nedeľa 29. novembra 2015

Moje NAJ vychytávky v kozmetike alebo bez čoho neprežijem



Tipy na najobľúbenejšie kozmetické vychytávky blogeriek patria medzi najčítanejšie články na beauty-blogoch, tak uznajte, že tento typ článku nám tu nesmie chýbať ;). A pre tentokrát si to dáme v štýle „z /takmer/ každého rožka troška“.
Čo teda okrem mojich mačiek uctievam najviac na svete a kupujem stále, stále a furt?

ROSEBUD_PERFUME_lip_balms


Skvelé, úžasné, famózne balzamy na pery od ROSEBUD PERFUME. Sú v podstate multifunkčné, ale povedzte, nebolo by škoda tieto krásky patlať na niečo iné, než vaše papuľky? :) Balzamíky nepatria k najlacnejším, ale vzhľadom k veľkosti je tá sumička v podstate v kategórii „takmer zadara“.

L´OCCITANE_hand_cream
L´OCCITANE krém na ruky bambucké maslo

Krém na ruky od L´OCCITANE z radu s bambuckým maslom. Upozorňujem, že na prvý oňuch vám môže vyslovene smrdieť, s každým ďalším pričuchnutím sa ale do vône budete zamilovávať až dovtedy, kým sa od nej nestanete závislé! Pravda, nie každý je ochotný vraziť do krému na ruky dvacku, ja ako prudká závisláčka s tým problém ale mať nebudem. Veľké balenie vydrží fakt dlho a jedno menšie už mám v rezerve!

ZIAJA_intimate_shower_gel_olive
ZIAJA gél na intímnu hygienu prírodná oliva

Olivový čistiaci gél na intímnu hygienu od ZIAJA. Aj vďaka cene absolútny must-have, ku ktorému sa plánujem vracať stále a stále a stále a stále a stále... skrátka furt. Dostala ma nielen jeho hustá konzistencia, ale aj príjemná vôňa.

argan_oil
Arganový olej.

Čistý arganový olej. Akýkoľvek. Pravda, tiež nie vec najlacnejšia, ak ale chcete VIDIEŤ, ako vaše vrásky miznú, zainvestujte radšej do tohto, než do akéhokoľvek séra proti vráskam. Jednak príroda, že, a dvak účinok. Garantujem prekvapko pre tie z vás, čo ešte žiadny smradľavý argaňák na seba nepatlali!

PURITY_VISION_rose_water
PURITY VISION ružová voda
S aplikáciou argaňáku úzko súvisiaca ružová voda. Možno tiež akákoľvek, ja ale fičím na tejto od PURITY VISION. Kráááásne vonia, aplikácia je síce na môj vkus trošku masaker /rozumej poriadna spŕška vody, žiadna jemná hmla!/, ale pod občas smradľavý arganový olej je to absolútna nevyhnutnosť! Samozrejme, nielen kvôli vôni, ale aj kvôli potrebe zvlhčenia pleti pred samotnou aplikáciou /akéhokoľvek/ olejčeka, že.

ZIAJA_body_butter
ZIAJA telové maslá

Asi by sa ťažko dalo spočítať, koľkokrát som spievala ódy na telové maslá značky ZIAJA. Masielka, porovnateľné s kultovými maslami od The Body Shop, majú tie najúžasnejšie hydratačné a vyživovacie schopnosti a vďaka cene nezruinujú váš rozpočet. Toto je vec, ktorú fuckt musíte vyskúšať a garantujem doživotné zamilovanie sa.

LA_ROCHE_POSAY_effaclar
LA ROCHE_POSAY Effaclar A.I.
Effaclar A.I. od LA ROCHE POSAY ako lokálna starostlivosť na akné je u mňa stálicou už niekoľko storočí. K zrecenzovaniu som sa síce dostala len pomerne nedávno, ale to len vďaka tomu, že balenie po tých rokoch už nebolo v príliš fotogenickom stave, že. V každom prípade, vecička za cécéá 13 éčok vám vydrží do nekonečna – samozrejme za predpokladu, že sa ňou nebudete mazať miesto krému. A čo je najlepšie – účinkuje ;).

