa ale zamilovala prakticky na prvý pohľad a zdá sa, že moje pevné puto k nej ešte nejaký ten čas potrvá! Bez nej si momentálne totiž pripadám dosť nekompletne :).
So skrášľujúcim fluidom od Nivey som sa vám už pochválila tu a minulý mesiac som na ňom fičala naozaj intenzívne. Aj keď momentálne už zas uprednostňujem jedného z mojich starších favoritov, moja spokojnosť s fluidom trvá v podstate stále.


Keďže sme tu dávno-pradávno nemali žiadny lak na nechty, tak si dnes jeden dáme. Astorácky Sahara Sunset som dostala od kolegyne a aj keď na stopercentné krytie potrebujem tri vrstvy, žeravý oranžový odtieň mi na aktuálne ročné obdobie skrátka moc vyhovuje! A keď k tomu prirátame slušnú výdrž...


Pokračujeme mazadlami, patladlami a inými letnými radôstkami.
Do malinovo-mätového peelingového sprcháčiku od Oriflame som sa zamilovala na prvý oňuch. Viac vám k nemu poviem v niektorom z ďalších článkov, keďže sa ale ocitol v tom dnešnom, je vám jasné, že už zas chrochtám blahom! Podobnú situáciu máme aj s denným krémom z lekárenskej línie Ziaja, na aplikáciu ktorého sa teším každé jedno ráno. Recenzia čoskoro – ak ale máte citlivú pleť, potrebujete ho isto už teraz! ;)


O chladivom Mojito géliku od českej Manufaktury som vám už písala a asi bolo dosť jasné, že sa v tomto článku ocitnúť musí. Na leto skrátka nie je nič lepšie a v týchto horúčavách mám tendencie mazať ním nielen nohy, ale najradšej rovno celú Claire Clairmont! Objav telového mlieka Magic Summer od Baley sa zatiaľ furt zdá byť jedným z objavov roka a modlím sa, aby sa nič nepototo, pretože lepší samoopaľovák som fakt ešte nemala. A podľa reakcií sa zdá, že ani niektoré z vás! ;) Z čoho sa samozrejme musím tešiť dvojnásobne...


A z čoho som sa minulý mesiac vytešovala opäť, to je /nielen/ môj kultový obr-balzam na pery Rosebud Salve, ktorý mi pomaly, ale isto dochádza. To je skrátka milášek a ja si neodpustím občas ho medzi top produkty šupnúť. Aby ste naň náááhodou nezabudli! ;)
Na a top sklamanie? Minulý mesiac rovno o počte dva kusy:


Limitkový balzam na pery s vôňou malín od Manufaktury vyzeral veľmi ňuňu, ňuňu aj voňal, ale že by účinok nadchol, to povedať práve nemôžem. Naopak, s kľudným svedomím by som mohla povedať, že napriek príjemnej konzistencii rovno nasral. S mojimi pocitmi som sa vám zverila už tu a odvtedy sa nezmenilo vôbec, ale vôbec nič.
Sklamanie číslo dva: kultový sprchový olej od L´Occitane. Za tých 18 éčok kúpiť vecičku, ktorá akurát pekne vonia /a najmä pokiaľ to nie je parfém!/ je na mňa trochu moc. Alebo málo?

Čo ste minulý mesiac používali najradšej vy a čo vás, naopak, pekne  naštvalo? :)

- claire -




8 komentárov:

  1. Skvelá minirecenzia. Najmä ma zaujíma to od Ziaje. Je to bežne dostupné ? Alebo len cez net ?
    Myslím, že ma nič tak nejak extra nesklamalo, ale ani nepotešilo. Taký bežný mesiac :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      No máločo od Ziaje je bežne dostupné :D Toto určite len v e-shope alebo v košickej Optime...

      Odstrániť
  2. Velké díky za tip na samoopalovák Balea, v podstatě hned další den jsem pro něj napochodovala do dm a i za mně má jedničku s hvězdičkou, nejen efektem, ale i vůní:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten samoopaľovák asi fakt skúsim, nohy mám ako keby robím vo vápenke.. :D Inak Astor laky sú fakt fajn, dobrá cena a hlavne dobrá výdrž, mám doma taký mentolový a je skvelý :) Celkom by ma zaujímalo koľko máš minutého z toho Rosebud Salve, keďže si pamätám, že keď si naň robila recenziu, rýchlo sa ti míňal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 😀 pamatas dobre! Potom som ale nastupila do setriaceho modu a po krajoch este furt mam... Ale holt, zasoby sa minaju a k augustovym meninam si urcite doprajem niekolko dalsich, vratane tohto originalu 😉

      Odstrániť
    2. 😀 pamatas dobre! Potom som ale nastupila do setriaceho modu a po krajoch este furt mam... Ale holt, zasoby sa minaju a k augustovym meninam si urcite doprajem niekolko dalsich, vratane tohto originalu 😉

      Odstrániť
    3. 😀 pamatas dobre! Potom som ale nastupila do setriaceho modu a po krajoch este furt mam... Ale holt, zasoby sa minaju a k augustovym meninam si urcite doprajem niekolko dalsich, vratane tohto originalu 😉

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...