pondelok 27. júla 2015

Letné sprcháče



Naozaj netuším, aké počasie bude zúriť, keď budem publikovať tento článok, v deň, keď ho píšem je ale v tieni asi tristodvadsaťsedem stupňov, máme odstávku teplej vody a čo? No, samozrejme ideálna príležitosť pokecať si na tému letné sprchovacie gély. Mimochodom, jednu z mojich najobľúbenejších ;).

CIEN sprchový gél pomaranč, THE BODY SHOP sprchový gél Virgin Mojito, ORIFLAME peelingový sprchový gél malina-mäta, DOVE sprchový krém uhorka-zelený čaj, AVON sprchový gél citrus

K tomuto článku som sa chystala už faaaaakt veľmi dlho, ale tak nejak vždy dostalo prednosť niečo iné. Nakopol ma až článok u Rendy a ako inak – všetky fakty, uvedené vo vete číslo jeden.
Neviem ako vy, ale ja sprchovanie milujem. Vždy sa hovadsky teším na tú tonu peny, ktorú si na sebe vymydlím prostredníctvom špongie a nejakého božsky voňajúceho sprcháča a najradšej by som sa sprchovala aspoň 5x za deň. /Je vám teda jasné, že v tieto „odstavené“ dni trpím ako kôň!/
Voňavé sprcháče sú skrátka moja večná úchylka. A hoci niektoré vône môžem celoročne, predsa len tie sviežo-ovocné sú must-have najmä teraz, v lete. Lebo čo je na leto lepšie, než pričuchnúť si k obláčiku sviežej malinovo-mätovej, mojito alebo pomarančovej? :)
No tak teraz omrkneme, na čom úchyláčim túto letnú sezónu a začneme tým, čo už asi poznáte - pomarančový sprcháč lidláckej značky CIEN. 

CIEN shower gel orange
CIEN sprchový gél pomaranč

Tento sprcháč je moja veeeľká láska, odkedy som ho v Lidli objavila a v skratke som vám ho predstavila už v mojom blogovom praveku. Je krásne hustý, nevysušuje pokožku a nááádherne sladučko pomarančíkovo vonia! V inovovanej verzii výrobca pridal na osvieženie ešte mentol, ktorý síce nebudete až tak veľmi cítiť vo vôni, ale zato v chladivom efekte jo a to už si nič lepšie nebudete môcť predstaviť, naozaj!

THE BODY SHOP Virgin Mojito shower gel, ORIFLAME exfoliating shower gel mint - raspberry
THE BODY SHOP sprchový gél Virgin Mojito, ORIFLAME peelingový sprchový gél mäta - malina

Mojou najnovšou tohtoletnou sprchovacou vychytávkou je limitkové Virgin Mojito od The BODY SHOP . Nie je to zrovna najlacnejšia a najľahšie zohnateľná vec, ak sa vám ju ale podarí ukoristiť, garantujem spokojnosť. Vo vôni prevládajú cistrusy, mätou pančnuté len veľmi ľahúčko, na vybudovanie závislosti od tejto vône to ale bohate stačí ;). Konzistencia až taká veľmi hustá nie je, pení napriek tomu super. A je „soup-frí“ :).

ORIFLAME exfoliating shower gel mint - raspberry
ORIFLAME peelingový sprchový gél mäta - malina

Plynule pokračujeme mätou. Jedným z objavov roka /ak nie storočia!/ je u mňa peelingový sprchový gél s vôňou mäty a malín od ORIFLAME, ktorý už skúšala hádam každá osoba ženského pohlavia na tejto planéte s výnimkou Claire Clairmont. Sprcháčik som vám už vychválila tu a zopakujem snáď len toľko, že odteraz kupujem už nafurt. Fuckt! Tá vôňa – mimochodom, veľmi prirodzene a prírodne pôsobiaca! - je na leto totiž priam božská a jemný peelingový efekt padne vhod vždy.

DOVE Go Fresh shower cream cucumber - green tea
DOVE Go Fresh sprchový krém uhorka - zelený čaj

Jediný krémový sprcháč v mojej aktuálnej letnej zbierke predstavuje stará dobrá klasika – uhorkovo-zelenočajový DOVE. Sama sa divím, že som – pri mojej úchylke – naň nezložila ešte nejakú samostatnú ódu. Ako všetky sprcháče tejto značky, aj uhorka je krááásne krémová, nevysušuje ani trochu a čo je mega-dôležité, krásne sviežo vonia.