BIODERMA_hydrabio_serum
BIODERMA Hydrabio sérum
Séra milujem /aj keď pár odsekov dozadu som vás posielala skúšať argaňák a séra do horúcich pekiel ;)/ a používam už niekoľko rokov. Vyskúšala som ich teda už mrte, ale k Hydrabio séru od BIODERMY sa vraciam už predlhých 5 rokov. Cena tiež nie je najnižšia, ale v zime je to pre moju pleť must-have. Ak trpíte na suchú pleť a začervenanie, spôsobené mrazmi, vrelo odporúčam omrknúť.

BIODERMA_atoderm_nutritive
BIODERMA Atoderm Nutritive
Pri Bioderme ešte na chvíľku ostaňme. Moj najmilovanejší zimný pleťový krém Atoderm Nutritive účinkuje tak božsky, že v zime skrátka bez neho nie som a čo je najlepšie, ani vaša peňaženka veľmi nezaplače! Fakt dúfam, že sa nikdy neprestane vyrábať...

ORIFLAME_mint_raspberry_exfoliating_shower_gel
ORIFLAME malinovo-mätový exfoliačný sprchovací gél
Peelingový sprcháč s vôňou malín a mäty od ORIFLAME som trestuhodne objavila len toto leto a mooooc sa za to hanbím a vyčítam si to! Hrubosť peelingu je nižšia stredná podľa môjho skromného názoru a vôňa skrátka a jasne DOKONALÁ!!! Odteraz musí byť u mňa doma furt.

BALEA_ol_peeling_lemongras_duft
BALEA olejový peeling s vôňou citrónovej trávy

Keď už sme pri peelingoch, tak tam ešte chvíľku ostaňme. Asi viete, ako moc milujem olejové telové peelingy a na moju nesmiernu radosť jeden takýto som objavila u značky BALEA. Vôňa je trošku špecifická a určite to nie je nič, čo by vyhovovalo každému nosu, ja ju ale milujem rovnako, ako účinok tejto skvelej vecičky. Za cenu cécéá 3 éčka určite treba skúsiť, možno vám bude vyhovovať tak ako mne.

BALEA_urea_fusscreme
BALEA krém na nohy s ureou
Čo by to bol za výber tej NAJ kozmetiky, keby tam nebolo kultové baleácke mazadlo na nôžky s ureou? ;) Toto presne je už zasa jedna z vecí, kde za málo peňazí dostanete poriadnu porciu tej najkvalitnejšej muziky.

BALEA_magic_summer_bodylotion
BALEA Magic Summer telové mlieko

Toto leto sa mi podarilo objaviť aj konečne poriadny a najmä prirodzene pôsobiaci samoopaľovák a – čuduj sa svete – žiadny high-end to nie je. Telové mlieko Magic Summer od Baley /ne/dostanete v každej Déemke za viac než ľudovú cenu a jeho efekt – samozrejme ak to nebudete moc preháňať, je eňo-ňuňo. Samozrejme, s jeho kúpou sa treba poponáhľať, pretože väčšinou býva prudko vypredané!

AVON_peeling_and_brittleness_solver
AVON lak na štiepajúce sa a krehké nechty

No a konečne prechádzame k tentokrát skromnej nádielke dekoratívky. Hoci som laku na tiepajúce sa a krehké nechty zn. AVON samostatnú recenziu ešte nevenovala, spomenula som ho na tomto blogu aspoň miliónkrát. Lepšiu vecičku, ktorá by fungovala ako podlak aj nadlak, som zatiaľ nenašla a kým sa vyrába, ani nemám potrebu hľadať. Na nechtoch schne expresne rýchlo a v pozerateľnom stave udrží vaše drápky aj viac než týždeň /podľa toho, ako moc sa šetríte od roboty ;)/, takže čo viac si želať...

