pondelok 8. júna 2015

ZIAJA sprcháčovité lahôdky PART TWO

Ak niečo Ziaja naozaj VIE, tak hneď po geniálnych telových maslách sú to úžasné, voňavučké sprcháče. V dnešnom poste si po dlhšej dobe zasa raz nad niekoľkými z nich zaujúkame. Tešíte sa tak ako ja? ;)


Do užšieho výberu sa dostali tentokrát morské riasy, kakao a keksíkovo-vanilková zmrzka. Fakt si nepamätám, či som tieto sprcháče kupovala alebo dostala od značky na testovanie /niektoré veci sme na evente dostali, niektoré sme kupovali/, v konečnom dôsledku je to ale každému šumafuk, že. Podstatné je, že sprcháčiky sú opäť raz výborné.



Sprchové gély/krémy sú už tradične balené v pollitrových megabaleniach, výnimkou je „len“ 400mililitrová detská zmrzlinka, ktorú môžete použiť aj ako šampón na vlasy.
Ak by vás zaujímalo zloženie...


Všetky sprcháče sú pomerne hustej konzistencie (jo, mala som už aj hustejšie!), skvelo penia a nááádherne voňajú! Ak by ste mali chuť v letných horúčavách na dávku sviežosti, odporúčam morské riasy, ak ulietavate na sladkých vôňach a krémových konzistenciách, na svoje si prídete pri sladučkom kakau alebo pri mega-reálnej keksíkovo-vanilkovej zmrzline. Fuckt, ak vašu domácnosť okupujú aj členovia rodiny pod výšku jeden meter a vekovú hranicu 5 rokov, odporúčam dať sprcháčo-šampón z ich dosahu a pustiť ich k nemu len pod dohľadom osoby vekovej kategórie aspoň 15 plus. To isté platí pre osoby mdlého rozumu a nadmerne žravé!
Všetky sprcháčiky zoženiete v e-shope dobrakozmetika.sk za ľudovú cenu niečo nad 3 éčka.

celkové hodnotenie:
všetky tri 10/10

Skúšali ste nejaký sprcháč od Ziaje? Ktorý je váš najobľúbenejší, prípadne vás najviac láka? :)

- claire -

9 komentárov:

  1. Ja momentálne na striedačku používam 2 - olivové a kozie a som MAXIMÁLNE spokojná.
    Ani neplánujem v dlhodobom horizonte používať niečo iné - veľký výber, skvelé ceny a kvalita.
    Kúpim si na leto ešte tiktakovú vôňu :):

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) Tak sa teším, že Ti sadli. Ja by som teda nemohla ostať furt len pri jednej značke, ani keď je to Ziaja :), ale ten olivový ma veru láka :)

      Odstrániť
  2. Ziaju mám hodně ráda, ale teď marně přemítám proč jsem od téhle značky ještě neměla žádný sprcháč:-) Ani nevím, která vůně mně láká víc, ale jak se znám, tak asi všechny tři:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môj cieľ je kakaový, lebo vonia krásne ako pralinky a pomarančový (alebo to bol mandarínkový?) lebo ten vonia tiež krásne.. :D Len stále čakám, kým budú za ešte výhodnejšiu cenu.. :D Hoci okolo 3 éčok za 500 ml je výhodné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, ja som tiež lakomec :DDD a prvý Ziaja sprcháč som kúpila až keď bol v akcii! :D
      Potom to už išlo aj bez akcie :)))...

      Odstrániť
  4. V Tescu som tieto varianty ešte nevidela, predsa len tá Ziaja je v kamenných obchodoch slabšie dostupná, ale ich sprcháč som už skúsila ten olivový a bola som fakt nadšená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten sa ja ešte len chystám...
      Inak celkom fajn výber sprcháčov majú v 101tke...

      Odstrániť
  5. Já mám od Ziaji krémy na obličej a peelingy a jsem naprosto spokojená, takže věřím, že sprchové gely určitě stojí za to :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...