utorok 1. decembra 2015

Ďalšie labkomazadlo od BALEA



O tom, ktoré mazadlo na nôžky je mojím Číslom JEDEN, vám asi príliš rozprávať nemusím. Už som sa hádam definitívne vzdala nádeje, že by labkomazadlo s ureou mohlo niečo prekonať, takže ani nečakajte, že v dnešnom poste budem tvrdiť opak. Dávam ale na radu múdrejších a akékoľvek mazadlá s ureou sa snažím občas prestriedať niečím iným, aj keď mňa osobne urea zatiaľ nikdy nezradila. A dnes tu mám pre vás tip na jeden krémik, ktorým by ste mohli občas vaše nôžky premazať, keď nemajú práve zlý deň.

BALEA_totes_meer_fusscreme


BALEA_totes_meer_fusscreme
BALEA krém na chodidlá s olivovým olejom a soľou z Mŕtveho mora

Krém na chodidlá s olivovým olejom a morskou soľou zn. BALEA som dostala ako darček od Déemky na blogerskom evente a jeho prítomnosť v darčekoškatuľke ma veľmi potešila. Krémy na nôžky sú mojou slabosťou a aj keď mám svojho favorita, rada skúšam aj nové, veď co kdyby, že...
Určite chcete vidieť zloženie ;).

BALEA_totes_meer_fusscreme_ingredients
BALEA krém na chodidlá - zloženie

Krémik ma prekvapil veľmi príjemnou, sviežo-čistou vôňou a teda jednoznačným bonusom oproti obľúbenej uree, ktorej odér teda rozhodne nie je svetoborný.
Konzistencia je pomerne ľahká, ale vôbec nie tekutá a na prvý dojem pôsobí maximálne príjemne a naozaj megahydratačne. 

BALEA_totes_meer_fusscreme
BALEA krém na chodidlá - konzistencia

Čo ma až tak neteší, to je fakt, že sa mazadlo vstrebáva pomerne rýchlo a hydratačný účinok zas tak svetoborný nie je, to bohužiaľ. Tak nejak mi chýba pocit tej „ochrannej“ vrstvy na chodidlách, aj keď už mastnota vsiakla.
Napriek všetkému, na to občasné mazanie, keď máte inak chodidlá vo forme, vám postačovať zrejme bude a ja vôbec nevylučujem, že sa k nemu občasne vrátim.

hodnotenie: 7/10

Skúšali ste toto labkomazadlo? Čím mažete nôžky vy?

- claire -

4 komentáre:

  1. Toto labkomazadlo som ešte nevidela, neskúšala, nebudem skúšať :))). Som spokojná s tým prvým, ktoré si menovala :)))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež :D Ale toto mi príde fakt na "dotyk" ešte príjemnejšie, navyše tá vôňa...

      Odstrániť
  2. Krém s ureou je jednička, ale občas by to chtělo změnu, jinou konzistenci, jinou vůni, prostě jiný krém, i když od stejné značky:-) Až budu v dm, tak se po něm mrknu:-)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...