piatok 23. októbra 2015

Ďalšia voňavá lahôdka od DOVE



Kočky moje, no ja neviem... Pekelne dávno som sa tu nerozplývala nad žiadnym sprcháčom /no jo, v mojom ponímaní - každý môže mať na vec iný názor! :D/, ale pre tentokrát fuckt neviem, čo mám povedať. Mám tu pre vás jednu moc, moc super vecičku, z ktorej som odvarená naozaj slušne, ale v podstate si ten svoj avizovaný účinok nie celkom plní a tak sa neviem rozhodnúť, že čo. Či budem frfľať alebo chváliť do nebies ;).

DOVE_peelingovy_sprchovaci_gel

Ale jo, rozhodla som sa - budem chváliť do nebies. Sprchovací „gentle exfoliating“ krém od DOVE je na trhu už nejaký ten piatok, dostala som sa k nemu ale až teraz. Čo k nemu dodať...

DOVE_Gentle_Exfoliating_sprchovaci_krem_konzistencia
DOVE Gentle Exfoliating sprchovací krém - konzistencia

Konzistencia, ako vidno aj na fotke, je priam nenormálne hustá, pení skvele a o božskosti vône ani nehovorím! Nádherne jemná, trošku púdrová, trošku svieža vôňa, ktorá bude vyhovovať asi 99 percentám sprchovaniachtivej populácie.
Potiaľto dobre. Nedá mi ale nevyjadriť sa k avizovaným „gentle exfoliating“ schopnostiam tejto vecičky. 
 
DOVE_Gentle_Exfoliating_sprchovaci_krem_zlozenie
DOVE Gentle Exfoliating sprchovací krém - zloženie
 zDOVE_Gentle_Exfoliating_sprchovaci_krem
DOVE Gentle Exfoliating sprchovací krém

Drobučké zrniečka sú v hmote viditeľné na prvý pohľad a ak ich pomrvíte medzi prstami, naozaj veľmi „džentl“ ich aj cítite. Ak ale aplikujete vec na vašu telesnú schránku inde, než na končekoch prstov, no tak pardón, ale to už neucítite ani prd. „Gentle exfoliating“ sprcháč je totiž tak GENTLE, že jeho exfoliačné účinky na pokožke nepocítite s ani fuckt mega-veľkou dávkou obrazotvornosti!
/V súvislosti s čím ma hneď napadá: má značka Dove vo svojom portfóliu aj nejaký OZAJSTNÝ telový peeling? Ja ho neevidujem, ale je možné, že sa mýlim!/

DOVE_Gentle_Exfoliating_sprchovaci_krem
DOVE Gentle Exfoliating sprchovací krém

Napriek frfľačkám v poslednom odseku ale tento sprcháč samozrejme vrelo odporúčam, lebo ako obyčajný sprcháč je to skrátka dokonalosť sama a mne nič nezabráni udeliť mu absolutórium :).

hodnotenie: 10/10

Už ste skúšali tento chutný sprcháčik? Ako hrubé telové peelingy uprednostňujete?

- claire -

9 komentárov:

  1. Sem tam občas nakúpim aj z tejto značky, najmä sprcháče a občas aj telové mlieko.
    Uznávam, vôňa úžasná, konzistencia tiež, naposledy ich letný uhorkový sprcháč bol absolútne famózny !
    Ale niečo, ani neviem čo, ma od tejto značky odrádza. A kuoujem si ju zásadne len v akcieovej cene, pretože za plnú to odmietam brať.
    Čo sa týka exfoliačných vlastností sprcháča, to by som neverila jedinej značke, max Bourjois má taký sprcháč (karamelový mňamózny, vždy keď ho vo Fann nájdem, musím si vziať do zásoby).
    Keď už ale peeling, tak nie v sprcháči. Na telo mám rada drsnejší, ale striedam to s jemnejšími, podľa potreby sa riadim skôr, v akom stave je pokožka.
    Ale nenašla som taký jedinečný, že by som mu nebola neverná s inými :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tieto peelingove sprchace zvyknem pouzivat najma v lete, ked sa mi nechce drhnut obcas aj spalenu pokozku nejakym smirglom.
      A teda Dove sprchace tiez zasadne v akcii pod 2 ecka:)

      Odstrániť
  2. Od Dove na léto miluji okurku a zelený čaj, naprosto úžasná fresh vůně:-) Když potřebuji opeelingovat, tak radši hrábnu po tělovém peelingu, takže to, že ten obrušovací efekt nemá by mně neštvalo:-) Určitě se po něm podívám, lákadlu krásné vůně nejde odolat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mam teraz iny druh tohoto isteho sprchaca, ale hrozne ma stve balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pretoze sa uz tak od polky balenia velmi zle odtial dostaval sprchac :) musela som davat cely ten vrch prec, nie len otvarat ten zobacik navrchu...ale uz som ho minula nastastie :D

      Odstrániť
    2. A určite to bolo toto balenie? Nie toto? http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/dove-creme-mousse-body-wash-200-ml-cena.html
      Lebo ja s týmto problém nemám, akurát teda pred koncom balenie otočím "dolu chlopom" a je vybavené... :)

      Odstrániť
  4. Tak tento jsem ještě nezkoušela a peelingy mám moc ráda!
    Beauty by K. GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...