sobota 8. augusta 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za júl + minirecenzia



Minulomesačný top-produktový príspevok sa celkom jednoznačne bude niesť v znamení horúčav, ktoré sa na nás dovalili v druhej polovici mesiaca a na ktoré som už radšej zabudla - aj keď sa zdá, že posledné dni nám ich pripomenú viac než dôstojne! - treba ich ale brať ako holý fakt. A tentokrát to bude naozaj bezútešne smutné! :D




BALEA Wasserspray, THE BODY SHOP Virgin Mojito sprchový gél, MANUFAKTURA Mojito chladivý gél na unavené nohy

Ako holý fakt treba totiž brať aj to, že Claire Clairmont vo fáze, ak teplota v interiéri dosahuje tridsať a viac, jednoducho na seba nedokáže patlať nič. Z čoho logicky vyplýva, že táto situácia bude mať PODSTATNÝ vplyv aj na obsah dnešného článku, že.

THE BODY SHOP Virgin Mojito shower gel
THE BODY SHOP Virgin Mojito sprchový gél

Začnime sprcháčom. V letných mesiacoch je moja spotreba fuckt nadpriemerná a s mojimi aktuálnymi favoritmi ste sa už stretli v tomto článku. Napriek všetkému, minulý mesiac bola u mňa v kurze najmä Virgin Mojito limitka od THE BODY SHOP. Prečo? Lebo citrusy a mäta. Stačí? ;)

MANUFAKTURA Mojito Chladivý gél na unavené nohy
MANUFAKTURA Mojito Chladivý gél na unavené nohy

chladivým gélom na chodidlá od českej MANUFAKTURY ste sa na blogu stretli hneď niekoľkokrát. Vec je to nielen krásne voňavá /už opäť!/ po limetke a mäte, ale aj rovnako krásne chladivá a to by som nebola ja, keby som tento fakt v letných horúčavách nevyužila. A to rovno na všetky končatiny :).

BALEA Wasserspray
BALEA voda v spreji

Keďže chladivého efektu nie je v tejto spare nikdy dosť, pokračujeme ďalej. Keď mi Déemka pár dní dozadu poslala na otestovanie vodu v spreji zn. BALEA, určite netušila, že je to už moje asi miliónté balenie. Ktorému som sa, samozrejme, nesmierne potešila, že.
Ak nepotrebujete vyslovene fičať na termálnych/dermálnych vodách, ktoré vašu pleť nielen schladia, ale aj upokoja /a stoja nekresťansky moc!/, vodu od Baley vám môžem len a len odporučiť! Stojí niečo okolo eura šesťdesiat, balenie je pomerne veľké a rozprašovač ultrajemný a FUNKČNÝ! :)

BALEA Wasserspray
BALEA voda v spreji

Zloženie tu :).

BALEA Wasserspray - ingredients
BALEA voda v spreji - zloženie

Vodu môžete na zintenzívnenie chladivého efektu skladovať v chladničke – ak aplikujete najskôr gél od Manufaktury a následne sa vystavíte spŕške tejto studenej vody, garantujem vám, že vás zamrazí aj v tých najväčších horúčavách!

BALEA Wasserspray
BALEA voda v spreji

Chladiť sa vodou môžete samozrejme neobmedzene /záleží od toho, ako rýchlo ju máte v pláne minúť - lebo u mňa ide fuckt na litre!!!/, ale využiť ju môžete trebárs aj pri líčení a aplikácii očných tieňov namokro.
Jediná vec, ktorú by som vytkla, je absencia rôznych veľkostí balenia – do kabelky by predsa len väčšina z nás ocenila nejakú tú menšiu fľaštičku aj za cenu, že by sa neoplatila tak, ako tie mega-balenia.

No a to by sme mali pre dnes všetko. Nech sa zamýšľam ako prudko chcem, žiadne TOP sklamanie sa minulý mesiac nekonalo. Teraz otázka, či chvalabohu, alebo bohužiaľ :).

Skúšali ste niektorú z týchto vecičiek? Aký overený tip máte na zvládanie horúčav vy? ;)

- claire -

8 komentárov:

  1. Voda ve spreji Balea je skvělá a hlavně levná alternativa termálních vod, takže pokud potřebuji jenom osvěžit (jako že v tomto počasí je to po pár minutách:-D), tak to mi tenhle sprej splní dokonale:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa zaručený tip na vydržanie horúčav je:
    - byť v Tatrách - tam sa to dalo vydržať; na takom Lomničáku bolo príjemných cca 12 stupňov
    - byť pri mori; ten vetrík je na nezaplatenie :))).
    Oboje som v posledných 3 týžd§och vyskúšala a po dnešnom návrate do reality mám chuť to zase zabaliť. Len pracovať už treba :(((.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tatry mňa čakajú až na jeseň... klíma v robote to istí :D

      Odstrániť
  3. Tú vodu od Balei som si kúpila a mám ju veľmi rada, alternatíva k dermálnym a termálnym voda resp. je od nich na nerozoznanie až na ten podstatný cenový rozdiel. Je fakt skvelá, príjemne chladí, do chladničky som ju zatiaľ neskúšala dať, celkom si vystačím aj s klasickou teplotou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tej chladničky je to predsa len ešte kvapku osviežujúcejšie a furt nie nepríjemné vďaka tomu božsky jemnému rozprašovaču :)

      Odstrániť
  4. Tuto baleacku vodu som si vcera chcela kupit, kedze mi dochadza Vichy a teda beznadejne vypredana, vraj sa o nu baby trhaju ako o teple rozky. Tak snad budem mat v nejakej zastrcenejsej dm stastie :-). Pouzivam na stetec, ktorym nanasam MU(navlhcenym stetcom aplikujem MU, lepsie sa mi roztiera hlavne na suchsich miestach).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To verím, v týchto hicoch... Jej nepochybnou prednosťou je najmä cena, to je fakt...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...