nedeľa 27. septembra 2015

Augustové OUT NEWS



S mega-oneskorením, ale predsa. Dnes si strihneme postík o vecičkách, ktoré padli za vlasť ešte minulý mesiac. Ako to už býva, v lete to je väčšinou o sprcháčoch a /po/opaľovákoch, keďže som ale tomu opaľovaniu tento rok už zasa moc nedala, začnime práve tými sprcháčmi.

OUT NEWS august 2015


Úroda minutých sprcháčov bola fuckt bohatá. Všetky, čo na fotke môžete vidieť, sú moje overené stálice – kakaový od ZIAJA, pomarančíkový od CIEN a v podstate aj bodyshopácke sprcháče, tento konkrétne v limitkovej verzii Virgin Mojito, na horúce leto ako stvorenej /isto všetci viete, že na vôni mojita som úchyláčila celé leto!/. 

OUT NEWS august 2015
L´OCCITANE mandľový sprchový olej, CIEN sprchový gél pomaranč, ZIAJA sprchový krém kakaové maslo, THE BODY SHOP sprchový gél Virgin Mojito, L´OCCITANE olejček na nechty a nechtovú kožtičku

AJ keď som tomu pramálo verila, v auguste sa mi závratnou rýchlosťou podarilo minúť aj luxusný sprchový olej od L´OCCITANE, so sklamaním z ktorého som sa vám zverila v tomto poste. Olejček nakoniec našiel svoje uplatnenie v letných mega-horúčavách, keď som nebola schopná patlať na seba po sprche vôbec nič a sprchovanie olejom bolo určite vhodnejšie než sprchovanie klasickým sprcháčom. Takže v tomto prípade za mňa vcelku áno, aj keď za tú sumu som ho, predpokladám, mala poslednýkrát /najmä, keď už som si našla dôstojnú náhradu za menej ako polovicu, že ;)/.
Plynule pokračujeme francúzskou značkou. Po viac než pol roku relatívne intenzívneho používania sa mi podarilo minúť olejček na nechty a nechtovú kožtičku. Za cenu 10 éčok to, podľa môjho skromného názoru, bola kúpa par excellence. Olejček nielen, že krásne voňal, účinok bol veľmi fajn a vďaka mega-praktickému aplikátoru som ho na seba zvládala patlať ozaj často. A čo iné potrebuje presušená nechtová kožtička než čo najčastejšie patlanie? ;) Za mňa určite áno a pri najbližšej návšteve l´occitanej predajne sa mu kuknem na zúbok opäť.

BALEA Dusche Peeling
BALEA sprchový peeling

Po roku som minula aj telový peeling od BALEY. Tieto peelingy sú už taká klasika, ktorá určite nesklame a záleží len na vás, či vám vôňa ulahodí. Mne v tomto prípade áno, aj keď tesne pred koncom spotreby sa mi už tak trochu zunovala a momentálne netúžim priňuchávať si k nej opätovne.

OUT NEWS august 2015
BALEA sprchový peeling, CIEN balzam na ruky

Balzam na ruky lidláckej značky CIEN, to je vecička, ktorú by som si veľmi priala mať v slovenských predajniach. Vône netuctové a originálne a účinok jedna báseň. Bohužiaľ, zatiaľ zoženiete len v zahraničí – a vôbec neviem ktorom. Ja som kupovala v Nemecku.
Ďalšia klasika medzi spotrebovancami – ružová micka od BIODERMY. Viac slov k nej hádam ani netreba, milujem ju!

OUT NEWS august 2015
BIODERMA Sensibio H2O, BALEA Summer Garden gél na holenie

No a farebný bonus na záver – limitkový gél na holenie od BALEY, tentokrát so sladučkou vôňou manga. Čo k nemu povedať. NIEČO na holenie nie je u mňa nevyhnutnosťou najnevyhnutnejšou, občas sa ale pekným obalom a gélikom na zožratie poteším. Tak tomu bolo aj v tomto prípade. Gél voňal krásne, mal krásnu tyrkysovú farbu a stojí niečo pod 2 éčka. Žiadny zázrak to pre mňa nie je, ale občas skrátka takýmto blbostičkám neodolám ;).

To by sme mali... Poznáte niektoré z týchto vecičiek aj z osobno-neosobnej skúsenosti?

- claire -




11 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Dík :). Za tú cenu nie je čo riešiť, aj keď, narovinu, zas žiadny zázrak to nie je...

      Odstrániť
  2. Měla jsem jen gel na holení Balea a byl fajn, stejně jako všechny jiné od téhle značky, voní, splní svůj účel a nejsou drahé, to mi úplně stačí:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poslední dobou opravdu zjišťuju, že ty produkty z lidlu jsou hrozně super za málo korun:)) Bohužel mi jejich sprcháče nevoní:(

    SWEETCITRUSLEMONADE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeee, no tak mne chvalabohu MOC voňajú... Kozmetika z Lidlu je super, len by to chcelo taký výber, ako je v zahraničí...

      Odstrániť
  4. rada by som vyskúšala niečo od L´occitane, ale príde mi to strašne predražené! asi som začala byť skúpa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, je! Ale niektoré veci sú pre mňa tak brutálny must-have, že si nepomôžem :D

      Odstrániť
  5. Povedala by som, že poznám a používam tak fifty fifty :).
    Poväčšinou som aj bola spokojná, i keď sem tam nejaké sklamanie sa našlo. Ale, zase, boli to skôr lacnejšie produkty, tak to nebolo také mega sklamanie ako ak by som zaplatila veľa.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...