CIEN sprchový gél pomaranč, THE BODY SHOP sprchový gél Virgin Mojito, ORIFLAME peelingový sprchový gél mäta - malina, DOVE Go Fresh sprchový krém uhorka - zelený čaj, AVON Senses sprchový gél citrus
V plnej kráse :)... CIEN sprchový gél pomaranč, THE BODY SHOP sprchový gél Virgin Mojito, ORIFLAME peelingový sprchový gél mäta - malina, DOVE Go Fresh sprchový krém uhorka - zelený čaj, AVON Senses sprchový gél citrus

Posledným kúskom, ktorému nutne musím v dnešnom článku venovať pár slov, je ďalší starý známy – citrusový sprcháč od AVONU, ktorý som vám ukázala už tu. Ešte donedávna bol u mňa presne takým must-have produktom, ako je momentálne malino-mäta od Oriflame, musím ale povedať, že teraz ho tento kúsok tak trošku potlačil do úzadia. Nič to však nemení na tom, že tento sprcháč fakt milujem a vďaka tej osviežujúcej čajíčkovej vôni ho mám v rezerve so železnou pravidelnosťou.
Amen. To by bolo pre toto leto všetko :). Na akých sprcháčoch fičíte teraz v lete vy?

- claire -


15 komentárov:

  1. Na Body Shop sa chystám už dlho. Dúfam že sa mi tento výkend podarí ísť do Budapešti (ktorú mám cca na 60km a predsa sa tam dostanem len sem tam). Na sprcháče sa už veľmi teším, len budem mať problém si vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja by som mala problém zaručene teda :D všetky musia voňať úžasne... Keď som sa dostala do predajne, prednosť mali síce telové maslá, ale vo svojej sprcháčovej zbierke by som rada privítala každý jeden z týchto kúskov, fakt :)

      Odstrániť
  2. Ja mám teraz granátové jablko od Balei z edície tých s olejovými perličkami. Veľmi pekne sviežo vonia. Ešte mám malú vzorku Yves Roches, nejaká sladšia vôňa a jeden sladký vanilkový od dosť neznámej značky, momentálne si nespomínam na názov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú Balea som mala, bola fajn, a sprcháče od Yves Rocher sú určite jednou z ich must-have produktov...

      Odstrániť
  3. Malinovo-mátový sprcháč je super, jeho vůně je těžce návyková:-) Já mám v koupelně takový mix, ale hodně jsem si oblíbila třeba Černou třešeň od Dermacolu, na léto dokonalá vůně:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S malino-mätou samozrejme súhlasím, to teda bez komentára :)))... ale ten Dermacol, no neviem neviem, ja som fakt voči tejto značke zaujatá alebo čo :D mne seriózne zatiaľ od nich ako tak voňala akurát tá írska káva tuším... a naozaj ma to serie, lebo to všetko vyzerá tak ňuňu! :D

      Odstrániť
  4. Dove a Oriflame proste moje top dvojka. Cienbych rada vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám nejradši sprcháče od Dermacolu.

    July Favourites

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sprchace nejako extra neriesim :-):-) a rocne obdobie ma neovplyvnuje. A hlavne, mam minimalnu spotrebu (teda ak porovnam ked vidim co je tak priemerne v spotrebovanych produktoch) takze aj keby som si kupila "letny" sprchac,tak ho mam mozno este aj na Vianoce :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD u mňa je výdrž normálne veľkého sprcháča, t.j. tak 250 ml, asi 2 týždne! :D Tak teraz fakt neviem, kto z nás dvoch je divnejší? ;DDD

      Odstrániť
  7. Ten od TBS by som brala, ale za tú cenu ani náhodou. jednoducho, dávať toľko peňazí za sprcháč je pre mňa nemysliteľné. Ale ak by mi ho chcel niekto náhodou podarovať, nebránim sa.
    Súhlasím s tebou s Oriflame a ich malinovým sprchopílingom, je famózny. Tento rok som naň nejak pozabudla ho kúpiť v zľave, za plnú cenu ani náhodou.
    Lidlový Cien eeee pre mňa, hrozne som sa po ňom vyhádzala. Niečo z toho čo obsahuje mi vadilo.
    Zato Dove s uhorkou je geniálny !!!! Už 2 balenia z DM som si kúpila a plánujem do konca leta ešte jeden kúsok určite. Na rannú osviežujúcu sprchu je úžasný !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja občas vrazím do sprcháča aj viac, keď mu neviem odolať ;)
      Toho Cienu je teda škoda :D stane sa, no...

      Odstrániť
  8. Citrus Zing od Avonu som mala aj ja, ale popravde ma nijak veľmi neprekvapil, aj keď vôňa je super. Mojim osobným top favoritom na leto je však iný sprcháč z Avonu, zelený Energising. Nádherná, osviežujúca bylinková vôňa, s troškou mäty. Príde mi trošku unisex, ale hlavne svieža! Prvé balenie som domíňala počas nedávnych horúčav a už mám objednané ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...