utorok 7. júla 2015

Mäta v mojej balzamovej zbierke



Ako som už spomenula v poslednom poste, písať o mätovom REVO balzame na pery nebolo práve na programe dňa /resp. aspoň tých najbližších!/, horúčavy posledných dní ma ale inšpirovali k tomu, aby som si na túto nôtu predsa len zvesela zaujúkala. A ako som nikdy dvakrát extra nefičala na vôni mentolu v mazadlách na pery, posledné dni ma len utvrdili v tom, že na leto tu máme ďalšiu potrebnú nevyhnutnosť.

REVO Lip Balm


O balzamoch na pery americkej značky REVO ChapIce som vám písala už v tomto poste, preto ak by ste sa chceli dozvedieť niečo viac o účinkoch, kuk tam. Balzamík nie je žiadny hojivý zázrak na rozpraskané pery, ale hydratácia je – aspoň v tom mojom prípade – postačujúca - a že mám pery pekne rozmaznané!

REVO Lip Balm
REVO balzam na pery
Ako som vám vychválila vôňu a chuť melónu v predošlej recenzii, tak teraz už fuckt neviem že čo. Lebo podľa môjho skromného úsudku mäta strčí niekam aj všetkými toľko ospevovaný melón!
Celé balenie je biele. MEGA-biele! /A skúste odfotiť makrom niečo, čo má bielulinký obal aj bielulinký obsah vnútri! No, čo vám budem hovoriť – pomohli až filtre!/ Ku cti mu slúži ale fakt, že na perách žiadnu bielu stopu nezanechá.

REVO Lip Balm
REVO balzam na pery
Vôňa. Mätový REVO balzam vonia ceeelkom ako mentolový cukrík. Ale taký ten sladučký, ktorý máte chuť zožrať o počte „plný sakel“ a nie len jeden kúsok na osvieženie dychu!
Čo sa chute týka, sladkosťou sa mäta na melón nehrabe ani omylom, ale sladká je furt. Čo teda ja osobne beriem ako nie malé bezvýznamné plus! Pri melóne rátam, že sa mi presladená chuť možno čoskoro preje, pri mäte to ale určite hroziť nebude!
A teraz poďme k tomu najlepšiemu. 

REVO Lip Balm
REVO balzam na pery
Čo je najsamfasa, to je ten úúúžasne chladivý pocit na perách, ktorý vám ich v tom pozitívnom slova zmysle ZMRAZÍ na pár minút a vy si môžete užívať v tomto hice jeden z mála naozaj osviežujúcich pocitov, ak si odmyslíme hodenie sa do bazéna, mora, jazera alebo akéhokoľvek iného vodného skupenstva! 
A skvelé je, že vďaka príjemnému schladeniu pier nemáte vôbec tendencie balzamík z pier zlízať, s čím pri melóne budete bojovať zaručene celkom pravidelne až furt!
Aby som na záver nebola prehnane dobrá, jediná vec, čo mi pri mätovom balzame chýba, to je UV ochrana. Ak by tam bola, mali by sme IDEÁLNY balzam na pery do letnej sezóny a ja by som ho používala v exteriéri už nafurt.
Ale napriek tomu a celkom subjektívne:

celkové hodnotnie: 10/10

Aké príchute a vône uprednostňujete v balzamoch na pery vy? :)

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- claire -

17 komentárov:

  1. Chladivý pocit na rtech..to by v tomhle počasí fakt moc bodlo:-) Zrovna pátrám po nějakém fresh balzámu na rty, mám všechny možné příchutě, ale něco něco mátového mi pořád chybí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak tento teda vrelo odporúčam! Mne tiež niečo mentolové chýbalo a som rada, že som natrafila akurát na toto čudo :)

      Odstrániť
  2. Nevim jestli by mi zrovna matovy vyhovoval. Ja jsem radeji na ovocne. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si ja myslela tiež, ale fakt som prekvapená :)

      Odstrániť
  3. Na mna caka matovy Burts bees.Len najprv chcem vypotrebovat jeho predchodcu s prichutou kokosu a hrusky-za mna by tam ten kokos nemusel byt, ale uz som si aj zvykla :-):-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som mala grepový, bol taký fajn svieži, ale účinok mňa osobne teda dosť sklamal, ani som ho neminula, poputoval ďalej...

      Odstrániť
    2. Mne vcelku vyhovuje, je ale pravda, ze som az tak vela balzamov neskusala :-).

      Odstrániť
  4. Mať niečo mentolové na pery v lete je pre mňa tiež nezbytnosť, či už som doma, alebo niekde.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som čaro mentolu objavila až teraz :D ale budem na tom asi podobne :)

      Odstrániť
  5. Tak, ja vlastne ani neviem akú príchuť mám rada. Celkom rada by som skúsila EOS mandarínkový. Ovocné príchute mám vcelku rada.
    Myslím, že som mätu asi ani raz nemala.
    Ale dnes sa ochladilo, možno ani nebudeme potrebovať nič na schladenie :)))).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A tú hubu máš napatlanú s čím?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prosím ťa a pomáha ti tá kozmetika?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Do zbierky mazadiel prave pribudol matovy balzam od soaphoria:-):-) jupi,otvorili "stanok" v ba v auparku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je potešujúca správa, občas sa tam motám :)
      O tých balzamoch od Soaphorie zatiaľ trošku neviem, čo si mám myslieť, mám lipový kvet a celkom dosť tragédia :D v rezerve mám ale ešte ten kelímkový, po vyskúšaní bude určo recenzia a porovnanie oboch... Lákajú ale samozrejme furt, to je jasné ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...