MAYBELLINE_lash_sensational_lash_multiplying_mascara
MAYBELLINE Lash Sensational riasenka

Riasenka Lash Sensational od MAYBELLINE patrí tiež k jedným z posledných objavov Claire Clairmont a vidím to na ďalší dlhodobý vzťah. Lebo táto Vec riasy naozaj NATOČÍ a to sa v mojom prípade rovná menšiemu zázraku.

ASTOR_masla_na_pery_matne
ASTOR matné maslá na pery
Povedala by som, že to najlepšie na koniec, ale keďže o „tom najlepšom“ tu kecám celý článok, no tak si pre tentokrát kusnem do jazyka. Kto nevyskúšal farebné masloidné pastelky na pery od ASTOR, akoby ani nežil! Ja som si ukoristila nejaký ten kúsok z každého radu a moja spokojnosť nemá konca. Ak fičíte predovšetkým na vyživujúcich vlastnostiach farbičiek na pery, odporúčam prvú generáciu, ak vám záleží aj na výdrži farby, tak omrknite tú druhú a ak milujete fuckt pekelne výrazné a matné farby na vašich papuľkách, ktoré zároveň nevysušujú, zaručene skočte po tej poslednej.

Aké sú tie VAŠE sväté grály v kozmetike? ;)

- claire -












11 komentárov:

  1. Ja som sa teraz zamilovala do tej žltej maskary od Miss Sporty, tá dokáže s mojimi očami fakt divy a už nechcem žiadnu inú L´orealku ani MF ani nič, som spokojná (zatiaľ :D). A ešte u mňa dlhodobo kraľuje púder od Boujoirs Healthy Mix. Telové mlieka najviac Niveácke. Iné grály asi nemám, rada skúšam, striedam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten púder si robím zálusk, bohužiaľ, zatiaľ naň neprišiel čas nejak ;)

      Odstrániť
  2. Skúšala som nedávno vzorku séra Bioderma Hydrabio a bola som uchvátená, tá hydratácia bola skvelá, no napriek tomu nebola moja pleť vôbec mastná, nie som totiž majiteľka suchej pleti tak som sa prirodzene trochu obávala. Maslá od Astor skúšam teraz, mám Matt Vivid Divine a milujem ten odtieň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sérum je hlavne na dehydrovanú pleť a tá môže byť kľudne aj mastná :). Tak som rada, že sa Ti páči, ja naň nedám dopustiť skrátka :).
      Vivid Divine je aj mojím jednoznačným favoritom!!!

      Odstrániť
  3. Oriflame sprcháč s malinou a krém na nohy Balea sú aj mojimi stálicami. Arganový olej zas používam na strie (ale nefunguje mi až tak dobre, ako by som potrebovala).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja argaňák mažem výlučne na tvár, na zvyšok telesnej schránky je mi ho ľúto mazať :D.
      Na strie možno skôr bio olejček od Kneipp...

      Odstrániť
  4. Tak, ako som porovnávala so svojimi, mojimi stálicami je minimálne 1/2 z Tvojich produktov. Predovšetkým balzamy na pery od Mr. Smitha :))))))) - doma už len tento. Že vraj budú / alebo sú aj v tubičke, čo by bolo absolútne skvelé !!!!!
    Nevieš kde sa teraz dá zohnať od Biodermy Hydrabio za rozumnejšiu cenu ? Tých 20 € je smrteľných :(((((.
    A samozrejme, argánový olej v bio kvalite je nevyhnutnosť každý večer !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma teší! :)))
      Balzamíky - no čo viac dodať, Tvoja veta hovorí za všetko... Mám doma aj nejaké iné téglikové, ale nejaký tejto značky musí byť otvorený vždy!!! :)
      Hydrabio sérum bohužiaľ neviem o žiadnej akcii... ALE! Kúp pár cestovných setov Hydrabio, fakt sa to oplatí ;)

      Odstrániť
    2. No, akurát včera som objavila balenie Hydrabio séra plus modrej micky 250 ml za cenu niečo okolo dvacky... a tuším aj v taštičke to bolo :)

      Odstrániť
    3. A kde prosím ? V lekárni ? Alebo ... ?

      Odstrániť
    4. Ano, Leni, toto konkrétne bolo v Sunpharme.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...