pondelok 9. novembra 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS - október



Minulý mesiac sa celkom jednoznačne niesol v znamení mazadiel a patladiel. Mazala som poctivo všetko, čo sa dalo a v dnešnom poste vám všetky tieto patladielka ukážem.

oblubena_kozmetika_oktober_2015


Po roku sa mi podarilo doraziť môj najobľúbenejší balzam na pery ever – Rosebud Salve. V balení mi ho už ostávalo len celkom máličko, tak som si povedala /aj vďaka tomu, že v železnej balzamovej rezerve už na mňa mrká ďalší/, že ho už miniem. A tak som ním mazala naozaj poctivo a moja papuľka sa z tohto faktu samozrejme len vytešovala.

Rosebud_salve_lip_balm
Rosebud Salve balzam na pery

Rovnako, ako sa vytešovala aj z môjho najobľúbenejšieho balzamíku číslo dva, ostružinovo-vanilkového Brambleberry Rose, o ktorom som vám básnila v tejto recenzii. Pán Smith skrátka balzamy na papuľky naozaj vie!

Brambleberry_rose_lip_balm
Brambleberry Rose balzam na pery

Čo by to bol za topproduktový postík, keby sme tu nemali nejaký supervoňavý sprcháčik. O  fešim od DOVE som vám písala dokonca aj v samostatnej recenzii, kde som nešetrila chválou na konzistenciu a úžasnú vôňu, aj keď za exfoliačnú Vec ho rozhodne považovať nemôžem. Napriek tomu, som presvedčená o tom, že do výberu mojich TOP vecičiek s dostal celkom oprávnene.

DOVE_gentle_exfoliating_nourishing_shower_gel
DOVE exfoliačný sprchovací krém

Na jeseň to mám vždy tak, že sa rada vraciam k olejčekom a telesnú schránku nimi mažem o niečo výdatnejšie než v lete, keď na nich fičím viac-menej len vďaka úžasným vôňam. Tieto kúsky od BALEAKNEIPP patria k tomu najvoňavejšiemu, čo moje čuchové bunky okúsili a vrelo odporúčam každému. Pozor, mazať LEN na navlhčenú pokožku – vec všetkým beauty-maniačkam jasná, ale pre istotu vždy prízvukujem.

Oblubena_kozmetika_oktober_2015
BALEA telový olej Seelenzart, KNEIPP Bio telový olej, DOVE exfoliačný sprchovací krém, MANUFAKTURA krém na ruky hruška, ROSEBUD SALVE balzam na pery, BRAMBLEBERRY ROSE balzam na pery

Posledný favorit mesiaca – limitkový hruškový krém na ruky od MANUFAKTURY. Jedna z mála vecí, ktorým som v októbri neodolala a prihodila ju do nákupného košíka aj napriek nákupnej stopke. Tej vôni sa nedalo odolať skrátka ;). Konzistencia krému je relatívne ľahká, ale paprčky vám zhydratuje slušne.
Čím by sme teda plynule mohli prejsť k top sklamaniam minulého mesiaca. A tentokrát celkom jednoznačne.

BALEA_lipbutter
BALEA maslo na pery

Na maslo na pery s vôňou citrónových kvietkov a mandlí zn. BALEA som sa tešila fuckt brutálne. Čo ma nie celkom milo prekvapilo, bola konzistencia a s mojimi orzpačitými pocitmi som sa vám zdôverila v tejto recenzii. Za mňa JEDNOZNAČNÉ sklamanie mesiaca.

Čo najviac potešilo minulý mesiac vás a na čo všetko ste frfľali? ;)

- claire -

19 komentárov:

  1. Ten krém na ruce od Manufaktury a balzámy na rty, už jen ty obaly jsou naprostá dokonalost:-) A Baleácký tělový olej má návykovou vůni, to mi připomíná, že se budu muset podívat po dalším balení do zásoby, bude zima a bude se hodit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj s prvou, aj s druhou vetou ;). Ten olejček mi vôňou príde vhodný skôr na leto, ale tá vôňa je ozaj super a nevadí mi ani teraz v "zime" :)

      Odstrániť
  2. Tak, na tie krémy od Manufactury stále čakám ako darček za predplatné časopisu Moja psychológia :(((.
    A nie je od Teba vôbec pekné, že upozorňuješ na Rosebud Salve, zase si bude musieť ísť kúpiť ďalšie :))), momentálne mažem Mocha Rose a tiež brutálna spokojnosť, takže doma musím mať vždy aspoň jeden kúsok a pery sú max spokojné. Odkedy ich poznám, nič lepšie som nemala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som dávno hovorila, že sú to NAJ balzamy na pery! ;D Mimochodom, rozmýšľam, že jeden z nich pôjde do GA... :)

      Odstrániť
  3. Všetko z Manufactury už dorazilo a vonia to úžasne !
    Fajn, že dáš mazadlo do GA, len pri mojom šťastí na výhry si ho aj tak musím kúpiť :)).
    Kúpila by som si ho aj do práce, ale vzhľadom na hygienickosť sa mi permanentne umývať ruky nechce ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Videla som ;)
      Ja ho občas nosím aj do práce, ale to musím mať poruke aj nejakú tyčinku pre prípad, že by som si nemohla umyť ruky predtým, ako do tégliku vopchám prsty...

      Odstrániť
  4. Já mám Manufakturu taky strašně ráda, jen nesmím zapomínat a když něco načnu, hned spotřebovat.. :) Zrovna asi před měsícem jsem vyhazovala tělové mléko které bylo skoro nové, protože půlka změnila barvu z krémové na hnědou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuj :D To by som si teda mala dať bacha, hlavne krémy na ruky mi trvajú väčšinou dosť dlho, lež ich spotrebujem vďaka počtu, ktorý doma mám :D

      Odstrániť
  5. Manufakturu zboznuji. Mam od nich sprchový gel a ta vůně je tak intenzivní ze na me vydrží cely den

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala zatiaľ len jeden, Mojito, a je ozaj super... odložený na letnú sezónu momentálne ;)

      Odstrániť
  6. Mně teď zklamal samoopalovák na který jsem se tak těšila :D Neudělal mi žádné fleky, ale ani žádný nádech opálení, prostě nic :D Teď mám radost s Boosteru od Sephory, tak uvidím :)
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie balzamy vyzeraju naozaj super, ja mam strasne suche pery a uz neviem co si na ne davat, mozno ich vyskusam maju perfektne obaly :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú skrátka TOP, určite vyskúšaj, odporúčam vrelo - používam ich už dosť dlho a moja láska k nim stááále trvááááá :)

      Odstrániť
  8. Ten obal od toho balzámu se mi moooc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie balzámy na pery vyzerajú zaujímavo. Musím sa na ne pozrieť.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...