štvrtok 6. augusta 2015

BALEA 2 - krásne voňavé guľôčky



Posledná vlna trópov v našich zemepisných šírkach mi dala fuckt zabrať teda. Akoby nestačilo, že som sa potila v neklimatizovanom byte, schytala som peknú angínu s horúčkou po asi desiatich rokoch mojej existencie a ako bonus nám odstavili teplú vodu. Romantika. Je vám jasné, že keď sa budeme baviť na tému antiperspirantov v súvislosti s vyššie uvedenou situáciou, jediným výsledkom bude hurónsky záchvat smiechu alá šialená hlava osvieteného Jacka Nicholsona. Ak si ale aspoň na chvíľku predstavíme normálne leto... veď čítajte ďalej ;).

BALEA Deo Roll-on

Ako som to tu už tisíckrát omieľala, nepatrím /chvalabohu/ ani trochu k extrémnym potičom a na moje plné uspokojenie mi v tejto oblasti postačí väčšinou akákoľvek antiperspirantoidná guľôčka. V chladnejších ročných obdobiach si dokonca vystačím s /ne/prírodnými deodorantami a chémiu nasadzujem väčšinou až v druhej polovici jari. A v 99 percentách  prípadov sú vo forme guľôčky – iné druhy antiperspirantov kupujem zásadne len s natiahnutým kohútikom pri mojej hlave.

BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active
BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active

Keď mi Déemka poslala na otestovanie novú guľôčku proti poteniu zn. BALEA, potešila som sa, logicky, moc. /Toooľko radosti za euroajniečo! :)/
Čo k nej teda dodať... Na vyskúšanie sa mi ušla vôňa s nie práve najveľavravnejším názvom Active, musím ale povedať, že vôňa je veľmi pekná – taká sladko-ovocno-kvetinkovo-púdrová a nepôsobí rušivo. 

BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active
BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active

Výrobok sľubuje 48hodinový účinok, túto informáciu ale, off course, treba brať s rezervou. Ak by som guľôčku v jeden deň nepoužila, neumriem od nežiadúceho odéru ani sa neutopím vo vlastnom pote, ale toto individuálne pripisujem skôr svojim nepotivým vlastnostiam než antiperspirantu. Teda pardon – antitranspirantu. /Akože fuckt je medzi tým nejaký rozdiel???/
Asi niektoré z vás bude zaujímať zloženie. 

BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active - ingredients
BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Active - zloženie

BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Fresh Lime - zloženie
BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Fresh Lime - zloženie
To nie je samozrejme ani trochu prírodné, takže ak vám záleží na týchto parametroch, asi sa výrobku vyhnete oblúkom. My smrteľníci ale neriešime, ako inak.
Guľôčku používam väčšinou iba po večernej sprche a musím povedať, že za mňa takmer plná spokojnosť – ako asi aj vidno na fotkách, keďže som k môjmu testovancovi musela dokúpiť citrusového kamoša – tej retro vôni alá čínska guma na gumovanie z osemdesiatych rokov sa skrátka nedalo odolať! :)


BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Fresh Lime
BALEA Anti-transpirant Deo Roll-On Fresh Lime

Vecička nezanecháva fľaky ani na pokožke, ani na oblečení a u mňa účinok za „normálnych“ podmienok vydrží v pohode celý deň.
Jednu výčitku by som ale mala :). Občas ma vie pekne dostať do vývrtky, ak sa guľôčkový aplikátor na akomkoľvek výrobku nevrtí tak ako má a v prípade tejto Veci k tomu dochádza teda pomerne často na môj vkus. Za túto chybičku krásy musím strhnúť jeden bodík, inak ale za mňa po všetkých ostatných stránkach spokojnosť.

celkové hodnotenie: 9/10

Skúšali ste nové protipotiče od Baley? Aké typy uprednostňujete a ktorý je ten váš NAJ? A tuší niekto, aký je rozdiel medzi antiperspirantom a antitranspirantom? :)

- claire -


7 komentárov:

  1. Vždycky mně pobaví slibovaný účinek 48h, to snad ani nežádám, bohatě mi postačí, když mně udrží v suchu během dne:-D Ale až budu v dm, tak se po nich určitě podívám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ako vravím, občas tie kecy na obaloch treba brať s veeeľkou rezervou :)

      Odstrániť
  2. Vypadají moc dobře, až budu v DM tak se po nich podívám :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 48-hodinový účinok ???? EEE - v tomto teple neskúšam ani náhodou !
    Používam Rexonu a som maximálne spokojná !
    A vôbec netuším aký je rozdiel medzi anti a anti ... :))):

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evidentne to zatiaľ netuší nikto :D
      Dlhé roky som frčala na Nivee, ale ono je to v podstate aspoň pre mňa takmer všetko na jedno kopyto, tak prečo vyhadzovať viac, keď to nie je nutné :)

      Odstrániť
  4. Snažila som sa dopátrať k tomu či je nejaký rozdiel medzi antiperspirantom a antitranspirantom a v podstate som zistila len toľko, že slovo antitranspirant, hoci sa píše na pomerne veľkom množstve výrobkov, sa na nete veľmi nevyskytuje :-D Ale po preložení (diky ti ujo google) ide vlastne o to isté, akurát že "transpirant" (v preklade "potenie") znie asi nejako lepšie, lebo je to predsa v francúzštine :-D Takže tak nejako... Inak v názore sa tentokrát nezhodneme, u mňa je táto gulička viacmenej prepadák aj čo sa týka obmedzenia tvorby potu (hold dvojhodinové večerné trhanie buriny nezvládla vôbec) aj čo sa týka nejakého voňavého kamuflovania, kde plnú vôňu cítim len nejaké 2-3 hodinky...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslela som si :D
      Mne tie guľôčky teda vlastne plne vyhovujú, ale tak každý to máme inak s potením :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...