utorok 13. októbra 2015

Balzamy, ktoré milujem najviac na svete



Ako sa to občas stáva, keď vymeníte chlapa, nemusí to byť taká tragédia. Ale keď vymeníte svoj najobľúbenejší balzam na pery, aký kedy chodil po tejto planéte, to už celkom tragicky skončiť môže.
Chvalabohu, v prípade mojich milých balzamíkov od Rosebud Perfume to až takou tragédiou nezaváňa.



Aby vám bolo jasné, práve sa pozeráte na majetok v hodnote takmer 60 eur! Jo jo, mnohé z vás si asi poklepú na čelo a mne je jasné, že sa nenájde až tak veľa ľudí, čo je schopných vyhodiť za balzamy na pery také neslušné prachy, ale postačí jedno vyskúšanie a garantujem vám, že v tom lietate spolu so mnou.

Brambleberry Rose Lip Balm
Brambleberry Rose balzam na pery

Retro-krásku Brambleberry Rose s vôňou ostružín a vanilky som chcela vyskúšať fakt ešte v dobe kamennej, na rad prišla ale až teraz.
Čo k nej povedať... Balenie je opäť rozkošné a ňuňu a megaveľké. Hneď na prvý pohľad vás ohúri intenzívna tmavá staroružová /ktorá sa ale na perách chová celkom neutrálne/ a na prvý oňuch intenzívna vôňa ostružinových cukríkov, pančnutých vanilkou a podľa mňa aj ružičkami.

Brambleberry Rose balzam na pery - konzistencia
Brambleberry Rose balzam na pery - konzistencia

Brambleberry Rose balzam na pery - konzistencia
Brambleberry Rose balzam na pery - konzistencia

Priznám sa, zo začiatku ma vôňa svojou intenzitou trošku priklincovala k zemi a som teda toho názoru, že na mňa vďaka sile pôsobí predsa len trochu umelo a vyhovuje mi viac klasická vôňa Rosebud Salve balzamu. Čo je teda samozrejme vec prudko individuálna, že, ale ja skrátka nemôžem inak.
No ale už tradične je k sežrání, no... :).
Nie celkom malé rozdiely máme aj v zložení, kuk sem:

Brambleberry Rose Lip Balm - ingredients
Brambleberry Rose balzam na pery - zloženie
Rosebud Salve Lip Balm - ingredients
Rosebud Salve balzam na pery - zloženie

A teda zloženie sa prejavuje aj na konzistencii samotnej. Tá mi príde o niečo ľahšia, ako je to v prípade mojej prvej skúsenosti so Smithovými balzamíkmi, ale vyživujúco-hydratačný účinok je rovnako skvelý. Len možno ten balzam budete na seba patlať mááááááličko častejšie.

Brambleberry Rose Lip Balm
Brambleberry Rose balzam na pery

Všetky balzamy boli kúpené tu, v súčasnosti ich ukoristíte na českej stránke roseandlips.cz alebo v slovenskom e-shope /a kamennom obchode/ aromatherapy.sk.
Čo dodať na záver? Aj keď o kus kultovejší a o kus známejší bratranec Rosebud Salve sa mi zdá o máličko lepší /resp. dokonalý/, furt nemôžem inak, len ohodnotiť absolutóriom!

hodnotenie: 10/10

Čo vy a balzamy na pery z retro-dielne Mr. Smitha? Vlastníte niektorý kúsok vo svojej zbierke?

- claire -


13 komentárov:

  1. Balzámky vypadají moc lákavě a já o nich slyším úplně poprvé :) Líbí se mi jejich retro design :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vôbec tieto balzamy nepoznám, no vyzerajú dosť lákavo. Inak zase tá cena nie je až tak vysoká ak si vezmem, že ľudia bežne dajú za EOS 7 euro, tak tie tri ečka rozdiel by asi nikoho nezabil.. A osobne mi teda EOS nepríde ako bohvieaký zázrak, stále mi ten ošiaľ okolo neho nejde do hlavy (hej, už ho mám aj ja, ale to len vďaka výhre v súťaži) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tieto musíš vyskúšať! ;)
      Eos rozhodne nie je žiadny zázrak, je to skôr taká hračka :) Vzhľadom k cene, objemu a najmä účinku sú Smithove balzamy v podstate zadara :D

      Odstrániť
  3. Vypadají lákavě, já jsem o nich ještě neslyšela :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Apage!!!...mam zasobu a nerada si hrabem do balzamov prstami..(budem si to musiet opakovat veeeeeeelmi nahlas a veeelmi casto)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ja som to mala podobne, až kým som nevyskúšala toto! :DDD

      Odstrániť
  5. No ved totok....ok, otazka :-):-):-)skusala si len tieto teglikove?, v ponuke maju aj v tubach a to uz by teda bola ina kava ( nepotrebujem, nepotrebujem, nepotrebujeeeeem)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Iba kopec v práci v práci mi zabránilo napísať ihneď odpoveď na Tvoju recenziu.
    Takže, chlapa som nikdy nevymenila, tak neviem aké to je :))) a preto neviem zatiaľ porovnať.
    Ja som sa ako k prvému od tejto značky dostala práve k teraz Tebou recenzovanému kúsku. Spoznávanie to bolo pomalé. Najprv si pery nevedeli zvyknúť na tú nehu na ústa :)). Ale potom ro prišlo :)).
    A tak keď sa potom dlhom predlhom čase minul, neváhala som a nechala si kamoškou kúpiť v BA v obchodíku kúpiť ďalší. Zhodou náhod akurát tento nemali, tak mi kúpila Mocha Rose. Ešte som nezačala používať, lebo domíňavam niečo iné a ja nerada niečo vyhadzujem :((.
    Ten Tvoj prvý som ešte nemala, nejak mi vadí predstava, že po aplikácii podľa Tvojich slov "nesmierne chladí". Ale kto vie, keď budem mať zase cestu okolo, nakúpim do zásoby :)).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Mocha Rose som zvedavá, ten nemám ;)
      Aby sme si rozumeli, Rosebud Salve nechladí v zmysle, že by bol v ňom mentol! Skôr si predstav, keď vytlačíš z tuby telové mlieko a nerozotrieš si ho v dlaniach, ale rovno picneš na seba... Tento pocit určite nikomu nepríjemný nie je :).
      Rosebud Salve je v porovnaní s Brambleberry trochu hutnejší a lepšie drží.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...